Дръжте се нормално: Това каза британски министър на хората от опашките за бензин

Правителството улеснява процедурата по издаване на визи за шофьори на товарни камиони и други работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам с нетърпение, Борис Джонсън да се обърне към нацията с познатото, "за Бога братя, не купувайте!"

Първо беше само 10 000 шофьора, сега скромно добавиха "и други работници"... Аз дакато бех там до юли, за цела година така и не си намерих да си купа нормален боб от магазина. В "Кооп"-а изчезна, в "Сейнсбъри" си нямаше от както отидох преди 2 години, само на консерви, поръчвах си некакъв скъп и гаден боб от Амазон.

Няма пчели да им пикаят в резервоарите! ха ха ха

Като бях в Англия, англичаните ми викаха че съм им крадял работата и съм им ебал жените. За второто са прави, но сега когато няма кой да краде занаята им, защо няма англизи?

Бедният Ганчо се радва, че ингилизите се редят на опашки. Дори не всява ориенталеца, че до месец тези 10000 роба ще бъдат намерени и сложени да въртят геврека на цистерните, а ингилизите ще продължат с подредения си и богат живот.

Ще намерят на мукавей каисиите..досега, що не си намериха ....тая дъвка я дъ вчат половин година...

IИ сега какво стана ? ще трябва сами да си работят тежката работа вместо по три пъти дневно да пият чай.

Не, ще си намерят роби от Източна Европа или Африка.. И пак ще си пият чай, или каквото им се пие.

Ти явно не си бил в Англия хахаха, не 3 пъти, а минимум 10 пъти на ден.

Заради источноевропейците,щото им пречели!!!А сега мазните,мързеливи и грозни ингилизи да копат картофи и берат ягоди,да карат тежки камиони и слугуват....

Отворил съм цех за криви макарони, да гледат през тях англичаните Съни бийч.

Страшно ги уплаши. Няма да могат да дойдат в Кочината, да пият ментета, да се друсат с лайненца и да пецат циганелки.

Нямат ли индо пакистанци да вършат тази работа??

Малееее, че нали опашки имаше само при комунизма?

На мен няма да ми стигнат да се науча да карам на обратно тези три месеца. А и после пак да свиквам да карам нормално - no, thank you. :)

руснаците им виновни на тия!

Някой наши сънародници-разбирачи се подиграват с коментарите си с държавата която върти целия свят на малкия си пръст.. И не не говорим за преди 100 години .. Колко сме жалки и не виждаме мизерията и неграмотността около себе си, а в изостанала Англия, строежи на всяка крачка, нови автомобили, спокойни и възпитани хора, даващи ред на другия, а не пререждащи се. Но на българина с тиквунски манталитет всичко това му се струва измислица, и че по-умен и поголям от него няма. Пичовееее, само ние си знаем че ни има на тоя свят, никой друг.

еМигрантче, хапни полуфабриката от Теско и си лягай, че утре те чака бачкане и то яко.

За съжаление ти живееш като емигрант в собствената си държава. А теб ако те е срам от думата Работа, нормалните хора се гордеят. Най-ниския стандарт на живот и най-бедната държава в ЕС коя е? И не се обиждайте драги сънародници, а се замислете.

извинявам се ако съм те засегнал, уважавам всеки човек, просто си гледам от собствената си камбанария и показах най-лошото от себе си. Бъди здрав.

Нация която новаторски е въвела робството и измислила концентрационите лагери. Държава в която е съвсем законно се регистрираш като английски или " друг бял" Страна в която класите и превилегиите са разделени с непревземаеми стени ....Страна в която да си със висше образование за много хора е непостижимо, а мнозинството смятат че посещението на балет е само за богати и аристокрация . Е това е

Няма причина за притеснения! За колата на министъра (платена от данъкоплатците) бензин има предостатъчно (също платен от данъкоплатците! А самите данъкоплатци - ДГД!

Що не му счупят главата на тоя бри мин

Докато карат на обратно и се обогатяват анално, така ще е! ...

До колкото си спомням източно-европейците пречеха на бозавите да са добре... хихихи хайде сега милички, лапайте на пакитата... дюнерите де.

Някой наши сънародници-разбирачи се подиграват с коментарите си с държавата която върти целия свят на малкия си пръст.... Колко сме жалки,...

Може някога и да са били велики, сега ясно се вижда как управляващите им са тъпи бюрократи и със забрани и куп други непазарни механизми водят Великобритания до тотален разпад, по-зле са даже от ЕС. Преди нещата се регулираха що годе пазарно и те само извличаха ползи, имаха умни управляващи и нещата им се получаваха, този период на разцвет свърши. Сега министър-председателят им е толкова тъп, че бакалия да управлява ще фалира!

С робската пот,кръв и сълзи на хорицата от колониите,с изтрепаните люде в корабите ! Единствената страна в света с озаконено пиратство.Делкат си корабите с Елизабет пиратите! Ето откъде им е богатството!

За същата държава в която не можеш да си купиш бензин без да чакаш на опашка 3 часа ли става дума?

Вие май си живеете 1 век назад?

Всичко е алабала.

Да си духат супата.

Абе, тия малоумни ли са, че от цяла Англия не могат да си намерят 5000 шофера на камиони? Аааа, да бе, те ингилизите на са свикнали на такъв труд. За такива дейности са им нужни малоумници отвънка. Това се отнася и за доста други "професии", като например: чистачи на кенефи, миячи на чинии, чистачи и миячи на задници, работници в селското стопанство, и тем подобни, високоплатени и престижни професии, към които се стреми целокупният български народ, щот' вече е "свободен"....

Ами тези професии може и да не са "престижни" за хората от голямото добро утро, но ясно се вижда, че тези хора са част от икономиката и БЕЗ тях не МОЖЕ. В една машина и най-малкото винтче е важно и липсата му води до отказ на машината в един момент. Хубаво е хората със синя кръв, мислещите се за много велики, тип супермен или хора висящи по бюрата по цял ден да се замислят за процесите и да се върнат в реалността, а именно, че и най-тъпият овчар е полезен и има място под небето и без него не може.

Струва ми се, че не схващаш смисъла от написаното. А именно, че откакто съществува ЕС, такива държави като нашата, са им донори на работна ръка, и то само за определен вид професии, които ингилизите не се унижават да практикуват. Това е и една от причините, държави като България и Румъния да бъдат приети в прословутият ЕС.

Ясна е мисълта и за това става дума, имаш донори, те се бъхтят и ти движат икономиката , обаче в един ден идват Борето и Фараж и се самопрострелват в краката с празни шовинистични теории и утопии за балъци. Сега си плащат цената на тези действия, включително излизането от ЕС.

Ами помисли /ако можеш да мислиш/ защо българите предпочитат да са миячи, чистачи, строители и селскостопански работници в Англия, вместо в любимата си рОдина. Сигурно има причина и тя не е в полза на рОдината.

Кой българи точно визираш?

Ахахахах… Корабът потъва бавно, водата ще стигне за всички…

Кой луд, ще си напусне работата за да отиде за 3 месеца да им кара цистерните и за коледа да го изгонят. Това не са им мангалите да ги вкарат за 3 месеца да им оберат доматите и айде бегайте от тука. На 3 м. виза ще се навият само хора дето нямат работа, ама точно шофьори! Товс драги ми Джоунс, работи за неквалифицирана работна ръка щото са чаргари, тука 3 м там 5 месеца! Съюнявам се че ще успеете с 3м. визи.

Сър Елтън Джон да възпее ситуацията, колко хубаво е да висиш на опашка, и англетата ще кажат колко добре е това, и че трябва да им завиждаме