ЕК заплаши България с наказателна процедура заради "продажбата" на гражданство

Със "златните паспорти" в Общността влизат рисковете за сигурността, корупция и пране на пари, смята Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАГЛОТО ПИЯНО ЖУЖЕ ЖАМБАЗКИ, НЯМА СПИРКА! НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ТОВА, НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ОНОВА! А ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ТРИЗОНЕТА НА ШАНЗ -Е- ЛИЗЕ?! ЗЕ ЛИ ЖЕНАТА И ДЪЩЕРЯТА ТАМ, НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ С ТАКЪВ МЪЖ И БАЩА! ЖИВА БОЛЕСТ!

Ами ЕК да се самозериза за липсата на нейни действя за решаване на визовия режим със САЩ и след това да прилага законите в ЕС...

Правилно , но аз друго не схващам ...как се приемат мигранти от Азия и Африка безпроблмно , а бизнесмени не ? :)

А България защо до сега не е заплашвала ЕС с наказателна процедура? А защо не е изпълнявала наказателна процедура спрямо ЕС? Защо ЕС може да заплашва, а България да не може? Ако България не може да заплашва - българите могат ли? А могат ли да изпълнят наказателна процедура срещу ЕС? Как?

Формално ЕК заплашва България, не ЕС. С какво България може да заплаши ЕК? Освен да забрани на членовете на комисията да посещават България, да конфискува парите по сметки в български доставчици на платежни услуги - друго не се сещам. Евентуално затвор, ако стъпят на територията на България. Забрана да притежават български имоти и фирми, конфискация на българско имущество ако имат такова.

А българите (не държавата, гражданите на държавата) с какво могат да заплашат ЕК? Няма да ги обслужват, ако дойдат в техния ресторант, хотел? Няма да им продават всякакви стоки и услуги?

В Наказателния кодекс имаше един член за българските граждани, които се поставят в услуга на друга държава за да ударят интересите на България. Дали може да се приложи за членове на ЕК, които имат българско гражданство? Има ли изобщо такива членове?

ИМА СИ КОНКРЕТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ! ВМРО! ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ ЗАПЛАШВАТ БЪЛГАРИЯ?!

разпитат шкембе войвода.

само така - бой по задунайската блядска губерния ,дето продава имотни паспорти , дакато 142 се въргаля в нозете на оня кон в центъра! почвайте ги и за окупационната тръба, която е ипотекирана и осъществява мечтата на путлер - да има собственост на територията на ес ! кога ще разберете , че твърде лабаво , твърде ларж я държахте 13 години тая кочина, и те ви се качи на главата, и злоупотребявайки с вашите пари - храни този, който утре ще влезе до берлин ! само твърда ръка и бой по 16-ата реССпублика , докато не демонтира коня !

Не че нещо, ама екипажите на JagdPantHer-ите измряха като мръсни мастии на източния фронт.

Военният министър Каракачанов продаде на свой хора за жълти стотинки доста апетитни военни имоти и продължава да го прави, какво остава за някакво си гражданство което за тях е само пари.

Сега Баце ще излезне и ще каже, че това е СТРАХОТЕН успех за България защото примерно не са ни пратили танкове ... а бе ще измисли нещо, не знам какво....

Всички очакваме България да задвижи наказателна процедура срещу ЕК заради ситуацията с американските визи + атаките срещу Конституцията ни, с призиви да се приеме джендъра. Тиква, куга бе мама?!

брани продажбата на поспорти, щото е основен бизнес на пишманпатреотите

Адресантите на този проблем са Голямото Шкембе и Кухата Тиква !!!

Значи един заможен човек срещу два милиона евро да получи право на пребиваване е грешно, опасно и нередно. Два милиона афро-азиатски цървула срещу нищо да получат право на пребиваване е правилно, безопасно и много справедливо?

афро и азиатските цървули получават не просто право на пребиваване а и уреден живот, който много от местните европейци нямат

Ехоо, Каракачанов, къде ти е оставката?

При тези на Станишев, Йончева, Рада и Радев. Там някъде е.