Единодушно НС удължи срока, в който бизнесът ще получава компенсации за тока

Фирмите ще имат право на средства от държавата при цена на тока над 200 лева за мегаватчас, като ще се покрива 100% от сумата над определения под

Обратно в новината

Коментари - Единодушно НС удължи срока, в който бизнесът ще получава компенсации за тока | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще гласуват всички да вземаме по 5000 лева ей така без да работим??!

Големи фирми износители печелят от по-скъпа продукция,а компенсацията им е допълнителна печалба. КЦМ Пловдив,Содовите заводи,има и други. Скритите им собственици трупат милиарди. Обикновен потребител спестява десетина лева на месец от отстъпката за бензин, а фирмите хиляди.

Бизнес и компенсации не вървят в едно изречение с пазарната икономика и капитализъм. Ако ще е гарга, да е рошава. Правилата на държавния капитализъм, обаче са мааалко по-различни.

Чист комунизъм ! Къде отиде пазарната икономика , конкуренцията и частната инициатива ? Какви са тези компенсации за бизнеса, които крайният потребител плаща от джоба си, а файда не вижда ?

Само да питам за един преател. Когато домакинствата излязат на свободния пазар, за тях ще важат ли тези компенсации? Да не се окаже, че домакинствата ще плащат тока по левче, пък фирмите по 20 ст.

Ами тогава се регистрира една фирма за производство на био човешка тор в къщи и взимаш компенсаторки.. всички разходи ги пишеш на "фермата" за щастливи кокошки, пардон, хора и готово.

Важното е, че гражданите няма да купуват скъп ток до 2025! А въпросът е кой ще го плаща? Селяните ли?

Те са най-ощетени, щото хем са селяни, хем плащат ГРАЖДАНСКА отговорност. хе-хе

И сега какво излиза!? Аз плащам дневна тарифа от 23 стотинки, а Лукойл ще плащат по 20 ст. , а ще ме дерат с 1 лв спекула с горивата!

се нагъзи пред лукойл и протестирай

Стига си правил свирки в този скапан сайт, а върви да се бориш със лошия Лукойл.