Коментари - Дончев няма да внася Плана за възстановяване, оставя го за следващия кабинет | Бизнес.dir.bg

Коментари - Дончев няма да внася Плана за възстановяване, оставя го за следващия кабинет | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е, че първите версии, които Дончев внесе за предварително разглеждане ни бяха върнати, а в частен разговор един от хората в ЕК, които са ги чели направи се изсмя и употреби меко казано неласкави думи за сътвореното от "капацитета" Дончев и неговите тамагочита.

на съд за Държавна измяня за отказ от изпълнение на задължения по служба!

Даааа, тъжно а вождът каза, че милее за България ама май ще се окаже че милее само ако е на власт. А тоя Дончев е толкова непочтен човек, че просто не е истина. Нещата в България на политическо ниво не вървят защото всеки мисли не за доброто на България а за свое собствено добро в името на България. Или както се казваше в един соц. филм : Ами всеки като си построи своя личен социализъм то оня другия ще си дойде сам . С една дума нещо като колективен имунитет няма значение как е постигнат с ваксини или с преболедуване.

Почна се...българският избирател много бързо ще започне да се разкайва за политическото си слабоумие, довело до резултатите от последните избори. Но вече е късно. Това което ни чака, е невъзможност да се състави стабилно правителство, значи невъзможност да се стартират ред програми с ЕС, невъзможност да се продължат други програми и т.н. Честито!

Да минете по бръснача флъ-флъ-флъ, а мойта заплата така и така си тече флъ-флъ-флъ. Афлъ-флъ-флъ-флъ-електронно правителство флъ-флъ. Афлъ-флъ-флъ-флъфлъ.

И понеже до края на април няма да има ново правителство ,плана увисва.

Ха-ха-ха. Чалгари, изпотихте ли се? Сега ония 60 милиарда, дето всички ламтяха да ги "преразпределят" увисват, зависещи от компетентността на следващото правителство. А нали се сещате, че Европа на чалга-певец не вярва, както му повярва "такъвия народ". Там искат проекти, и то читави. Ще разберат кой е некадърният - ГЕРБ, на които даваха пари, или ИТН, на които няма да им дадат. И на следващие избори ще има и.т.н.

да подкрепи срутището ГЕРБ!Белезниците приближават към Боко-Тъпото!

САЩ: 312 млн. население, 800 000 държквни служители; ХОЛАНДИЯ: 16 млн. население 20 000 държквни служители; БЪЛГАРИЯ: 7 млн.население , 440 000 държквни служители.

Курвенските номера предстоят.

ти какво очакваш, чалгарска к---о - да ги водят за ръчичка ли ?

явно според ; плана ; е предвидено едни фирми да го реализират , а сега ще са други фирми ,което пък обезмисля ; плана ; ?

само герберските тролове всичко знаете

..дали се сещат малоумните избиратели на Чалгаря, че никой от екипът му и не подозира, че такъв план трябва да се внесе до края на месеца? И че от това зависят милиарди за България!

нещо като държавна измяна ?

"..дали се сещат малоумните избиратели на Чалгаря, че никой от екипът му и не подозира, че такъв план трябва да се внесе до края на месеца? И че от това зависят милиарди за България!" Алоууу бастуна ! За чалгарят не знам ама кой е в момента на власт...Има ли друг кабинет избран и на кого е отговорността за внасяне на плана...Като не им харесва на ГЕРБ-авите да си бяха тръгнали още на 04.04.2021 г.

Дончев е един глупак, който се крие зад образованието си, гледа умно и говори малко. Според мен много ортаци от правителството - спортисти и охранители са по-умни от него.

тея дето говорят малко принципно са по-умни от тея дето не си затварят устата. (лични наблюдения)

Още като кмет на Габрово, Дончев беше първенец в усвояването ва европарите. Той днес е човекът с най-добри познания как се правят европейски проекти! Ако сега правителството приеме плана, после всички ще плюят по ББ. Нека сега "победителите" поемат отговорността!

Дончев е много далеч и встрани от добрите познания. Винаги бръмчи само и единствено на схемите, които са "ниска топка" и могат да се осъществят бързо, лесно и чрез силно негови хора. Последните години много често и без никаква логика отпуска големи пари на бенефициенти, чиито подизпълнители са структури от Стара Европа и те директно прибират 80-85% от парите по проектите. Как ти се струва най-добрия познавач??

Не се кахърете толкова, ше го подадат плана, пък после ще се обновява, актуализира, абе примери много. Просто продължават филма с незаменимостта, сиреч без него няма да стане :)

Идва мор. ГЕРБ е незаменим за това племе, просто защото самото племе е най-лошото от всички на света. Слави, Курнелия, ДБ, Червената Мая, Доган са орел, рак и щука. Всеки иска да е вожд, а не обикновен индианец. Никой от тях, също и Боко разбира се ( досущ кат всеки един от 6 те млн лъвове-юнаци ) не може да се разбере с никой , никога и за нищо. Идва мор.

Пламен Данаилов алармира: През март 2021 г. правителството е похарчило 5 млрд. лева!!! . Пламен Данаилов 2.3 млрд лева - това е сумата, представляваща разликата между разходите за 1-вото тримесечие на 2020 г спрямо тези за 1-вото тримесечие на 2021. Тези факти стават ясни от данни, публикувани от МФ. Към момента не е ясно за какво точно са изразходвани тези пари, но едно е ясно! През месец март 2021 г. правителствовото е похарчило 5 млрд. лева!!! Само за сравнение за януари и февруари същата година са похарчени 6,8 млрд., през януари са 3,1 млрд. лева, през февруари 3,7 млрд. лева. И за да сравняваме ябълки с ябълки, през март 2020 г. разходите са били 3,4 млрд. лева…… Изводът от всички тези числа е, че купуването и продаването на гласове с държавни средства е ОЧЕВИДНО и позволено…

Дончев една работа не е свършил като хората. Само едни надути приказки ...

Абсолютно точно само имитация на дейност от целия кабинет на ГЕРБ. Боклуци.

долна, крадлива пасмина! Марш от тука!

Аз ако съм на Славиту на мястото веднага ще приема 10те кила картофи които тиквата му предлага.

Сигурно става дума за "План за възстановяване, след управлението Борисов". Да, необходим е.

Хаха! И кой ще го направи?

Планът е готов и няма време за друг. Само приказките за почтеност ще им останат, за заблуда на електората.

само гледайте какво идва ...

Какво?

Започвай да го пишеш, чалгарче ...

до бмв-то чалгарче е на майка Ви синът Аз слушам опера и не гледам Слави изобщо, от самото начало. Обаче е справедливо да обсъждаме какво е направил, а не - какво пророкуват герберските тролове за него.

Да не го е забравил в багажника на джипа, че няма да го внесе?

Играят напълно почтено сегашните управляващи. Нека следващото правителство изготви план за възстановяване,по който то ще работи. Не правят като Станишев,който в последния ден на своето правителство вдигна пенсиите с 10 процента и остави на тези след него да ги плащат. Така че мераклиите да управляват да си стягат експертите,че няма време. То не е като да викаш "долу" и " оставка" , иска се и да можеш.

а концесията на летище София :)

Обяснението беше, че за това са настояли няколко много солидни банки, понеже авиопревозите са едни от най-засегнатите от пандемията.Ако не се отложат, а се развали концесията, трябва да се връщат едни 600 милиона.Във връзка с идеята да се развали тя ,изплуваха обръч от фирми ,които се прехранват от това летище и доставчик на гориво, който май няма да остане същия.Та, винаги става въпрос за пари.

То и отлагането на концесионните такси за летище София не беше почтенно да го правите, а трябваше да го оставите следващото правителство да реши дали да го прави. Явно почтеността е различна, когато далаверата е различна.

С тази разлика че тук далаверите ще са миялди евро, ако успеят да ги договорят.

дай го тука тоя план, че свърши тоалетната хартия!

Много правилно- остави на площадните професори да свършат тази работа!

Тоя пише план за възстановяване. А, бе хайван, празнувай, бе ! Взехме властта. Да живее девети септември. Кой ти мисли за разните ти планове.

Дончев има едно интервю от 2016 г., в което обяснява как България ще има 100% електронно правителство до 2020 г. Цялата му кариера мина в празни приказки и паркетен професионалзъм.

Идея нямате колко сте прав!

Ако си ч чужбина ,ще разбереш, че много е направено. Сега всичко можеш да правиш от компютъра.

Аууу, играта става все по-твърда. Женаааа, усили малко телевизора и сипи една ракия, че тия се степаа...

Карай е Станиславе Нали направи електронно всичко не се коси тука за един два плана нищо работа. ВЕче всичко е електронно направо се кърти цялата администрация даже се чуди къде да си бърка в носа или в ушите , че няма работа. Хората не стоят на опашки, даже дочух МНОГО ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ, че сега ще идват Китайци и Американци да вземат нашата система, понеже сме ИНОВАТОРИ отново. БЪЛГАРИЯ направо просперира с управление !

Нали бяхме цъфнали и завързали, защо има нужда от план за възстановяване?

огладнели,като теб...

ще му кльопнат ушите,а за езика-да не говорим...

оня с каскета,чака...

чака ... да му върне всички калинки Кьовеши

Иван ХиноФскиЙ се е хванал за главата, щото даже не е чувал за тоя план. На тоя "експерт" не му ли шушнат от Козяк, не знае с кой крак да тръгне. Очакват ни едни мъчителни 6 месеца - тези, които знаят, няма да искат да помогнат, а тия, които трябва - не знаят какво да правят. Ще изложите държавата по целия свят, понеже идея си нямате с какво се захващате, колко са сериозни нещата и колко е важно България да е стабилна страна. Не съм гербаджия ама ме е яд какви шуумиги влачи дългия идиот след себе си. Ще си мечатем за Орешарски...

не сте гербаджия, само герберски трол :)

по полека,бе другарщ-товарищ!

не си гербаджия, само повтаряш герберските опорки, че само при тях, ръзбийш ли има експерти и само ет могат. Не ги ли видяхме 12 години колко и как могат?

Много ясно! Нали конкурентите на ГЕРБ се биха в гърдите толкова време, че са по-способни от ГЕРБ, че действията на ГЕРБ били ни пратили на дъно, където никога не сме били.... Личмо аз живеех по-зле през 1991, също и през 1997, като цяло и преди 2008 все беше по-зле от сега - лично мое мнение. Та да видим на СлаФка писателите какво ще напишат!! Аз на ИТН идеите за България не можах да ги чуя - единствено за мажоритарния вот им разбрах мнението. Дочух, че щели да съкратят 200 хил човека администрация, но не чух тези хора какво ще работят после!!! Може би на борсата ще им плащаме от бюджета година-две и после сигурно Терминал 2 за тях... Нещо полвинчати са им идеите на ИТН, недоразвити. А за идеите на ДБ, Мутрите и БСП - там знам! Техните идеи свършват до реваншизма към Баце. След това няма нищо...

добре си поживяхте, ама свърши сегашната армия от калинки има какво да работи, ама няма да й хареса, както и на вас, троловете

Кажи му на този, от когото си чул за съкращения на 200 000 души в администрацията, че в България администрацията е точно 132 648 човека! Аман от простаци!

По твоята логика трябва да плащаме на всички клатик.рници заплати, за да не ходят на борсата и после на терминал 2? В частния сектор работа има достатъчно. Само дето там се изисква да се върши нещо и ако не се гърчиш достатъчно шефа ти може да не ти плати или да те уволнят за разлика от държавната администрация. И в администрацията има читави хора, но те са потънали в море от нищоправещи калинки.

на ДБ програмата има доста повече неща. Нещо повече - реванша към ББ е бележка под линия. Да не кажа, че това беше "предизборният тирк" да се прекарат неща, които широката публика нито ще разбере, нито ще приеме.

Ааа, ама иначе е много почтено в последния работен ден да подариш концесията на летище София на гелосан бизнесмен и да му спестиш 250 милиона евро. МЕРЗАВЦИ!

Тука става въпрос за милярди бе.

Планът вероятно е добър, щото ще се одобрява от Брюксел. Важното е през кои фирми ще минат тия пари.

Е за това е целия зор, да мине през фирмите на новите властници. Хич нищо да не крадът, стигат им 7% за управление на проектите и 5% други разходи, а за работата ще си сключат договори със фирми подизпълнители, най-верятно ще същите които и сега вършат работата. Та целия цирк с протести,промяна на конституцията, новото начало и т.н., е да се докопаме до тези 12% (така са спазени европейските правила и регламенти и никой нищо неможа да ти направи, камоли да те разследва). Така започна Станишев, после продължи ГЕРБ (за това на ББ не му пука от разследване). А сега новите ако се разберът за правителство, ще поразседват, няма да намерят нарушения, но ще кажат че оптимално не са изразходвани средствата и ще осъвременят правилата, за по-удобно на тяхните фирми и следва "приказка за стълбата", или пеобул се Илия и пак в тия.

Тежко е, накрая ще заприлича на баце в телосложение :), ако работи имам предвид :)

Да не са отишли с клепоухия на маневри,а?!

защо питате, нали уж спечелихте изборите :)

Кои нови управляващи, БЕ? Баце е еактуалният управляващ все още.

няма да управляват,но ,ще гледат сеира на такива,като теб,понял?!

какъв сеир, отсега баце гледа тъжно, а с всеки изминал ден ще става все по-тъжен :)

Както винаги герберите гнусни докрай. Ако смятат, че с извиване на ръце от тоя сорт, правейки се на велики и незаменими ще предизвикат уважение и народна любов, много са се объркали. час по-скоро да се омитат, но да си спомнят какво говореха за Правителството на Орешарски, когато дойдоха на власт.

Що да са гнусни, новите нали са много знаещи и компетентни те да го направят.

Чудя се какво се крие зад това. Може би невъзможност за внасяне в срок и след това обвинения за следващите, които и да са те. Много ще е отговорно и почтено, дааа.

Ми нали ги обвиняват, че го правят за фирмите на своите хора. Редно е новото правителство да гаправи, те нали ще оправят всичко в държавата.

Стига толкоз отговорност и почтеност за хора които не ги оценяват!

Срам го е, нали :)

гербавите тролчета много нетърпеливи, туткала се опозицията :) а томито ви 7 години не можа да направи е-правителство 11 години баце не можа да измисли как да ни излъже, че ще направи каскета досегаем :)

успя за 4 години хайлазуване,да направи шпицкоманда,нали?!

и защо не ви е подхванала тази шпиц команда :)

е да видим орел, рак и щука какво ще сътворят.

Защо новите Велики управници си мислят че Няма да има Протести и Бунтове !? Този пъп ще има жертви !

Хайде, де! Излезте най-после троловете, да ви видим!

Аз досега палка да се счупив глава не съм видял. Виж обратното...

Недейте да си го пожелавате. Няма да са троловете, а тези, които гласуваха за вас. Хващайте се и вършете нещо, времето на песни, танци и забави свърши.

Още нищо не се знае, ама тоя ми пише за "новите велики управници". И нали ГРЪБ са спечелили изборите, защо не си направят правителство?

Хмъчко, очевидно сте герберските тролове :) За мен никой не е гласувал, наблюдавам ситуацията точно, като обикновен гражданин, без Вашата ангажираност към партия :)

Аз гласувах, но не за ГЕРБ. И искам резултати, не лакърдии. Сега наистина е още рано, но ако така мислят да я карат и после, няма да стане. Накрая да не стане от играчка - плачка.

Хмъчко, аз за бесния говорех. Щом не сте "бесен" защо ми отговаряте за него :)

Аз пък прочетох, че се обръщате към мен, на един пост по-нагоре. Вие не го ли виждате? Няма значение, като ми е толкова акълът, че да си мисля как Дългият е по-различен от Иванов и отровените, това заслужавам. До нови срещи.

Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!"

отказвам да съм повече гражданин на тази скапана държавица, отправям се към Терминал 2, тука повече няма живот

Добра новина :)

Поредния готованец. Ми стой тука и се бори да оправишдъжавата. А ти ще ходиш на готово в оправена държава да слугуваш.

ВЕЛИКАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСРОФА - ИДВА !

На изборите гласувах за друга партия, но на следващите ще подкрепя ИТН, ако Слави пордължава да действа разумно както в момента. Останалите се изредиха да бръщолевят какио ли не простотии - например тиквата предлага джентълменска подкрепа и 10 кила домати на слави, отровната петорка се изпокараха и вече разпределят министерски постове, а БСП си скубе косите.

Дончев - политикът и НИЩОПРАВЕЦ, с уста наподобяваща на кокоше дупе ( когато приказва ). Популист! Долу ГЕРБ!

Нищоправецът се казва Румен...

Проба