"Джи Пи груп" се отказа от поръчка за 45.7 млн. лева

Сумата е била предвидена за ремонт на трамвайното трасе на линия 5 по бул. "Цар Борис III" в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то вторият и първият май са свързани, но карай, важното е да се строи за благото на Родината.

Бойко ела ми плати застраховката и хляба. За една година от 170лв гражданската ми стана 300лв. Хляба 1.50 и т.н. Реално за една година стандарта ми е паднал повече от 100%. Това важи за 99% от Българите и се чудя слепи ли са, малоумни ли са, глухи ли са, не умеят да смятат ли какво ли ?! Може ли да обеднееш за една година двойно и да викаш супер се развиваме Ура и ала-бала. Мамичката ви крадлива измекярска. Патриоти ли , ще ме хванете за мотовилката продажни нещастници.

Eдната фирма, както казват по-долу е Марко Обра Публиката, другата е с дата 2018 в името. Само фирми еднодневки строят в София. Защо не се покани сериозна фирма. Като гледам парите може и по-малко да искат, но не участват в тия нагласени търгове, защото знаят, че е безсмислено.

Този случай показва,че тоталитаризмът в България дойде с мутрите. В коя европейска държава министър-председател ще казва да се извади тази или онази фирма, при условие че е спечелила (няма значение в случая, а принципно) търга? Представете си колко е келепира щом толкова бързо се отказват.

Чудя се за някакви си километри 2-3-4 някакви милиони по 50-100 и нагоре ... Абе вие ненормални ли сте ? Че то излиза Бай Тошовият асвалт, сгради и т,н са трилиони, билиони безкрайнсот...Абе котайците направиха мост 43км за 200 милиона а на нас явно ни трябва Федералния резерв да е наш че да си оправим малката държава....Има нещо гнило. ама много гнило..

Заповедите на вожда и учителя на народа са закон за подчинените-разбирай другарката завършила руска филология и верен съратник на вожда.Смееш ли да не се откажеш след като ТОЙ е наредил нещо.Крайно време е управляващите да слязат от мерцедесите и влязат в магазините и да почнат да си плащат за всичко което сега им е без пари -хрантутене,транспорт,пари за дрехи и т.н.Много бързо забравиха откъде са дошли и се самозабравиха.Прави са хората да коментират, че линеен метър от трасето ще струва САМО 5700 лева.Сигурно релсите на трамвая ще са позлатени.

"Марко Обра публика" АД НАистина ли така се казва фирмата. Марко Обрал Публиката. Баси и подигравката да участваш с това име на търг, а сега и ще оберат публиката наистина.???

#КОЙ ги отказа !?!?

Трасето на трамвай №5 е малко под 8 километра. Сметнете вие колко струва ремонта на 1 км. Защото всеки метър "струва" 5 700 лева. Кой изготви и кой одобри тези количествено стойностни сметки !? И сега - на ти куклите, дай си ми парцалките ! Тия които са "одобрили" изпълнителя са "невинни", нали? На мене обаче ми се иска да стане - Га пили и яли, пеяли, ама га плащали плакали.

Марко обра публиката...

По медиите се пише само това, което е поръчано и нищо друго. И на всеки му е ясно, че са се сбутали два " олигархични кръга". Избори идват хмммм.... Приятелката на ББ- баба Меркел скоро си отива??? ПАРИ - ПОЛИТИКА > ПАРИ ПРИМ '

аууууу горкия Валентин Златев , горките "Лукойл"

фирмица. Чак съ просълзих. Толкоз ми стана жал.

За 10 години , за 10 км . Трамвай ще се Похарчат над 100 милиона Лева !!!! Белите хора за тези пари правят МЕТРО !

Абе що се заблуждавате тия същите утре ще си открият друга фирма и пак ще работят. Гледах как каротрейдинг докараха некакъв багер и само му лепнаха едно тиксо с логото на фирмата и готово. Та като се сетих за тия питам до къде стигнаха с направата на пътя Студено буче -Дъбова махала гледам че нищо не се ремонтира.

Не се и съмнявам,че сега ще има една проверка на миналият ремонт от Съдебната до Княжево! ББ се е одървил яко срещу крадците, еркек е и ще им се стъжни.

Одървил се е щото разбра как тънко са го прекарали с комисионната...!!! Сега БОКо ИМ ИСКА ВСИЧКО...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Гущера си къса опашката!!!

по-точно, анакондата си сменя кожата.

Който 'бал, 'бал - кака се омъжи...!!! :::))) Засега...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Гоче, онзи ремонт на трамвая 5-цата беше през 2013г., но тогава го правиха последователно на няколко участъка, а сега ще го правят цялостно.Ривириш ли?

И веднага след това първи частичен ремонт, а след него и първи цялостен...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Верно ли е, че собствениците на тези са руски олигарси и Златев?

Еми как, нали в България всичко вече е изкупено от руснаците!? Нали така блеете по цял ден! Кво стАна сега?! вярно ли било... дееа мръсните долни евротолерасти дееа!

Хехе, а ние ядем доматите с колците!

КАК НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ КАТО ДЕН СЛЕД СМЪРТТА НА ВИКИ , ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ , по подаден от НЕЯ СИГНАЛ запорира сметките на фирмата за ПРАНЕ НА ПАРИ!!! Иначе смъртта на Вики , "няма нищо общо" с ДЖИ ПИ ГРУП, Само гдето сега ОЛАФ иска или не ще се наложи да се намеси и провери ЗА КАКВО ПРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ СТАВА ВЪПРОС и в какви ОШФОРКИ са отишли стотици милони на европейските данъкоплатци. Време е Борисов да обясни защо след като през 2016 година след журналистически писания БЛОКИРА ТЪРГА СПЕЧЕЛЕН ОТ ДЖИ ПИ ГРУП , пак СЪЩАТА ФИРМА СЕ ОКАЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОРЪЧКАТА! ЗАЩО БОРИСОВ ?? ТВОИ ХОРА ЛИ СА ИЛИ СА И НА ВАС И НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП! ВСЪШНОСТ ВИЕ СТЕ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО - ОПГ

Абе интересно ми е колко се изкарва месечно от публикуване на дезинформация и фалшиви новини? За един прЕател питам.

"Прокуратурата запорира 14 млн. евро след сигнал за злоупотреби на строителна фирма. Сигналът за злоупотребите на строителната фирма „Джи Пи груп” беше подаден до прокуратурата от вицепремиера Томислав Дончев и САЙТА БИВОЛЪ заради съмнения за злоупотреби с евросредства. Проверката обаче е прераснала в досъдебно производство и налагане на запор върху крупната сума по Закона за мерките срещу изпирането на пари, каза Цацаров." ПОЗНАЙ КОГА Е ПОДАЛ СИГНАЛ ОТОРИЗИРАНИЯТ С ИЗПЛАЩАНЕТО НА ЕВРОСРЕДСТВА ТОМИСЛАВ ПРЕЗ ЧИИТО ПОДПИС СА МИНАЛИ ОКРАДЕНИТЕ ЕВРО ПАРИ!! НЕ ЗНАМ КАК ЧРЕЗ САЙТА НА БИВОС СА ПОДАЛИ СИГНАЛ НА ЦАЦАРОВ!!! В ТОЗИ САЙТ ТАКЪВ СИГНАЛ НЕ СЪЩЕСТВУВА!! СИГНАЛА Е ПОДАДЕН ОТ ВИКИ , и то не само до ЦАЦАРОВ , но и до ОЛАФ!! Иначе който иска може да вярва, че убийството й няма нищо общо с този СИГНАЛ и че е спонтанен избилк на 50 килограмовия циганин. НЕ ВЯРВАМ ,защото начело на МВР стои охранителя на МЕТО, БОРИСОВ е мутра от СИК.

в-к КАПИТАЛ писа как ВАЛЬО ЗЛАТЕВ/ГЕПИ ГРУП и неговия бизнес партнер азерина ВАГИТ АЛЕКШПЕРОВ /ЛУКоил са купили и придобили през инвестиционен фонд мальк скромен 5звезди хотел за скромните 100 МИЛИОНА ЕВРА в центьра на БАРСЕЛОНА вероятно са пестили от закуски/пирожки икефир/ от НЕВНЕСЕНИ ДАНЬЦИ на ЛУКоил кьм БГ БЮДЖЕТ а наи -вероятно са спестили от МАЗНИ ЕВРОСРЕДСВА и ОБЩЕСТВЕНИ БГ ПОРЬЧКИ с евроПАРИ

Тя ли се отказа или Бацето ги отказа?

ДЕН СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ВИКИ , след подаденият от нея сигнал ЦАЦАРОВ ИМ ЗАПОРИРА СМЕТКИТЕ. НЯМА КАК , Има сигнал и до ОЛАФ. Тръмчо налюдава в засада и само чака да им изпраска сметките за ПРАНЕ НА ПАРИ руски олигарси. УБИЙСТВОТО НА ВИКИ ПРЕДИЗВИКА СВЕТОВЕН СКАНДАЛ, който се следи внимателно и от чуждите медии.

Ба го у джелезото и камъняка.Преди има няма може би 6-7 години, вече ги бъркам,че тия ремонти на ремонтите чет нямат, правиха основен ремонт по това трамвайно трасе, подмениха траверси, камъняка и релсите, обещаха,че вече ще е безшумно.Тогава сума ти време се телепортирахме с автобуси, заради дългият ремонт.Сега отново яки милиони. Започнах да мисля,че тия фирми си избират разни места за работа, уведомяват кметицата и се прави процедурата по избора. Нямат наяждане, защото няма прокуратура! Или има справедливо делко!

Уж всичко и е точно на Гепи груп, пък малко гузен негонен бяга.....

Това показва ясно, че има нещо гнило и че всячески тази фирма се опитва да се отърве от наказателно преследване тип-който крал,крал.

Сега е ред Марко да свърши и останалата работа.

Какво пък толкова, че са се отказали от един проект, та те участват във проекти и във водния сектор за много повече пари милиони.

ИНТЕГРИРАНИ СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ е дьщерна фирма на ВОДСТРОИ/ШИШИ ПЕЕВСКИ сьщата фирма се свьрзва с ново-назначената министька ПЕТЯ АВРАМОВА известна като ПЕТЯ-БУТАФОРНАТА спечелили мазна порьчка за 137 МИЛИОНА лева за ВОДНИЯ ЦИКЬЛ на Враца/града на мин.ПЕТЯ БУТАФОРНАТА/

ПОГЛЕДНАЛ СЕ ПАК С ТИЯ!!

Марко обра публиката :( Вече и ни се подиграват

СКОРО ЩЕ ПЛАЧАТ.

Вече!?! Отново - след ГеПи сега и "обира публиката", ама кой е Марко

Точно това мислех да напиша.

Разчиства Бойко пътя на следващата любима строителна фирма!