17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бездарници. И с този план ще ни измъчат. Закъснели с 2 месеца, но пък за това с 200 забележки.

"Според нея, въпреки че България има 200 забележки по този план, има държави и с по 400." Това е същото като да са ти писали 3 и ти да кажеш, че има и с двойки...

"Татко ще ми купи колело! Каза друг път! "

Явно ББ тайно е променил документа преди да се изпрати... Иначе всичко е било удеално, но има съботаж и са направени 200 глупости!

От една страна е зле, защото е поредната излагация на умните и красивите. От друга страна, като гледам умниците в ЕС, май е по-добре да не разчитаме на тях, особено за селското стопанство. Пък и за каквото и да било. Така че излагацията може да се брои и като актив за Просто Киро. Първият за една година:)

Просто Киро толкова може. Излагация.

между терориста Че Гевара и тук вихрещия се ПИПО

Лоши новини. ЕС свърши парите и за укрите...

държава в която има Копейки няма нужда от евро понял бляд

Това Зеления си го квичи. Нема оръжие, нема доставки, много обещано по телефона, а получено само по тв-то...

200 забележки, напляскани по дупето с дървена линия и пратени да стоят прави в ъгъла с вдигнати ръце. Това с отношенията ЕС-България.

Това са отношенията между вашите нови честни и почтени и Европейския съюз.

Планът е върнат заради очеизвадна та некадърност на съставителите на тоя план. Няма нищо общо с Македония и европейският съюз не е виновен, че си избрахте продажници и некадърници да ви управляват. Ако Европейския съюз ви беше назначил правителство да се оплаквате от Европейския съюз. Макар че съм сигурен че ако беше назначено правителство от Европейския съюз щеше да се справя десетки пъти по-добре от тия. И не не ви го назначиха нито американците нито Европейския съюз-тия ви ги пробута руския агент Радев именно защото са продажници.

Айде де, затова ли и Борисов и Петков ходиха на инструктаж във Вашингтон? Защото не били назначени от там?

Поредния провал на това правителство.

ЕС ще ви взима брашното, въглищата, газа и ще ви го Продава скъпо и прескъпо

Основната забележка е Северна. Ама и за тях няма фондове. Въпросът е, кой е готов повече за жертви.

Нали планът е писан от Иван Иванов, който не бил мутра, просто баща му бил шеф на СИК Шумен, а той самият почтено продавал застраховки. Просто на Корнелия това са ѝ кадрите. Земеделски министър с ъс славно минало. Честита промяна!

200 забележки са два пъти по - малко от 400. :)

ЕС напечата 3.7 трилиона евро за 2 години "борба с пандемията". А искаха да фалират Гърция заради някакви си 16 милиарда евро, половината никога не напускали реално немските банки за да се плати оръжието което купи Гърция за тях.

без дърти гейове няма да стане

Натиска заради Македония продължава. То можеше и 2000 забележки да напишат.

Не пускате Макетата, няма пари. Посланието е ясно. Баце го каза в прав текст. Любопитно е когато някой като остане извън схемата, как започва да вади "кирливи ризи" от кухнята и така всички разбираме колко е прогнила цялата работа. Същото стана и по времето на Орешарски - изведнъж Европейската комисия се сети, че в България май имало злоупотреби с еврофондовете. И започнаха проверки. И всички програми бяха спрени до приключване на проверките. Разбира се, по време на Баце всичко си беше наред. Наред беше и факта, че едва около 30-40% от парите стигаха до крайната цел. Дори се носеха слухове за дипломатически куфарчета, които стигали до Брюксел. Но всичко е точно. Докато Баце не построй тръбата на руснаците за една година. И започнаха едни спонтанни протести. Започна една промяна. Започна едно чегъртане. И най-важното - започна едно тичане до САЩ и при Херо Мустафа. Но всичко е точно. Но сега пак се оказахме без домашно. И пак ни бият през пръстите. Така е в съвременна Европа. Това е нашия цивилизационен избор. Искахме го. Получихме го. А на който не му харесва да знае - има национален консенсус. За справка - БТВ и Нова.

Преди Бойко бяха спрели еврофондовете защото вашите комунисти ги прибираха парите и ги раздаваха наляво и надясно само не и затова, за което са отпуснати. Именно Борисов сключи договора за добросъседство одобрен при това от Европейския съюз, който в момента е единствената ни защита от всякакви действия от страна на Европейския съюз. И е много жалко как едновременно се опитвате да прокарвате руска пропаганда и да защитите некадърността на вашите нови честни и почтени.

Убедихте ли се ,че Промяната е много вредна за България. Сега чакат парите от плана за възстановяване,да ги приберат в канадски банки.

Пак за БСП гласувайте. Не си научихте урока. Забравихте пирамидите,фалиралите банки, грабежа от Станишев,Луканов, Виденов, Орешарски. БСП ограбиха сребърния фонд фалираха КТБ. БСП заповядаха всички министерства и общини да вкарат парите си в КТБ ,после ги взеха под формата на заеми.

Не точно БСП, а БКП. След 1989 г. се раздели на много партии, които съставляват политическия ни "елит" в момента.

Тогава , е време за ново теглене на дълг от кокорчо спецов

За 15 години в ЕС България обедня два пъти. Еврофондовете са само за близки до правителството фирми. Дори всеки служител в министерството на земеделието има няколко проекта . Къщите за гости бяха само за техни хора. Земеделието и животновъдството са унищожени. Затова над 80 процента е вноса на храни.

България беше много богата нали? Да сещам се по времето на Виденов всички бяхме милионери.

Интересно! България обедняла 2 пъти пък БВП се увеличил 2 пъти. Ако това е "обедняването" дано в следващите 15 години да "обеднеем" пак така ама 4 пъти. Аз пък се замогнах 2 пъти през това време без да съм партиен член или връзки с ДС.

Това че БВП е скочил е на база повишените цени, а че покупателната способност е спаднала.

Защо като дойдат на власт комунистите , и спират всички пари от ЕС ? Явно затова са по добре от нас , не избират бсп да ги управлява

Къде в тая соросойдна шайка видя комунисти?

ПИПО

Какви комунисти бе идиот? Правителството е маронетка на САЩ, Кире е 100% ва подлога, а за идиота вината е на комунистите и Путин.

си 200% комунист снимката е показателна мечта за тероризъм

Безплатни пари няма. Тези пари ще ни ги поискат в даден момент и тогава какво ще правим. По добре да сме независими от ЕС

Цървули, но независими.

Промяната е тук

Иди им обясни, че тези пари не са лимузини и палати, а за развитие на средна класа в селските райони и обезпечение на храната.

И ББ4вече не може да оправи положението

трябва повече професинализъм

пълни некадърници-целта е да съсипят България по поръчка на кремъл-империята на злото

ПИПО

Брат ти си тотален дебил. Дано да ти плащат за подобни идиотщини.....

Т.е. ние вече не сме суверенна държава. Всеки ден все нови и нови доказателства за това. Друг решава вместо нас, друг ни дава пари, друг казва кого да мразим и с кого да изграждаме връзки...изобщо, има ли държава България или само български народ на определена териториа...за един прЕател питам...

Изкарвай си ги не чакай да ти ги дават.

Аз пари не искам тъпчо, къде видя да искам аз пари? Ама държава се издържа с пари. Във вашите либерални кухи лейки всеки изкарва "сам" пари и не трябва да има държава а? Те това е мечтата на господарите ви - аморфна маса от безмозъчни, на които държава не им трябва? А учители, лекари, полиция, армия, администрация, те на полето ли копат? То ако е така - да закриваме държавата, всеки да се оправя както може и да изкарва пари, нали? Тези пари са за държавата, но след като явно държавата вече не може да си ги изкарва, защото е на "системи", чакаме други да ни ги дават, а те не са от най-даващите, свикнали са да вземат само.

Направил си фирма производство с големи печалби и високи данъци? Точно ти си тоя дето вечно чакаш някой откъде да ти даде А след това обвиняваш Европейския съюз марсианците американците и коли Не още.

И защитниците на кирето. Некадърността при изготвянето на тоя план няма нищо общо с тия забележки. Това че са неспособни да напишат един план дори и опирайки се на създадения такъв от предишните нямало нищо общо.

разбрахте ли сега че сте ПП Прости Пу....ки

тия от ЕК явно завиждат на Харвардското опълчение... как така 200? Туй е писано от Харвардски отличници беее

Аммм, ко, не! Сериозно ли? Някой май беше споменал, че бавят плана, за да нямало забележки. Вече съм убеден, че правителството НЕ ЗНАЕ ИЗОБЩО какво пише в плана за възстановяване! Борисов е виновен! Орешарски също! Гешев задължително, щото още не е напуснал. Виновни са също така Путин, Орбан, злобният Ким и, до някъде, Мандела.

Ето какви са забележките-махнете ветото от Македония или ще го духате. И така 200 пъти.

Киро сега ще се озлоби и то основателно и ще почне всеки ден да пита ЕС плащането в рубли не е ли политическа корупция!

Айй,чистито

Продължавайте да им се мазните, пък те ще си получават руска газ, ще ви режат и ще ви потупават по рамото за куража.

Да не са го писали през гугъл

Ние тук обичаме да харчим европейската пара, като купуваме от неевропейски производители, а целта на ЕС е да ни даде едни пари, които ние веднага да дадем на едни големи европейски производители и купим нещо що- годе полезно за нас! И за нас полза донякъде, а за западните производители- помощ, която инак е забранена от правото на конкуренцията!

ли ми звучи познато? Що не си припомните как ЕС "спасяваше" Гърция.. Та тогаз ЕС си призна, че няма пари да плаща по ДВА плана едновременно.. Щото парите трябваха за спасяването на византийците.. И документацията по де що имахме плащания кам нас се връщаха заради запетайки, точки и тирета.. УЖ пропуснати.. И т.н. А сега спасяваме какво? Правилно, познахте.. А ЕЦБ вече спря печатането на еврата.. Щото то евроинфлацията галопира.. На произведените промишлени и хрланителни стока за производителите веч над 40% се връзва.. Ама с големи, големи кошници и кошове за европейците под 10% я маскират еврогейците.. Че стагфлацията е по границите на съюза..

Това ли ти е оправданието за простотията и тоталната некадърност на сегашните нови честни и почтени? Абе как по дяволите при предишното правителство не ни отказваха нищо пък сега изведнъж започнаха да отказват.

За някакви 8 милиарда, наложихте всякакви рестрикции на Русия, и облизахте караварските задници....

Явно имаш мнооого повече милиарди евра, щом така се подиграваш на родината ми. Ами вземи и помогни, дай тези 8 милиарда и да спрем да лижем задници.

Нали планът беше перфектен Сега кой какви ще ги дъвчи Пак ще анализираме Да ванализирам всичките дебили Къде ви събират такива бавно развиващи идиоти

Планът за възстановяване няма нищо общо с този на земеделците.

Вместо да се засрамят ,те казват -има и по зле от нас ......Е няма да се оправим все ще сме най-бедни в ЕС. Така ли не можахме да случим на политици а само на крадци?

...за това ли се изпокарахте с Русия... нали милиардите от европа...?

Абе аланколу, кой се кара с раша? Раша е агресор спряма славяни и православни християни. Какво да чакаме? Да нападнат и нас ли?

Ах много лоши новини за коалицията на промяната.Не знам дали ще дочакат

Трябва да знаеш как да обещаваш за да може да усвояваш :)

Пътеводната максима на кабинет „кирето & ортаци“: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ!