Дупнишка фирма държи 40% от консорциума, асфалтирал фаталната отсечка София-Мездра

От 2008 до 2016 "Мегаинвест-холд" печели търгове за над 81 млн. лева все за ремонти на пътища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сценарий с фирма печеливша в обществени поръчки е навсякъде в Държавата. Сега - нека всички "истински" журналисти да подхванат темата, да се опитат да влязат в схемите, да ги осветлят, да дадат истината на хората и фактите на прокуратурата. Да не оставят седмица да мине без да се оповестят резултати. Срок- до 1 месец. След това всички на улицата и да действаме както румънците! Жокер за Варна - Хидрострой, Инжстрой

последното важи и за държавата Му.

Защо тези, които са за затвора, не са там?! Кои са благодетелите му или сам се "откупува", не е ясно и няма да стане.

Едва сега ли се установи всичко това? Дали пък опитвайки се да подчертаете "ниското качество" на останалите в България българи, не показвате какво е вашето качеството?

Защо ли цялата тази информация не ме изненадва???

който е Цветaн Цветaнов, все е милиционер

Мдаааааа, забележете следните странни връзки: 1. Дупнишката фирма определено показва данни за връзка със сенчестия бизнес ако не и директно с мутрите Галеви 2. Гинка Върбакова, ИНЕРКОМ и спряната продажба на ЧЕЗ България също показват близка връзка с мутрите - СИК 3. В правителството на ГЕРБ има поне един СИК-аджия, през последните 10 години и това е Бойко Борисов! Колко ли още мутренски фирми е вкарал Бойко в обществените поръчки, и с колко ли са ощетили държавата и нас, хората в нея?!

А междувременно се позабрави касуса Гинка, тя не беше ли свързана също с дупница?

А Цацаров с перце ги гали, шофьорът бил виновен. На Цацата Цацаратурата!

Такива хора строят и плащат заплати. Айде, който не е доволен от заплатата ясно - отива в чужбина, но това, което е построено остава тук, а парите са взети. Съд, затвор и отнемане на имуществото!

Ха, гледай ти, какво невероятно съвпадение с възхода на ГЕРБ ..... и как по уникален начин тази фирма е наследила бизнеса на Галевите .... запазвайки същия възложител - ГЕРБ!!! Конграчулейшънс Борисов!! Колко хора загинаха заради мутренските ти изпълнения и още колко трябва да умрат, докато се сетиш да си отидеш ??????????????????????

Леле леле....а още по-надолу има ли?

2008 станишко завършва едва третата си година трудов стаж извън бсп, а в Дупница се създава фирма конкурент на братята. Сам вярваш ли си? За да играе от 2009, кой и наля милионите?

"Галеви изчезват през 2012 година" ............ има ли са достатъчно време да си прехвърлят бизнеса на "чиста" фирма

За първи път виждаме разправяне с червените фирми, а кака кури и прецедента мълчат съмнително.

“да оставим специалистите да си кажат думата”. Дума да няма, трябва да си я кажат. А какво да каже един политически коментатор по повод информацията, че огромни пари се въртят около свързани с държавната трапеза партии, а резултатът е смърт за простосмъртните? Какво търси например в надзорния съвет на фирмата-гигант ( по българските мащаби ) писателят Антон Дончев, дългогодишен постоянен сътрапезник и (съ)участник в комитети по издигането на Георги Първанов за президент и строител на партията АБВ? И той ли е специалист, какъвто се оказа Ахмед Доган ( в областта на хидрологията)?

Както винаги обаче Борисов, който се е абонирал да отговаря за успехите, е пръв при рязането на лентички при демонстрирането на новия асфалт, но никакъв го няма, когато трябва да се се поеме отговорност за превърнатия от “нечие” безхаберие като пързалка бивш асфалт, какъвто е случаят с пътя към смъртта на 17 български граждани и осакатяването на още поне толкова човешки същества. Това е политически факт само поради обстоятелството, че не се превръща в криминално деяние, преследвано от закона, чието прилагане е в здравите ръце на “здравите сили”, за които съдебната реформа е нещо като армагедон за техния прокурорски хегемон.

Все още спите ли, спите ли?...

До кога драги съграждани и съселяни ще си мълчим ,а някой ще обират милиони и ще си живеят живота с цената на смъртта на народа -избирателя .Нямаме никакви видни претенции към тези мутри,а всеки ден понасяме последствията от тяхното охолно съществуване .ПАРАЗИТИ които трябва да бъдат премахнати това са днешните управляващи влезли в схеми със всякакви мутри и престъпници,

Мафия.

какво по ясно от това пак връзка държава-мутри!!!!!!! народа да гине по пътищата,много важно -нали парата са прибрали!!!!!

ТОЗИ/ТЕЗИ КОЙТО/КОИТО СА ВЗЕМАЛИ ПОДКУПИ И КОМИСИОННИ ОТ ФИРМИТЕ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТЯ ДА ПРИЗНАВАТ ВСИЧКО, ИНАЧЕ ЛОШО. А АКО СЕ РАЗПРИКАЗВА БАШ ШЕФА НА ТРЕЙС ЛИ БЕШЕ, ИЛИ ТАМ КВАТО Е, КОЙ ЛИ ЗНАЕ ДОКЪДЕ ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА

Реален собственик Б.Б и Цв.Цв!!!

Галеви отново се размърда. Хубаво това, че най-отговорните гербаджии яко им наливат народни пари - поне става ясно защо никой не успява да ги намери.

https://dnes.dir.bg/comments/tapa-na-bul-konstantin-velichkov-ot-vtornik

Къде си?Защо си?Добре ли се чувстваш сред мафиоти?Бъди прок.ет!

И да има , същата работа !Важното е да бъде пълна , черната политическа КАСА !

Време е да се появи сестра Галева и да защити фирмата от необоснованите нападки. Смърт на комунизма.

им дават всички поръчки.

Защо трябва да се случи такава трагедия за да си размърдате задниците? Ояли сте се като свине, взимате си заплатите и премиите и мислите ви се въртят около Гърция, някоя далавера или засукана колежка.. Кога ще почнете да си вършите работата?