E.ON допуска ремонт на взривения газопровод "Северен поток-1"

Акционер със солиден дял в проекта, германската компания обяви, подобно на Кремъл, че решението е в ръцете на общото събрание

Обратно в новината

Коментари - E.ON допуска ремонт на взривения газопровод "Северен поток-1" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кат си го оправят кво ше си пускат по него германците... може би бира щото нали газ ше да купуват само от америка

дир изтри няколко мнения.. не са полит коректни и не отговарят на официалната пропаганда на Борел с размахания пръст :) Не че ЕОН или някой друг му пука какво мисли и прави Борел или Дир...

отново ще бъде затворен. Нито ще бъде позволено на фирма да го ремонтира, нито на банка да финансира, нито на застраховател да застрахова. Русия е 51% МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК. Какво "общо събрание на акционерите", ве?

Газпром е 100% собственик и на газа, така,че проблем със снабдяването в Русия няма! Виж, в Европа...

колко % е газифицирана Русия ве, пшZдун? Освен в Москва и Ленинград навсякъде другаде имат турнири в двора и чешма на улицата.

@Прокопчик, (нерегистриран) - Тъпо, гражданино. Официалната статистика от сайта на ЦРУ посочва степен на газификация за РФ 71.1%, за 2022 година, или увеличение с 1.5% спрямо 2021, като с това тя изпреварва САЩ, които почти не са мръднали от 69.4% през 2021 и до 69.6% през 2022-ра. В тези данни се включва газът за домакинствата, както и този, използван в топлоцентрали, за отопление на жилищи райони, но не и използваният за промишлени цели. И, като гледаме в чуждата паничка, да надзърнем и в нашата - България, 2002-ра - 14.1%. Дет' са вика "ноу фърдър коммент".

корекция - ...България, 2022-ра...

Ах колко тъжно е да си ботоксолюбец и да си мислиш , че Клошария е велика

Извършителя и мотивите остават неясни. Покъртително!

Путин и виолончелиста пак са ги купили.