Коментари - Донев: Ще настояваме ангажиментът за въглищните централи да бъде преразгледан и отсрочен | Бизнес.dir.bg
назад

Донев: Ще настояваме ангажиментът за въглищните централи да бъде преразгледан и отсрочен

"Предвижда се залагането на нови ядрени мощности, тъй като видяхме, че електропотреблението не намалява. На България и съседните държави трябват много повече електроенергийни мощности", обяви премиерът

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Донев: Ще настояваме ангажиментът за въглищните централи да бъде преразгледан и отсрочен | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеканов нещо му секна . Защо не каже кви ги надроби, а сега не ще да яде. Яла яж докато е блажно.

Не е Пеканов- Киро и Кокорчо са.

е шарлатанина, а?

Кога разбра, че има ангажименти бе? Твоя пишман енерг. Монстер ли ти каза, а?

единственото хубаво нещо в ЕС е свободното пътуване, трябва да спрем дотам и за държавата си да се грижим сами както прави Швейцария - не прави излишни ремонти на улици само за да усвои евросредства, в Берн улица подобна на Витошка е пешеходна, но паветата си стоят, трамваят си върви, а малки камиончета снабдяват магазините, като спокойно изчакват пешеходците да се дръпнат, когато ги видят.

Борисов подписа за тях 2020 г Това е истината

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат хастар.

Планът, който ПП спряха и пренаписаха в полза на свои фирми, за милиарди, е картина на корупцията, която нарисувана ПП. Някой още да не е разбрал, кой ни е управлявал преди служебното на Радев? Шарлатаните от ПП

Планът беше пренаписан и подаден от ПП. Не знам какво точно според вас е подписал Борисов. Бихте ли уточнили?

А може ли , ПВУ то да си го наврат там дето слънце ☀️ не огрява , и да си ЕПМ.

Радев: Служебното правителство полага огромни усилия Планът за възстановяване да бъде в съзвучие с европейските изисквания Не са се коментирали отделни страни. Коментират се принципите зад Плана за възстановяване и колко е необходим и да бъде приложен възможно най-бързо, защото основната тема е възстановяването на Европа и устойчивият икономически растеж. Това каза от Брюксел президентът Румен Радев след заседание на Европейския съвет. "За съжаление, предишното правителство не внесе своя план, явно си имаше и причини. Първата е, че той не беше готов и беше в насипно състояние. Втората причина е, че всички сигнали, които идваха от ЕС, бяха, че той трябва да бъде основно преработен в някои раздели", коментира той.

Този "план" е чудовищен и сатанински. И абсолютно циничен-възстановявали ни от някакви грипови карантини, които самите те ни натрапиха. По силата на този "план" шепа мръсници се обогатяват за наша сметка. Какво предоговаряне? Няма ли нормален човек просто да спре това безумие и да каже на брюксел да се е.ът в ъза

Възраждане

Служебното правителство праща Плана за възстановяване в Брюксел събота, 02 Октомври 2021 / 17:27 автор:Дума До две седмици Планът за възстановяване и устойчивост ще бъде изпратен в Брюксел, обяви премиерът Стефан Янев. Припомняме, че планът бе редактиран няколко пъти от служебното правителство, а последното забяване се наложи, защото ЕК настоява да обявим конкретен срок за затваряне на въглищните централи. Стефан Янев не скри, че все още има спорни въпроси в документа и че те трябва да бъдат изчистени до 15 октомври.

Че това са хора на Мунчо.

Вярно ли има още олигофрени, които не са разбрали що за крадци, лъжци и мошеници са “ Пълен Провал”?!

От известно време затъваме здраво, благодарение на нашите "приятели" от ЕС. Буквално с дни. Трябва да се махаме по най-бързия начин, иначе загиваме.

Хайде. Какво чакате?

България не е готова за ЕС, а членството в него не е насила. Можете да излезете когато поискате шом не ви изнася.

Глупости! Това, че еврозелките правят идиотщини, не значи че ЕС е лоша идея. Просто настоящите управници работят за корпорациите, а не за европейските граждани. Всичко се изражда лека полека. Така се случва с всяка империя. Напрая корупцията и алчността я изяждат и разпадат.

Пък вие си оставайте, ваша си работа

Простото пак е забъркало едни лайна и няма оправяне.

Променяте се, успокойте се. продължавате да се променяте.

малко остана дока изгасим лампите и се почваме. потрайте!

Що, ти в какво инвестираш? В овце и крави ли?

страда цяла България ! Педерасткия ЕС убива България и е от полза само за шепата предатели които ни управляват

Затова Възраждане!

Какво има да настоявате ? Няма да ги спираме и толкова ! Ако ни им харесва, да се оправят !

Какво ще предоговаряш бе Уйчо? Няма да ви дадат и един лев по плана за възстановяване. Няма как и уя в путката и душта в рая. Шом искате Евразия, прав ви път. Никой в Европа няма да плаче за Тиквен Мунчостан, никой.

Той този план уж беше за възстановяване на икономиката от КОВИД пандемията, а извенъж вътре се оказаха някакви климатични цели, някакви либерализации на пазара на електроенергия и още куп вредни за България неща. Това "даване" на пари от Европа си е чиста проба подкупване на политиците ни да работят срещу нашите интереси и за интересите на европейските нагляри дърпащи конците на глобалната окономика. Направо си е откровен нагъл подкуп!

Откажете се.

Не е подкуп. Обикновено изнудване е, изключително нагло .

Че аз бих ги отаказал мигновенно тези пари. Д ане мислите, че нещо е планирано да остане в България!?! Веднага тези пари ще се върбат към техните мегакорпорации под формата на разни "зелени инвестиции" и всякакви подобни идиотщини. Да не говорим, че заради тези планове ЕЦБ напечата толкова пари, че докара брутална инфлация в цяла Европа, за която разбира се, Путин е виновен.

Какъв план , това са прари само за олигарсите. Ще минем без няколко нови майбаха и лексуса

гълъбчо, то че ковашки харесва това, харесва го, ама бизнеса в България е подал заявления за строеж на 11 000 мегавата от възобновяеми източници бе! това са 6 козлодуя!!! що не им давате разрешения, бе гълъбчо????

Защото ако всички се включат системата ще рухне. Срещу тях трябва да има балансиращи мощности, само че няма. То това не е като да пасеш овцете на село.

Он ден бацах жената. Тя ми вика туй сега дето го свършихме, Асане, какво е? Ко не мо дадеш двайстя лева го пускам изнасилство, ко ми ги дадеш си е жива далаверка с кеф. Ся предоговаряме туй кеф ли е или изнасилство. Братя, богари, и вий като назе ли се докарахте? Ай са кръщавайте се асан и вземайте правилния път в живота.

Ни е лошо да се каже нещо и за отмяната на регулираният пазар за домакинствата т 2026. Тъкмо като си затворим ТЕЦ-овете и тока стане х5. Ама като гледам на шарлатаните нищо няма да им се случи ...

3млрд една партия с четири букви даде за Руски поток, български пари не се занимавайте с нищо

Какъв поток е дала на Русия?!? Тръбата е собственост на Булгаргаз и да не казваме, че от тъпотия и навеждане подарихме входа й да минава през Турция, което си беше откровено национално предателство на другаря Борисов! Сега ще плащаме години наред комисионни на турците.

Не само, че трябва да бъде преразлгледан, ами и предложилите го служители, да бъдат уволнени, а подписалите го политици да бъдат съдени за национално предателство.

Има малки и горди народи. Има и малки и наведени народи. Вие сами си избирате от кои сте.

Но междувременно хващате всички от ПП и ДБ, нареждате ги до стената на парламента и един взвод картечари изпразват по един пълнител в тях. Това предавано директно по всички национални телевизии

Сгъвайте се и бъдете готови за това дето най много обичате. Свирчовини до безкрай срещу пари. Тази страна е проститута на европата.

влиза ли в списъка за зтваряне

ТЕЦ Варна работи на газ, а и е само студен резерв доколкото знам, т. е. се пуска само ако има нужда.

Как може канадската мастия да не е обесен или поне в затвора?За тоя боклук гласуваха 400хил.олигофрена.

половината е от машините

Мизерията от комунизма я няма! Може да сме последни в ЕС, но народът си живее царски като никога, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ!  Добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Бяхме на източния полюс - мизерия, сега сме на западния - благоденствие!

Благоденстват слагачите мижитурки.Ти явно си такъв,ама не благоденстваш.

Отсрочен ли? Трябва да напуснем на момента тази клоака, пълна с алчни саможивци и неадекватни зеленоглави.

А коя е тази дебела лелка на снимката??

шенген, шенген ти пак блестиш!? КАКВО ПЕРДОГОВАРЯНЕ БЕ! Правиш педоговор - нема пари от планът!