Ефектът "Марешки" при горивата изчезна

"Не възнамерявам да променям ценовата си политика", заяви пред Dir.bg бизнесменът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни липсваше,след тия"хубавци"

Престанах да зареждам при Марешки. За мен - некачествено гориво, което със сигурност не отговаря на никакви стандарти!

Лукойл,Ромпетрол---2.48лв за дизел Марешки-----------------2.23лв за дизел

Schilo

Като пишех преди година или две, че той купува гласове с дъмпингови цени и недотам качествено гориво, бях обругаван. Хубаво е, че все пак се виждат нещата

Schilo

Хубаво за цените, ама не ми харесва вероятността да пръсна хиляди за ремонти

Освен Марешки има и други бензиностанции с тънки цени. Има и с дебели. Въпрос на предпочитания.

Да направи още 3 бензиностанции в София и тогава ще си говориме , дали има или няма ефект , защото около бензиностанцията му в Люлин , всичките вериги държат близки до неговите цени , иначе са загинали .

У нас обслуживает скважины, производит Проектирование канализации. В Сервисе имеется к продаже ОБЕЗВОЖИВАТЕЛИ ОСАДКА И УТИЛИЗАЦИЯ, Отстойники для воды, Якорные мешалки, Ленточный фильтр-пресс, Поворотные колодцы, Коалесцентные модули, Нефтеотделители (отстойники), ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Нестандартные металлоконструкции, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Системы УФ-обеззараживания, ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые дозаторы, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Нефтеуловитель, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Аэраторы дисковые, ВОДОПОДГОТОВКУ Промышленные установки обратного осмоса, а также все для автомойки Очистное сооружение для моек легкового транспорта. У нас вы найдете Ремонт очистных сооружений, а также Смотровые колодцы, мы можем произвести Строительство кессона. Бурение артезианских скважин, Инженерные изыскания, Ремонт систем водоснабжения. Очистка емкостного оборудования - [url=https://woobe.ru] Устранение засоров скважин[/url]

Schilo

Ще се съгласиш- и на качество

Schilo

айдее, спамера се появи

платена статийка, и на останалите безниностанции горивото е същия боклук като на Марешки ама с 30 стотинки отгоре.

Schilo

не е така. Зареждам основно от една. Горивото е от съседна нам северна държава

На Газпром Долни Богоров цените са тънки. На бензиностанцията след Скравена са по тънки от тези на Марешки но бензинджията винаги е или пиян или махмурлия. Има и много други но не ми се пише. Най-скапания бензин, най-лошо обслужване и най-много удрят в количеството Лукойл. Там не стъпвайте.

На Ромпетрол е дебело.

Току що заредих на Марешки - Люлин, А95 - 2.14 лв, в Банкя на Петрол 2.42 лв. Откакто откриха Мареши на зареждам на друго място!

Schilo

и бързаш да се похвалиш ли?

За качеството на бензина/дизела при него - без забележки, вкл в най-големите студове. Имам познати, вече от 3-4г от него зареждат, не се оплакват. Който му се плаща с 10% нагоре - моля!

Който търси качество Газпром 100 октана и ОМВ 100 октана. Но си има цена.

Schilo

Има една друга верига, гоаривото им е румънско, но честно казано, не съм ги виждал на други места, освен във Варна. Наистина, на Ромпетрол е по-скъпо, но съм доволен от качеството. А доброто качество намалява разхода. И спестява пари за ремонти.

Schilo

За тези, които понятие си нямат, ама оценяват. Говоря за Румъния бе, шамандури! И с географията ли сте зле?

Преди години карах мотор и зареждах в уж престижна верига бензиностанции.... Сменях горивният филтър на няколко месеца и от него вадех разни неща дето ги няма и във филм за нашественици от друго измерение. Не ги знам какво правят тея руснаци, ама нефта го вадят с кокалите от динозаври. А в нефтохима май само ги смилат на по-малки части, да не задръстват бензиноколонките.

Днес се случи да заредя газ на бензиностанцията на Марешки в жк Люлин. Цена 1.06 лева. Друг път не съм зареждал, защото нямам път натам . Сега ще следя колко км ще измина с 28.5 л газ, който е в бутилката , напълнена до горе. С газ от други две бензиностанции , които не са от веригите, с такова количество газ изкарвам към 350- 370 км в София.

Бунаците нали гласуваха за поредния руски боклук марешки. Сега ще чакама да видим кой ще е следващия назначен от москва изрод. Залагам на слави учиндолския селяндур (освен скъсани селски цървули и престъпни футболни лумпени, друго не съм видял да финансират орките от кгб.)

представи си - караш караш и то не свършва. Марешки измислил и тайно въвел перпетуум мобиле

Аз не зареждам в Марешки, защото не ми е близо, но ми направи впечатление в ЛО, след като вдигнаха цените и ги питах, защо, след като Марешки не си е вдигнал цените те ги вдигат - ми отговориха - ами хората се оплакват от горивата в Марешки и като сипят при него - идват да сипят от скъпото при нас - да оправят качеството... Пълни глупости, но такъв тип говорене според мен е за антимонополната комисия, също и явно такава им е била и тактиката - да говорят усилено, че при Марешки е зле горивото и като повярват хората - да си вдигнат цените значително. Не защитавам Марешки, но за мен големите вериги - всичките - са се договорили и държат в определени региони високи цени - като разликите достигат 20 стотинки в една и съща верига, и то не заради Марешки, а явно така са се разбрали, за да минават проверките на комисията за защита на конкуренцията и на потребителите.

май не си чел новините - следват евроизбори там руснаците залагат на белата златка и дудука

Ако имам бензионстация на близо от Марешки, ще зареждам само от него

Аз пък си зареждам само при Марешки. Правил съм сравнение с 95 бензина на лукойл и не усетих разлика.

и много правилно Марешки, много правилно - тоя евтин бензин те вкара в парламента! на идните избори някой ще се изхитри и ще пусне кучешки кюфтета и кебапчета на по 15 стотинки в циганските махали и ще вземе вота като стой та гледай.

Никаква битка не е загубил Марешки! Човека си държи по-изгодни цени и хората купуват от него. Горивото му също е качествено.

При Марешки газта е скапана но бензинът е добър. За дизела не зная. Никога през живота си не съм карал дизел. За дизел ходете в Турция. Там е 1,50лв.

Руски боклуци... Ама през комунизма бяхме почти 9млн, а сега сме едва 6.5. И то с циганите. Кой каквото иска да говори - един народ е добре, когато се множи.

Тоя тръгнал с трици маймуни да лови... Ми че то има и бензиностанции на лук ойл в Сф с цена на газ 1.09,а се намират и такива с още по евтин! Та това,че е направил 1(словом една) бензиностанция в дву милионен град е "огромна" борба с монопола...Палячо!

Завист ли долавям в страданията ти ?

Тогава просто усилено пазеха границата да не излезе някой от страната иначе още 48ма щяха да са останали само цк на бкп .

Че Марешки не е на загуба това отдавна го знам. Преди 2 дни пътувах София-Пливдив-Габрово-Плевен! Цените на бензин А95 в една и съща верига варираха от 2.32 до 2.58! А на по-малки вериги имаше даже по 2.20! Абсолютнаа мафия и липса на какъвто и да е контрол от страна на разни комисии и държавни наблюдатели! Крадци и мошеници!

Че Марешки не е на загуба това отдавна го знам. Преди 2 дни пътувах София-Пливдив-Габрово-Плевен! Цените на бензин А95 в една и съща верига варираха от 2.32 до 2.58! А на по-малки вериги имаше даже по 2.20! Абсолютнаа мафия и липса на какъвто и да е контрол от страна на разни комисии и държавни наблюдатели! Крадци и мошеници!

Всички те разбраха , просто не са на твоето мнение . Аз също .

всеки губи срещу ганю мафията и марешки трябва да затвори за да могат господарите ви да стрижат народа спокойно

Кога ще има бензиностанция в Младост

В компании обслуживает скважины, производит Водоснабжение частного дома. В Сервисе имеется к продаже ЁМКОСТНОЕ И РЕЗЕРВУАРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, Отстойники для воды, Тихоходные мешалки, Мешочные фильтры, Линейные колодцы, Блоки биологической загрузки (ББЗ), Фильтры напорные и самотечные (ФОВ, ФИП, ФСУ), ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые питатели, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Канализационные насосные станции (КНС), ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые питатели, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Сорбционные фильтры, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Консольные насосы, ВОДОПОДГОТОВКУ Установки фильтрации и предподготовки, а также все для автомойки Система очистки воды для автомоек. У нас вы найдете Очистка стоков ЛОС, а также Смотровые колодцы, мы можем произвести Монтаж насоса и настройка автоматики. Бурение артезианских скважин, Геологическое изучение недр, Обслуживание систем водоснабжения. Автономная канализация - [url=https://citybt.ru] Обслуживание скважин[/url]

Карам Ауди А8, старо на 13 години, за съжаление когато сипя от нафтата на Марешки ми светва engine check. Отидох на ОМВ, сложих най скъпата нафта и лампичката изгасна. След този случай повече не съм ходил на Марешки.

Не той е изгубил войната помияри дирове а българския народ я изгуби след като не спряха да ни обират лайняните корпорации. OMV, SHELL, EKO, LUKOIL

petrovito

може ли толкова правописни грешки в една статия? явно да... с тия заплати, редактори няма

Абсолютно!

Ако двигателят ви е навъртял 300 000км. няма никакво значение какво гориво ползвате. Ако цилиндрите са с никасилово покритие тогава трябва много да внимавате. Но никасил имат само Хонда и БМВ. И то не всички двигатели.

Нали протестирате тия дни против нови строежи в квартала ? Е , как да дойде човека да строи ?!?

Откакто започнах да зареждам дизел при Марешки забелязах, че при потегляне припушва. Ходих в СФА, след това в Петров сервиз (представителството на Ситроен) - всичко е ОК. Смених бензиностанцията - ето днес отново съм минал над 100 км. но отдавна съм с обикновен дизел от Газпром - не пуши!

Марешки е един много добър бизнесмен. И за аптеките му говореха, че като станат много на брой ще вдигне цените, но това не стана. Бензиностанциите му също не са на загуба както твърдят мафиотските структури на Shell, Eko, OMV и Лукойл!

Марешки е един много добър бизнесмен. И за аптеките му говореха, че като станат много на брой ще вдигне цените, но това не стана. Бензиностанциите му също не са на загуба както твърдят мафиотските структури на Shell, Eko, OMV и Лукойл!