17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешници. Жалки сте.

Доставка през океана на газ в кофички,тенджерки, тавички и всякаква посуда. Това е толкова нелепо и абсурдно в сравнение с доставките по тръбопроводи че чак ми стана смешно.

Едро нарязан мишмаш... Къде са цените??? Втечнен газ в хранилища??? Аман он журнаглисти!

Няма лошо в доставките на втечнен газ. В статията - информация колкото щеш. Без едно - на какви цени. Щото нещо ме съмнява да е по-евтин от тръбния газ. А иначе - ами на достатъчно добра цена сигурно и Мъск ще доставя втечнен газ с ракетите си за многократно ползване... :)))

не се съмнявай. мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого по-евтин от 1100 на които се опита да ти продава педеРассия. Когато тръгнаха танкерите веднага свалиха на 330-380... що така бе?

И сега осва да ме открешнеш как "Газпром" продава на тези космически цени на борсата в Холандия. Щото хъба с високите цени от където тръгна всичко е в Холандия. Пардон Нидерландия. И начина на ценообразува по който продаваше "Газпром" се нарича "Грьонингенска система" - а познай дали е измислена в Москва или малко по- на запад. Най-гадно е когато промениш правилата на играва в средата на играта, смятайки така да надцакаш другия, аме се окаже, че другия се е приготвил с козове и по новите правила и ти го начука по собствените променени правила.

добре е да седнеш и да погледнеш статиите поне в дир-а за цените на газа за последните 2 месеца, вместо да те ограмотявам от ниво НУЛА.

Е за това е висока цената на природния газ и електроенергията ! Да си бяхме останали на руски газ по трубите, разходите за доставка в пъти по-малки и цените щяха да са нормални.

знаеш ли че когато България купуваше 2014та газра по 512 долара, Германия я получаваше по 250. А сега я взимаме на 350... ко каза? Де е Илия на кирия? Че и трябва да слушкаш... че може да ти я спрът.... аре робе... заминавай за пРоссия.

През 2014 година Газпром ни е пордавал 1000 кубика за 475+ долара ... на сайта на Булгаргаз пък пише че през 2014 година е продавал на краен клиент 1000 кубика за 600-630 лева и при обменен курс долар-лев през 2014 1.5 се получава че цената е била 400-420 долара. Остава да ни обясниш какви факири са тези от Булгаргаз че успяват като купуват скъпо, добавят към цената печалбата и разходите си, и накрая успяват да продават евтино-)

А защо не пишете, че половината от този газ е руски, купен от американски компании и доставен с руски танкери ...

Дали Русия има танкери за втечнен газ?

Има. С какви танкери експортира от Сабетта (Янал), с извънземни ...

защото е ЛЪЖА, или ще ни покажеш къде пише това? Съмнявам се. ЛЪЖЦИТЕ НИКОГА НЕ СЛАГАТЕ ЦИТАТИ ОТ СТАТИИ за да докажете думите си.

сплотявайте се! Сега му е майката за прекупване и препродаване, ония и газове от тоалетната ще купят!