ЕК удължава ограничителните мерки за земеделския внос от Украйна

Говорител на ЕК уточни, че все още земеделците в петте засегнати от украинския внос държави не са получили договорените обезщетения от ЕС за общо около 100 милиона евро

Обратно в новината

Коментари - ЕК удължава ограничителните мерки за земеделския внос от Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На еврогейовете все Унгария са им виновни. как сметят унгарците да защитават (наистина не като нас на думи) националния си интерес.

уж беше за бедните и гладните в Африка, а се оказа че основно зърното влиза в богата Европа за да подбива цените на европейските производители. с парите, Украйна плаща на САЩ за войната.

Украйнско стана молдовско и проблем няма. Сега виждаме повече молдовски тирове със зърно.

А защо изобщо трябва да внасяме зърно от Украйна.Имаме си свое ,което е по-добро и по-качествено. Това е натиск от ЕС и САЩ.

Че ние няма нещо да не внасяме, дори отпадъци, който каквито боклуци има ги праща насам с благословията на Барба Ганьос, ДПС и отскоро на простия и ококорения.

Че то слънчоглед до втората седмица на септември в Украйна не се жъне.

ЕС ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ ИЗНОСА НА НЕОБРАБОТЕН БЕКОН ОТ УКРАЙНА ЗА ЕС .... ЩОТО РУСНАЦИТЕ ОБРАБОТИХА МНОГО БЕКОН И ВЕРМАХТА НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ ПРАСЕТА ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ :)) ... ВЧЕРА ПАК 1500 ПРАСЕТА , 28 ТАНКА И 107 БМП СА СТАНАЛИ КУРБАН В ЗАПИРОЖКА ОБЛАСТ ...

Турция внася, там мелят и пресоват и тука купуваме брашно и олио. Това се казва истински тарикатлък! Прекарахме украинците!

Стана ясно, че в лаптопа от ада на Хънтър Байдън има документи, валидирани от прокуратурата, в които са инвестирани от него пари в Метабиота, тя пък е правила рисърч за Ковид 19. Изненадващо е, че това се е случило няколко месеца преди СЗО да даде това име на Пландемията. Нещата се навързват лека по лека. И всички пътища водят до Украйна и операцийката на Обама, същият който свали забраната за gain of function research. Мисля, че само малоумниците и промитите тикви не са нясно вече какъв световен кабал са ни спретнали неокон/неолиб фашистите през Давоското зануляване. За никой явно не е изненада, че Зеленски подписа с БлекРок, Вангард, ДжейПиМорган да "възстановяват" Украйната. Потърсете си тези конгломерати какво притежават и кои познати на вас компании са им в портфолиата. Успех в пътуването към истината. А Украинското жито гарантирано вече го ядем у нас в хлябчетата с надценчица. Ей така за по яко. А и да поддържаме демонокрацията.

:) неща да знам нищо от пидали дет са вземат за жени и от фиминистки също

Африка не иска отрова за Децата си - САЩ да си хранят децата с Украинско Жито .

Житото от Украйна има История като в Криминалните Филми - Никои не го иска , а не казват защо . Интересното е защо Ковид 19 внезапно Изчезна , след ракетните удари в Харков Украйна /

Да пращат зърното си в Африка. Пращат го в Европа и после Зелински реве, че в в Африка оставали гладни заради Путин... Не го искаме в България!!!

Нищо усраинско не ни е нужно!

Ако тъпите еврогейове от Брюксел ПРЕСТАНАТ да слугуват на САЩ--Европа ще е много по-добре!!!

Супер, таман се чудех къде да си муша зърното от лани, щото нали съм алчен, чакам да стане по 2000 лв тона, па той падна на 200 лв, ама аз съм ПРОЗТ, като Копейкин и продължавам да чакам. А тазгодишното жито няма да го ожъна, да може да продавам по 10 лв хляба. Слава на Служебното Правотелстои на Другаря РАДЕФ

Арее....африканците измряха от глад!

Тея 100м за земеделците са плюнка в лицето сравнено с милиардите де получава Гру с миньоните

Само, че камионите със зърно продължават да преминават.

.

Транзита разрешен. Ама и камионите спират да си "почиват" все около някоя зърнобаза. За справка - колона от 20-30 "полски" камиона накрая на Добрич (срещу Сердиката). Почиват си по няколко дена, докато дойде редът на следващия. Що толкова бавно ли? Ами не знам. Дали не ги разтоварват вечер, по тъмното?!?!

ЕС даде повече на Украйна (която не е член) за последната година от колкото за БГ за последните 10!

плащат им за да умират

Е чудесно :)

Плащат на тези, които ще ни убиват.