Експерт от ЕБВР: Пандемията може да доведе до мащабна национализация

"Много фирми ще излязат от икономическата криза с големи финансови задължения и правителството ще трябва да ги спасява чрез национализация"

Обратно в новината

Коментари - Експерт от ЕБВР: Пандемията може да доведе до мащабна национализация | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С БКП напред по цял свят. Всички. Правителства завиждат на Китай и ККП.

ОТДАВНА ЧАКАХМЕ ДА ИЗПЛЮЕТЕ КАМЪЧЕТО! КУКЛОВОДИТЕ ТАКА ПРАКТИКУВАТ, ПУСКАТ НЯКОЕ МЮРЕ НАПРЕД, УЖ ДА ПРАВИ ПРОГНОЗИ,А ВСЪЩНОСТ ДА НИ КАЖЕ КАКВО СА НАМИСЛИЛИ! НИЕ ДЕТО ВСЕ ОЩЕ МИСЛИМ С ГЛАВИТЕ СИ, ТОВА ГО ПРЕДВИДИХМЕ ОТДАВНА! ТИКАТЕ НИ КЪМ НОВ ТОТАЛИТАРЕН РЕД, ПО-СТРАШЕН И ОТ КОМУНИЗМА! ВСЪЩНОСТ, САЦИАЛИЗМЪТ КОЙТО ПАК ВИЕ ИЗМИСЛИХТЕ, БЕШЕ ПРОБА, ПРЕЛЮДИЯ КЪМ НОВИЯ КОМУНИЗЪМ! А ЛАГЕРИТЕ КОГА ЩЕ ОТВОРИТЕ, ДА СЕ ЗАПИШЕМ ОТ СЕГА, ЩОТО И БЕЗ ТОВА ЩЕ СЕ ОТЗОВЕМ ТАМ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ДАДЕМ СОБСТВЕНОСТА СИ БЕЗ БОЙ!

Да - точно това е целта на пЛандемията. Да заграбят всичко. Хубаво, че вече сами си го признават.

Защо тогава спасявахте банките преди 10 години ? Нали за да дават кредити на бизнеса. Ама той сега не щял да взима кредити. Докъде ли ще стигне креативността на планировчиците от централните банки ? Предлагам да раздават кредити с отрицателни лихви на правителствата, те да ги прехвърлят директно в сметките на работещите и да премахнат всички помощи за безработни, а работниците от своя страна да плащат на бизнеса че ги е взел на работа. Така всички ще са доволни.