Дончев: Започнала е процедурата за избор на нова КЕВР

Предложението за намаляване на ДДС за ресторантьори и хотелиери дойде от бранша, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе - ама трябва и съдебна процедура да започне ? Крайно време е... прокурорът, прокурорът къде е?

ТОМИ, ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛИШ ЗА БЯЛАТА РИЗА- НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ БЯЛА ДОКАТО СИ В БЛАТОТО

БРАВО!!!

Въртяха, сукаха, появи се Месията, разпореди и край. Ох, какви сте ми милички с това евтино ПР-че, което го предсказах още щом видях новината онзи ден. Ама мат'ряла нали си похапва доматките с колците, та сега ще е благодарен на Спасителя. Те, за това ще си "усвоява" още дълго време и ще ви се смее ли смее колко сте прости.

ако иванов не отиде в затвора значи че герб игежев са много корумпирани

КЕВР ще бъде ли разследвана като група в услуга на картелите , който искат увеличение 75% те им дават 35 % и са герой ! Къде в ЕС ги има такива увеличения ????

Този човек е страхотен и истинско попадене в мръсотията наричана "политика" в България. Дано се запази чист и се намерят и други, като него. Добре и в партиите ни пробият такива хора - сигурен съм, че и в БСП (Деница Златева например) и сред НФСБ и в редиците на ВМРО има такива. Ако тези избутаме напред има някакъв шанс за нас. Нормални хора, земни и ненабъркани в скандали ни трябват, без везани ризи, без частни асансьори, без да изпращат децата в най-скъпите унивеситети с неясен произход на платените такси и издръжка там.

Съгласен. Няма една неуместна реплика, винаги умерен и винаги позитивен. Няма друго такова попадение във властта от 10ти насам ;)

Вода ли му подливате с тези суперлативи? Севдичка може и да чете, та да предаде на големия вожд. Набързо ще му спихне реномето.

+1 Не му следя детайлно кариерата, но е един от малкото от ГЕРБ, които наистина уважавам. Мъжкар на място. Повечето от ГЕРБ са мама миа и направо ми е жал за Бойко, че му се налага да работи с тези екземпляри, пък и да носи отговорност за перманентните им издънки.

Ще получим от ЕС 13 милиарда когато цъфнат налъмите или когато Барба Ганьос прочете още една книга. Нали за да "получим", първо парите трябва да минат с консенсус през Съвета, а поне няколко страни до тук вече казаха, че не са съгласни. А ти Дончев си просто едно плямпало.

"Финландия отхвърля плана на ЕС за възстановяване от COVID-19" / dir.bg 22:11 | 4 юни 2020 | Редактор: Калин Каменов

Оставка на Бабуина от Б... и неговите министри-калинки !

Браво Бойко за КЕВР. Дано да оправиш тези топлофикационни бакии, поне доколкото е възможно. Успех!

Няма как на потъналия в кацата с мед, да се абстрахира от нея. ОМЕРТА!

А кога ще избират нова КЗЛД. МАНДАТА ИЗТЕЧЕ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА

До сега от КЕВР само се крадеше, сега ще започне да се ГРАБИ! Долни герберски мърши....

Тоя Иван Иванов ,е пълен безхаберник , само стича и мънка и си пълни банковата сметка. Да се смени незабавно и да му се потърси отговорност.

Иван Иванов е БСДП курва на властта!!! Има 10-тина кв м паяжинясъл БСДП клуб в Стара Загора с портрет на доносника на ДС Петър Дертлиев, откъдето го измъкнаха дебилите и го намушкаха във властта, и добре се охрани свинята!!!

Досега не сме видяли и един цент от тези фондове. Виждаме само списъци на милиардери в долари.

Свинско със зеле, един рупа зеле, а друг се облажва с мръвки (милиарди $ - Васил Божков примерно.).

Дончев, ти философия или психология беше учил? Само питам. Вземи се разкарай барабар с цялата шайка престъпници и паразити около теб !!! Не ви понасяме и ни се повръща вече от вас!

Крайно време беше това престъпно старче да му де бие шута. Очевадно е че е корумпиран. Ако имаме държава трябва да бъде разследвана цялата комисия за недоказани доходи.

Цената на парното няма да стане по-висока Поне ти вярваш ли си ?

Г-н Дончев, тези 13 млрд. не ги дават за да се разпилеят до Нова година, а за един доста продължителен период и то СРЕЩУ представяне на икономически програми. Имате ли стратегия за усвояването на тези бленувани 13 млрд за периода който обхващат ? Представете ги, или ще работите на принципа „колкото толкова да докопаме щом е на вересия“.