Коментари - Джанет Йелън: Американската икономика е в изключително добра форма | Бизнес.dir.bg
назад

Джанет Йелън: Американската икономика е в изключително добра форма

Американският финансов министър изрази надежда, че ще посети Китай, за да остави отворени каналите за комуникация със страната, която Вашингтон смята за главен конкурент

Обратно в новината

Коментари - Джанет Йелън: Американската икономика е в изключително добра форма | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думата сатанистите добре я използват, но както винаги – неправилно !!! Все едно да отидеш на лекар и той да ти каже много добре си се ударил, ей го на, още малко и щеше да загинеш. Има оптимизъм все пак, иначе си щял да загинеш безславно !!! А тази бабичка като, че ли е по-стара от Бай Хлопни Дъска. Скле -Розата яко я е ударила !!! Лошото е, че хартията за зелената шума, май взе да свършва !!!

Думата добре я използват неправилно. Все едно да отидеш на лекар и да ти кажат много добре си се ударил, ей го на още малко и щеше да загинеш. Има оптимизъм все пак, иначе си щял да загинеш безславно.

Като виждаш цените на всичко, как фалират банки, как хвърчи цената на златото нагоре, няма как като чуеш такова изказване на някой от администрацията на Байдън, да не се измееш на глас. Не вярвам, че има и един американец, да им се върже да демагогията.

Да, цените хвърчат нагоре! Това според теб зле ли е? Ами хората ти говорят за икономика, което означава, че щом цените се качват, производителите (продавачите) печелят повече и купувачите имат пари (приходи) да ги плащат тези по-високи цени!!! А това се случва, когато икономиката е добре!!!

А ипотечният проблем, ко ши го праим...............

Бе, тези освен дементни старци имат ли нещо друго в управлението?

Друго са си младоците Берслускони, Путя и Тръмп, нали дядо-троле?

и Тръмп е американец, Путин в сравнение с Байдън е като момченце, че даже и Берлускони е по в час от дядо Байдън

Втората по големина руска банка отчете загуби в размер на 7 млрд. евро Втората по големина руска банка ВТБ отчита висока годишна загуба на фона на западните санкции. Според финансовата институция крайният резултат за миналата година е загуба в размер на почти 6,133 млрд. рубли (около 7 млрд. евро). Година по-рано ВТБ бе постигнала нетна печалба от 327 млрд. рубли, предава Ройтерс. Руската рубла се срина до едногодишно дъно Курсът на руската рубла падна до най-ниското си ниво от близо година, тъй като комбинацията от слаби входящи потоци от чуждестранна валута и изтичането на капитали ограничи ликвидността и намали ефектите от относително високите цени на петрола, предаде Ройтерс. ========== Зле е США! Друго си е процъвтяващият рашистки кенеф! ХИ ХИ ХИ

Тази бабичка като че ли е по-стара от Байдън. скле-Розата яко я е ударила.

Нищо не я е ударила тая еврейска баба - прави се на улава, за да върви agenda-та...

ама хартията за доларите взе да свършва

преди дни бабичката беше пред конгреса да отговаря на неудобни въпроси, не може да върже две думи, та единия конгресмен направо я пита тя изобщо има ши представа от икономика :)

Много грозни сцени имаше - гледах извадки. Проблемът е, че бабата много добре разбира от финанси и много добре знае какви ги върши, просто се прави на луда, щото алтернативата е в Конгреса да стане бой.