Коментари - Доставките на LNG за Европа от Русия изпреварват вноса от САЩ за първи път от две години | Бизнес.dir.bg
назад

Доставките на LNG за Европа от Русия изпреварват вноса от САЩ за първи път от две години

ЕС работи по предложение за ограничаване на вноса на руски втечнен газ като част от предстоящия 14-ти пакет от санкции

Обратно в новината
| Редактор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Доставките на LNG за Европа от Русия изпреварват вноса от САЩ за първи път от две години | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква стана тя? Руския газ бил скъп и по-евтино ни е от Щатите....а Китай са едни тъпаци и си купуват Руски газ щото не им пука за парите? И после ПП се чудят защо вече нямат поддръжници. Това, че си минал някякво курсче по правопис в Харвард не те прави гуру. Ако е бил по-скъп наистина, причината е била в нашите мили родни крадци, а не в Газпром. И това трябваше да се разследва, а не да пишат фантастичен сценарий, как газа добиван и доставян по тръбопровода излизал по-скъпо от газа добиван, втечняван, транспортиран с кораби и след това доставян. Има една мъдрост - колкото повече манипулации - толкова повече пари.....

само Турция изнася повече руски газ... Сигурно си спомняте че Катар беше заявил че няма производствен капацитет за да доставя необходимите количества газ на Германия, после изведнъж Катар сключи дългогодишен договор с Германия за доставка на газ, а много хора отббелязаха че към оня момент само руснаците имат толкова свободен капацитет в производство и кораби, бройката на премминаващи през Суец газовози така и не се увеличи а Германия чудодейно взе да получава необходимя и газ, и оня ден някой хвърли бомбата че Германия е против включването на руския втечнен газ в следващия пакет санкции срещу Русия;)

Няма нищо соросоидчета! Не плачете! Скоро, когато краварите сложат ръка върху големите газови находища в Газа, пак ще излязат на първо място. Нали затова бяха избити десетки хиляди палестински жени, деца и старци! А терминалът вече се подготвя, уж че щели да доставят хуманитарна помощ!