Дружествата за втора пенсия отчитат 11% спад на приходите през третото тримесечие на 2022 г.

Печалбата на 10-те пенсионноосигурителни компании се е понижила с 26.05% на годишна база до 54.5 млн. лева, сочат обобщените данни на Комисията за финансов надзор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки може да прехвърли тези 5 процента в НОИ и сбогом на ЧПФ.

Задължаването на всички родени от 1960г., да се осигуряват в тези съмнителни фондове, е едно от най-големите престъпления срещу българите, което ще започне да дава плодове съвсем скоро.

тия още не са нулирали сметките, явно парите са много

Държавата трябва да спре Държавната Помощ за ЧПФ . Тези фондове са частни и в същия момент Държавата ЗАДЪЛЖАВА всеки Работник да внася 5% от Заплатата си . ЧПФ трябва да по Избор , а не задължителни . ЧПФ получават Подарък от Закона - прибират 5% от всеки над 18 години , но тук е Мафията - удържат 5% Такса за превода . От 2000 година ЧПФ са Присвоили близо 3 милиарда Лева от Такси и Комисионни . До тук няма лошо - работят . Да ама Не - НЕ са изплатили Стотинка за Пенсия на Пенсионер .КТБ Пасти да яде - там изчезнаха 5 милиарда Лева - в ЧСИ са 50 Милиарда лева Изчезнали .

Сега ще ги източат пенсионните фондове пък после ще чакаме от умрял писмо. Никакви осигуровки за нищо. Само на черно и това е. Дано фалира тая скапана държава и оялите се депутати

Забранете им да си гласуват тлъсти заплати от пенсионните фондове, а също и други неоправдани разходи. Затова намаляват парите. Хората внасят на максимум, а после не могат да получат и половината.