ЕК отправи три препоръки към България: за помощите, националния план и енергията

Брюксел съветва страната ни да продължи целенасочената подкрепа за имащите нужда и да намали цялостната си зависимост от изкопаемите горива и техния внос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 2 думи по планът за възстановяване пари йок защото няма сближаване. Айде Кире, сближавай се, ама не с тортаджийката.

С въглища защото руската газ е лоша? А Европа може да ползва руска газ? После ще ни вземат пшеницата най-вероятно и ще ни дадат тяхната ГМО. Колко пари ни дават за да сме в Съюза? Дано си струва…

не ни дават. Което е дадено е вече откраднато отдавна. Тая страна след всяка година става все по-зле. Остави друго , няма един с гръбнак в това управление вече над 30 години "преход" , само долни крадци и продажници. В момента това гражданство , което имаме не ти предлага абсолютно нищо. 30 години кражба , без капка мисъл за обществото , гражданина , стимул за семействата , стимул за раждаемостта . Тая страна си е прокълната да си е най-бедното робско мекере на някой ( кеф ти САЩ , Русия , запада) , докато изчезне.

в ЕС ние си плащаме, драги, никой нищо не дава на нас за това! Всяка година по милионче в евро за членски внос в ЕС!

За руските тролчета вече има филми, дори в самата Русия. Най-лошото е, че тролчетата на руска заплата, които сте в други държави, с действията и коментарите си се явявате най-големият слугинаж, защото "работите" дори против своите семейства и близки, не само против себе си... Осъзнайте се, че семействата Ви и Вашите близки, когато обмислят почивка или желание да се преместите някъде другаде, то никога не Ви и хрумва да отидете в руския строй. Само не ми приписвайте "соросоид" или друга руска опорка - не съм слял и виждам, че и двете големи зли сили искат разцепване на Европейския съюз, за да си го поделят като влияние, както беше по време на "студената война". И тези, които слугувате на една от двете страни, меко казано сглупявате, освен че поведението на трола е долно само по себе си.

30г по света с колеги, приятели, съученици, клиенти, гаджетаи дори съпруги от най различни държави. Не съм срещал по скапан, слаб, продажен и лесно асимилиращ се народ от българският! Индианци (от Северан Америка) и пакистанци имат повече гръбнак и самочуствие от българите. От България като държава, по безгръбначна не съм срещал или чувал! Остави ЕС където сме най голята изтривалка. Румъния и Прибалтика имат повече характер от нас! България е най безгръбначната в света!!! Не се сещам за друга държава която кляка и ляга по лесно и с по голяма готовност от България! Афганистан като държава е с повече достойнство и по си гони интересите от колкото България! Сърбия, Косово и Северна Македония по умеят да си отстояват интересите! Не мога да се сетя ВЕДНЪЖ България да е отстояла национален интерес. Ако се сещате дори за един единствен пример който да не е бил продиктувен от вън, споделете!

Toва е защото "народът" се обединява само около това да иска нещо да му дойде свише - да дойде някой да го оправи, да понижат цените, да се върне бай Тошо, да им дадат "европейски" заплати ... Ama не прави нищо по темата , само си иска ... и нищо друго не е в състояние да го обедини, дори и собственият му личен интерес !

Не е точно така. България е имала дух и достойнство стотици години. Дори и византийското и османско иго не са ни пречупили като нация и религия. Няма да споменавам що национален акт е Съединението. Пречупиха ни след 1944 г. и това е неоспорим факт.

_stankow

Майкопродавец, изоставил страната си преди 30 г., напълно преформатиран, цръцна отрова срещу бившата си родина. Разнесе се дълго непреминаваща воня на дойчевеле.

Вместо да квалифицираш кой какъв е, дай пример, който да обори твърдението му. Моля.

Ти от племе, което е яздело на кон и е плячкосвало чуждото, какво очакваш? Да почне да работи, да отстоява позиции или да чака и да гледа все в чуждото.

Съединението! Различен акт от линията на Г. Димитров, например - готов да се откаже от Македония, като слугинаж, "плодовете" на което решение берем сега. Друго няма да Ви пиша, защото има доста тролове, с които нямам време да се занимавам повече...