Коментари - ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г. | Бизнес.dir.bg
назад

ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г.

Страната ни ще трябва да диверсифицира енергийните си източници така, че да спре вноса от Русия

Обратно в новината

Коментари - ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно. Козлодуй е с руска технология и гориво- затваряй. Мариците - и те - затваряй. И предприятията като Арсенал - затваряй. Абе направо Газа да станем, най добре. А най-якото е, че у насима в изобилие нечистоплътни "политици"-подлоги, които с охота ще го изпълнят.

Политиците от ЕК да изготвят план да си е... майката.

Много обичам тъпите гяури в Булгаристан да мрат гладни, голи боси и на моя боздуган!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще молят за руска енергия от Турция. Слава на Ердоган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕК - новото Лице на комунизма… така ми звучи

Хайде жълтопаветници действайте, заколете децата си и внуците те, сварете ги, дайте кръвта им ад пият канибалите от Брюксел и Вашингтон!!! Хайде путьомаринковци, действайте!!!

Юл Браун, е българска технология. Стефан Маринов, също е българска технология. ОБАЧЕ: Барак Обама ЗАБРАНИ с декрет през м. април 2012 г. "ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ", защото е безплатна.

ВНИМАНИЕ! ТОЗИ САЙТ Е АТАКУВАН ОТ ПУТИНСКИ ТРОЛОВЕ!

Не бъркай сайта с гъза си!!

Значи тогава приключва ЕС.

Ега го няма ЕС до 27 година.На нас Русия нищо лошо не ни е направила,само добро.Управляват ни хора безродници.

Дали няма грешка? Може би е бил казано - ЕС да/ще изготви план за преминаване на България към алтернативен източник.

Добре довли в " демокрацията" ! Налагаме санкции, ама друг да ги спазва и съответно да плаща цената.

как тази ухилена брюкселска зелка (на снимката) идва тук в Унгария и казва на Орбан, че трябва да спре да купува руски ресурси и да спре строежа на АЕЦ и други енергийни проекти. Това може да се случва само в колониални държави като България.

Орбан би си го преместил от единия в другия крачол. Обаче Сапуна ще си изпочупи краката от тичане да изпълнява поръчката.

ЕС -Много по-опасен и вреден за България, от Русия.

Звучи ми като затваряйте си аЕ за, щото така, напук. Тая откъде я изкопахте у защо тя ще ни дава наклон?

Вече има сключени договори за доставка на ядрено гориво с Уестингхауз за единия реактор и с французите за другия Недей рони крокодилски сълзи, руПлите за тролене ще намаляват неизменно, намери си работа.

Комунизмът ряпа да яде.

Ово е пазарна икономика, демокрация, либерализация... свободен пазар...

Не всеки, който не скача на гей парада, е "копейка", "червен", "рубладжия", "путЕнофил"... Това, дебилите, не можахте да го научите за 34г.

2027г Путлер може да го няма, а Русия да е станала член на ЕС и НАТО.

Ваклата овчица на снимката, отговаряла за енергетиката на ЕС. ШЪ СЪ УПРАЙМ!!!

диверсификацията е немците, белгийците и който се сетите там да си купуват газ от руснаците и после да ни го продават на нас. Това в Брюксел му викат енергийна независимост. Пеевски ще обяви идеята за гениална.

се обрива като го нарекат така, и започва да плещи за гейпаради. винаги и е било любопитно, защо вие копейкаджиите сте толкова фиксирани върху обратните? Некви скрити, тайни мераци сред късопишещите? Кво праи ЦоМчо Плюнката?

Хайде жълтопаветници действайте, заколете децата и внуците си, сварете ги, дайте кръвта им да пият канибалите от Брюксел и Вашингтон!!! Хайде путюмаринковци, действайте!!! ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз - новото старо лице на фашизма и капитализма, така ми звучи !!! А най-важното е, че у нас има в изобилие нечистоплътни "политици"-подлоги, които с охота ще го изпълнят !!!

2027 е твърде близо. по-добре 2030. До тогава със сигурност няма да има ни ЕК, ни ЕС. А България ще навре предателите по затворите и отново ще е в съюз с Русия.

Престъпници и терористи, са САЩ и ЕС общо 52 държави, останалите 147 не са. Най големият терорист , е САЩ, на когото ти и останалите наколеничели гъзолизци от ЕС служите.

Диверсификацията според ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз е немците, белгийците и който се сетите там от западната ГМЕЖ, могат да си купуват газ от Русия, а после да ни я продават на нас, месното туземно население на кочината Булгаристан и на това в брюкселските зелки му викат енергийна независимост!!! Добре дошли в „ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!

Ще трябва? Нали имахме свободен пазар, пазарна икономика? От няколко години институциите твърдо се намесват навсякъде на пазара. Защо неизбраните от никого корумпета ще ни казват, откъде да си купуваме горива? Чак и ще ни го налагат! Трябва да инициираме Булекзит възможно най-бързо.

са тия боклуци, та ще ни казват какво да правим?

Бягайте в русия

прошляк. Не си чул за държавен суверенитет. какво гониш другите в Русия. Марш в Алабама.

lu4ka

Меглена Кунева : Yes Sir!

lu4ka

Зарежи! Той не я знае тая песен и няма да те разбере.

наистина ли не си чел за Уеситгхауз. Прочети. А Французите почнаха да ги гонят от Африка. И никак не ти пука, че след руснаците тия клоуни ни командват. Съвсем неприкрито. Продажно псе. А, защо човека мисли, че си хомо?? Огледайте се в ПП.

ъ ми да и на мен

българия да изготви план за отказ от арабска козметика, китайска техника и американски кочан...

си е твой проблем. За разлика от тен никой не ми плаща да троля, "за родину , за путлеру" Колкото и да се пените под такива новини, приключи с ммоскалският енергиен шантаж. Един ЛукялЛук мирисал остана, ама след няколко месеца, ще спре да купува путлерастки нефт. А и нищо чудно да си смени собственика, като италянският му вариант. Ако толкоз ти липсва ботуша на государя - чемодан, вокзал Мацква!

Ние до тогава, няма да сме в ЕС

България да изготви план за отказ от историята си, а след това и отказ от държавата България.

ще забрани на Унгария и Турция да строят руски атомни реактори и да ползват руски газ?

Планът трябва да се казва "план за отказ от недемократична енергия", а не специално руска. Защото може да се окаже, че до 2027 Русия се "демократизира", а ЕС и САЩ станат "недемократични".