Коментари - ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г. | Бизнес.dir.bg
назад

ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г.

Страната ни ще трябва да диверсифицира енергийните си източници така, че да спре вноса от Русия

Обратно в новината

Коментари - ЕК: България да изготви план за отказ от руска енергия до 2027 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Планът трябва да се казва "план за отказ от недемократична енергия", а не специално руска. Защото може да се окаже, че до 2027 Русия се "демократизира", а ЕС и САЩ станат "недемократични".

ще забрани на Унгария и Турция да строят руски атомни реактори и да ползват руски газ?

България да изготви план за отказ от историята си, а след това и отказ от държавата България.

Ние до тогава, няма да сме в ЕС

българия да изготви план за отказ от арабска козметика, китайска техника и американски кочан...

lu4ka

Меглена Кунева : Yes Sir!

Бягайте в русия

прошляк. Не си чул за държавен суверенитет. какво гониш другите в Русия. Марш в Алабама.

lu4ka

Зарежи! Той не я знае тая песен и няма да те разбере.

са тия боклуци, та ще ни казват какво да правим?

Ще трябва? Нали имахме свободен пазар, пазарна икономика? От няколко години институциите твърдо се намесват навсякъде на пазара. Защо неизбраните от никого корумпета ще ни казват, откъде да си купуваме горива? Чак и ще ни го налагат! Трябва да инициираме Булекзит възможно най-бързо.

Диверсификацията според ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз е немците, белгийците и който се сетите там от западната ГМЕЖ, могат да си купуват газ от Русия, а после да ни я продават на нас, месното туземно население на кочината Булгаристан и на това в брюкселските зелки му викат енергийна независимост!!! Добре дошли в „ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!

Престъпници и терористи, са САЩ и ЕС общо 52 държави, останалите 147 не са. Най големият терорист , е САЩ, на когото ти и останалите наколеничели гъзолизци от ЕС служите.

2027 е твърде близо. по-добре 2030. До тогава със сигурност няма да има ни ЕК, ни ЕС. А България ще навре предателите по затворите и отново ще е в съюз с Русия.

Хайде жълтопаветници действайте, заколете децата и внуците си, сварете ги, дайте кръвта им да пият канибалите от Брюксел и Вашингтон!!! Хайде путюмаринковци, действайте!!! ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз - новото старо лице на фашизма и капитализма, така ми звучи !!! А най-важното е, че у нас има в изобилие нечистоплътни "политици"-подлоги, които с охота ще го изпълнят !!!

диверсификацията е немците, белгийците и който се сетите там да си купуват газ от руснаците и после да ни го продават на нас. Това в Брюксел му викат енергийна независимост. Пеевски ще обяви идеята за гениална.

Ваклата овчица на снимката, отговаряла за енергетиката на ЕС. ШЪ СЪ УПРАЙМ!!!

2027г Путлер може да го няма, а Русия да е станала член на ЕС и НАТО.

Ово е пазарна икономика, демокрация, либерализация... свободен пазар...

Звучи ми като затваряйте си аЕ за, щото така, напук. Тая откъде я изкопахте у защо тя ще ни дава наклон?

Вече има сключени договори за доставка на ядрено гориво с Уестингхауз за единия реактор и с французите за другия Недей рони крокодилски сълзи, руПлите за тролене ще намаляват неизменно, намери си работа.

Не всеки, който не скача на гей парада, е "копейка", "червен", "рубладжия", "путЕнофил"... Това, дебилите, не можахте да го научите за 34г.

се обрива като го нарекат така, и започва да плещи за гейпаради. винаги и е било любопитно, защо вие копейкаджиите сте толкова фиксирани върху обратните? Некви скрити, тайни мераци сред късопишещите? Кво праи ЦоМчо Плюнката?

наистина ли не си чел за Уеситгхауз. Прочети. А Французите почнаха да ги гонят от Африка. И никак не ти пука, че след руснаците тия клоуни ни командват. Съвсем неприкрито. Продажно псе. А, защо човека мисли, че си хомо?? Огледайте се в ПП.

си е твой проблем. За разлика от тен никой не ми плаща да троля, "за родину , за путлеру" Колкото и да се пените под такива новини, приключи с ммоскалският енергиен шантаж. Един ЛукялЛук мирисал остана, ама след няколко месеца, ще спре да купува путлерастки нефт. А и нищо чудно да си смени собственика, като италянският му вариант. Ако толкоз ти липсва ботуша на государя - чемодан, вокзал Мацква!

ЕС -Много по-опасен и вреден за България, от Русия.

Орбан би си го преместил от единия в другия крачол. Обаче Сапуна ще си изпочупи краката от тичане да изпълнява поръчката.

как тази ухилена брюкселска зелка (на снимката) идва тук в Унгария и казва на Орбан, че трябва да спре да купува руски ресурси и да спре строежа на АЕЦ и други енергийни проекти. Това може да се случва само в колониални държави като България.

Добре довли в " демокрацията" ! Налагаме санкции, ама друг да ги спазва и съответно да плаща цената.

Дали няма грешка? Може би е бил казано - ЕС да/ще изготви план за преминаване на България към алтернативен източник.

Ега го няма ЕС до 27 година.На нас Русия нищо лошо не ни е направила,само добро.Управляват ни хора безродници.

Значи тогава приключва ЕС.

ВНИМАНИЕ! ТОЗИ САЙТ Е АТАКУВАН ОТ ПУТИНСКИ ТРОЛОВЕ!

Не бъркай сайта с гъза си!!

Юл Браун, е българска технология. Стефан Маринов, също е българска технология. ОБАЧЕ: Барак Обама ЗАБРАНИ с декрет през м. април 2012 г. "ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ", защото е безплатна.

Хайде жълтопаветници действайте, заколете децата си и внуците те, сварете ги, дайте кръвта им ад пият канибалите от Брюксел и Вашингтон!!! Хайде путьомаринковци, действайте!!!

ЕК - новото Лице на комунизма… така ми звучи

Комунизмът ряпа да яде.

Много обичам тъпите гяури в Булгаристан да мрат гладни, голи боси и на моя боздуган!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще молят за руска енергия от Турция. Слава на Ердоган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Политиците от ЕК да изготвят план да си е... майката.

Правилно. Козлодуй е с руска технология и гориво- затваряй. Мариците - и те - затваряй. И предприятията като Арсенал - затваряй. Абе направо Газа да станем, най добре. А най-якото е, че у насима в изобилие нечистоплътни "политици"-подлоги, които с охота ще го изпълнят.