Джеф Безос напуска поста главен изпълнителен директор на Amazon

Заменя го Анди Джаси - ръководителят на подразделението за облачни услуги на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това няма да го спаси !

Заслужена почивка?

С толкова пари щях да имам само един пост - паднал пред бара на някой тихоокенски остров...

толкова ти е акъла. За това не можеш да имаш толкова пари

Клиент съм на Амазон от дълги години и ще продължавам да бъда. Плащам си с кеф на тях, защото знаят какво е обслужване и как да се отнасят с клиента. Никога няма да се обърна към по-малък търговец, да не говорим към български такъв.

реално АМАЗОН го мразят малките магазинчета с надути цени. До сега не съм намерил стока в магазин или верига която да е по-евтина от Амазон барабар с доставката.

свали мрежите на белите поддръжници на тръмп. те вече не купуват от амазон. и са му казали че ще го трепят. и така. там комунистите и за по малко са ги трепали :)))))

Това е само схема, колкото изрода Гейтс не управлява Майкрософт, толкова и този изрод няма да управлява Амазон.

Какво злобееш па ти бе скапаняк...

Ти нали управляваш 200 лв в джоба и 2000 лв бърз кредит. И опел корса ‘99та. С толкова умения, толкова ще управляваш.

Му е "изродското" ? Издигнал се от никой до най-богатия в света. Ама Ганю му дай да плюе, да очерня, да търси схеми на ильОминати и да гние в кочината си.

Този експлоататор поне мисли с главата си, че достатъчно пари е заработил и е време да се отдаде на живота, който е останал. Дано да се сети да пораздаде помощи напред назад, че да има с какво да се отчита пред свети Петър.

Бил Гейтс като раздава помощи в милиарди долари, много добре му се отразява. Безос да си гледа живота и да се радва на успеха. Такова нещо като свети петър няма.

Имам приятел, който работи в складовете им, дето "сгъват" поръчките. Верно, работата била много и не те оставят да стоиш, ама казва, че е много доволен от парите. Толкова за "експлоатацията"!

Една от темите дето в БГ сайтовете не се дискутира е групичката от богаташи собственици на технологични гиганти, които са в надпревара в развитието на собствени фондации занимаващи се регенеративна медицина целта, на която е не само удължаване на живота, но и вечен живот. Тази групичка включва доста хора, но тези са на разпознаваемите Сергей Брин Джеф Безос Бил гейтс Зукърбърг Илон Мъск и още няколко мулти милиардера. Тази група не се крие от 2015, а някои се занимават с това от доста по -отдавна. Най-голямото им постижение е че преди две години откриха гена отговорен за стареенето и съответно започнаха доста усърдно да правят изледвания с него и резултатите са налице при животните, т.е. 100% пълна регенеразици на органи включително и мозъчни клетки. Така че вече може би се досещате каква е идеята, за масовото ваксиниране...

Това звучи смешно. Колкото и пари да наливат в генетика, няма как да избягат от съдбата си. Това, което търсят се постига преди всичко с поглед навътре в себе си и обръщане към духовното. Тия дето им се възхищавате също звучите смешно и абсурдно.

Хал хабер си нямаш какво е ген, та камо ли ген на стареенето?! Всяка тъкан е комплекс от клетки, които се регенерират сами, вследствие молекулите, които им подават органите. С годините и въздействието на околна и вътрешна среда на организма тези органи се видоизменят. Гените казват каква функция да изпълнява органа, а не как да се съхрани. Четене му е майката, малко мисъл също помага. А не фейса, мейса, дир-а и после добре подготвени идиоти.

Умнико, който прочел малко във википедия и решил, че знае всичко. Известно ли ти е, че клетките на зеницата, някои нерви и също някои мозъчни никога не се регенерират ? Остават си същите, с които си се родил. С тях какво правим ?

Тва в кой жълт сайт го прочете, публикувано от анонимен автор?

Ще се фокусира върху създаването на нов вирус - с потенциал за пандемия, който да е по-успешен от този на Гея.

НЕ МОГА ДА СПЯ , ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗА МАЛКО , ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ !

Що се въртиш ? Подлагаш си дупката ту на единия, ту на другия ?

Един истински бизнесмен, а не хвалипръцко като мъск с държавни пари

"Държавни пари" ? По-голяма тъпотия не можа ли да измислиш ? Тесла подариха ли му я ? Знаеш ли колко струва космическата програма в сравнение с дребните суми, които НАСА раздава на частните фирми ?

Ето ви нещо реално, а не празни приказки..Има защо Амазон да е Амазон работих там и го казвам от личен опит, а вие си лайте

Какво си работил в амазон, бре груьо? Бил си склададжия за 10$ на час и "работил" в амазон.

В следващите няколко дни ще излезе нещо много, много мръсно за този. Никой не се пуска сам от властта така и толкова изведнъж.

На бас за 50 ст. Че няма

Джеф се оттегля в ранчото, за да изучи пермакултурата, ще става вторият най-голям американски земевладелец след Бил Гейтс.

И сега какво ще си спретне заводче и лабораторийка за ваксинки ли?

Той си има и то не от скоро. Ако погледнеш собствениците на всички технологични гиганти, всеки един от тях си има фондация, поне една, която се занимава с изследвания свързани с темата - вечен живот, групичката форевър янг им викат. Та ако ти е интересно потърси има много налична информация, но нашите сайтаджии не знаят езици и публикуват само каквото им преведат от Дойче веле :)

Банкя скърби!

Какво евтино заяждане :D

с усмивка 30 карата

САМО АМАЗОН БЕЗОС И ТЕСНИ ПИЧКИ !!!!

Този е един от злодеите които иска да погуби света . Хитлер пред него е като непорочно бебе . Заместника му бил шев на подразделението за ОБЛАЧНИ услуги . Хора схващате ли за каква измама става въпрос . Облачни услуги . Тези болни мозъци или трябва да са в психиатрията или в затвора .

Много си забаврн

Работя в корпорация. Бездушна, безчовечна машина, която иска още и още, докато не остане нито едно отсечено дърво, нито една педя неотровена земя. И най-страшното е, че виновни няма. Защото виновните сме всички, които работим за корпорациите.

Глупости

И кое точно е глупости?

Алчността ще затрие тази планета. Жалко за децата ни. Те никога няма да живеят така добре и безгрижно, както ние.

Преместих я...

Малко поне се постарайте да го конструктирате тези изречения.

Местя

Местим..

Боклук заменил хора с роботи да не би да се охарчи за заплати от милиардите си.... мръсник

Ясно... Това е началото на края на Амазон... Джаси просто няма нужната експертиза да ръководи такова голямо предприятие, с толкова много хора в него. То не е като да връзваш кабели, с каквото той да кажем, че е свикнал!

Ти виждал ли си как работят складовете му, има видеа - само роботи и нула хора

Нужната експертиза?! WTF Обяснете моля какво е туй животно експертиза. И после ако може пак леко да кажете за чий е нужна тая експете...ко беше

Доспат скърби.

Комунистите са виновни!

На майка ти путката е виновна. Дазнайш