Експерт: Имотите ще поскъпнат с още 2-3% през 2019 година

Броят на сделките в страната и в столицата намалява, казва Добромир Ганев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

2 500 000 пенсионери се на пазара и купуват имоти на поразия, чудят се как да защитят спестяванията си от пенсиите от по 207,90 лв. Всичко се изнася от България, а този сънува ръст на пазара на недвижими имоти. Надувайте имотния балон и като гръмне ще стоите с банките и ще се чудите защо алчността ви е погубила.

Да ,ама не."Купувам апартаменти в Бургас,плащам веднага." Случва се точно обратното на това.Стоят си празни новите кооперации,кой да ги насели ,като нищо не работи в града?

Поредните лжи и балони. Търсят шарани.

Ще се покачат. Несъмнено. В условията на глобална рецесия и процъфтяваща България, която само за миналата година изгуби 60 % инвеститори. Догодина ще видите кон боб яде ли...

И аз чакам балона да се спука, пък тия ми говорят за още % нагоре...

Няма да поскъпнат, реалните сделки ще се сключват след 10% отстъпка … Инерцията на пазара и очакванията на купувачите ще са решаващи. Освен това се очаква и криза и покупките на зелено + с кредити от банките (очаква се да поскъпнат) ще намалеят до 60-70% от текущото ниво.

развали рекламната статия пък ти