Коментари - ЕБВР ще финансира концесионера на Летище София | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми така кажете , че то и аз можех тогава да подам документи и да стана “концесионер” !!! Явно в тази банка отпускат пари по много странни критерии . На колекторската Свети Георги , на някоя си Султанка : 75 милиона ! Сега на обещалия инвестиции за 600 милиона в летището също !!!

Kalin

Даваш кон получаваш....даже не е и кокошка.Нещо къде къде по друбно срещу голи обещания и трохи.

белите якички ;изяждат; 20% от евро субсидиите , и понеже у нас те ;изяждат; около 80% гледат да им подсигурят още кинти за офшорки

Я някой да каже, че не помня - Кога беше референдумът за даване на летището на концесия ?!

Kaк така е избран концесионер без пари? В условията на търга не е ли имало условие за доказване на финансови възможности

ne.

Концесия по български - държавата дава на концесия летището. После дава от държавната банка кредити на концесионера... Пей сърце! Само после да не се учудвате, ако се появи някоя нова колекторска фирма, собственик на лошия кредит и консорциумът пак да си бъде "изряден кредитополучател".

Търсения заем е някакви си около 166 мега лева. В момента, според БНБ, в банките в България спят депозити за около 83 гига лева. Въпреки това подобно финансиране не е по силите на местните банки. WTF?