Джеф Безос си купи имение за 165 милиона долара

Никога досега жилищен имот в Лос Анджелис и неговите предградия не е бил продаван за такава крупна сума

Обратно в новината

Коментари - Джеф Безос си купи имение за 165 милиона долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ми е толкова неизвестен, както и начина по ,който се е сдобил с тези милиони... Явно някои са търкали талончета ,а той е обирал парсата и надеждите им... 165 000 000 ...."имение"... А колко по-малко му трябва на човек, за да живее щастлив ! Лакомията ще затрие Човечеството...Лакомията !

Безос си е платил до последният цент всички данъци. Така че, не бъркай в джоба....за да не хванеш нещо друго, вместо кесия. Иди на Рублевское шосе в Москва да се ненагледаш от богатство ....на руски държавни служители. Които за 5 живота напред не могат да заработят парите само на 1 от имотите си. Там цели квартали се престрояват и блоковете са без прозорци и балкони от страна с изглед към "Рублевка" ... да не би някой да снима властимащите или да ги гръмне със снайпер. Иди и в Банкя, също.

Аз зако бях на негово място за няколко стотин хиляди си докарвам един рейс с мацета и ще ги къртя по 24/7

Затова не си

Колко болни мозъци има по тази земя...

Както ние си порчваме от Amazon и се радваме , така и той си поръчва от нас.

Докъде ще стигне този алчен свят? Един човек да притежава над 100 милиарда долара? Колко държави като нас са бедни за да има един такъв? А той не е сам. Пред вид и непреодолимите климатични и екологични заплахи само третата световна война с употреба на ядрено оръжие ммй е решението. Човечеството като, че ли загуби правото си да живее върху тази планета. Щото не живее, а паразитира.

Ти не си беден заради него и той не е богат заради теб! Сма няма как да го разбереш.

Епа я си купих кокошка !

Ако имаш 100 милиарда, а купиш имот само за 100 милиона е все едно да имаш 10 000 лева на влог и да си купиш кокошка за 10 лева. Естествено ако нямаш друга собственост. Така, че бълха го ухапала милиардера. Армагедон е близо. Тези милиарди мирно не стоят. Те искат война щото алчността човешка граници няма и расте в геометрична прогресия като че ли.

Една жена може да направи от маймуната мъж, но и мъж на маймуна „„„Явно латиноските го умеят второто...

Ако ще за 300 млн да купи, патката му няма да стане по-голяма.

А ти знаеш, че му е малка от опит ли?

или с други думи има само това, което има и човек, който няма и никакъв имот - има волята на Бог да го остави за още един ден на земята преди да го прибере, откъдето го е извадил - от пръстта....бъдете умни, а не алчни...

И какво,в Африка пак ще има гладни,климатът ще продължи да се променя,корона вирусът продължава да настъпва,корупцията е на мода...а МС 13 продават дрога под прозорците му и той като всички родени е със най-скъпият парцел...2 на 1.

Правилно е постъпил. Имота е най-ценната инвестиция.

"Не инвестирай в земното, което ръжда го яде и крадец го краде..", инвестирай в това което никой човек не може да ти отнеме - инвестирай в това Бог да е на твоя страна, защото парите не могат да ти помогнат

Защо пък точно Бог? Не може ли Аллах, Буда...

za moment si pomislih che sthe kajesh Bitcoin :)

си купих тухли, ще си праа нова външна тоалетна.

А вие си плащайте като попове за Амазон Уеб Сървисис... И си повтаряйте като мантра, че "на облака е евтино"... Те M$, Google, FB и Amazon са ИДИОТИ, та си развиват собствени изчислителни мощности, и даже ги предлагат като услуги на трети страни, а ние като големите тарикати ще ползваме тези услуги на готово и ще се убеждаваме един-друг колко е евтино и лесно...

Ти нали не плащаш...къв ти е проблема тогава. Всички са балъци а ти си тариката

Чудя се колко от хората сложили минуси разбират какво си написал :D