Домусчиев: Инвестицията на Китайската „Ексимбанк“ за БМФ ще отвори нови хоризонти

Китай ще финансира строежа на 6 кораба за Параходство "Български морски флот" (БМФ)

Обратно в новината

Коментари - Домусчиев: Инвестицията на Китайската „Ексимбанк“ за БМФ ще отвори нови хоризонти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За хората от бранша им е ясно,че един построен в Китай кораб = на 22 годишен кораб построен в Германия.Евтиното винаги ни излиза скъпо.Експлоататорите на кораба от сега да си скубят косите !Жална им майка.След 2 г експлоатация ,кораба не става за нищо!Честито!

Пич си, но никакъв бизнесмен не си, защото все още не си създал нещо . Лесно се краде, но гледай да направиш нещо преди да те ликвидира създателят ти! Китайците купуват всичко в ЕС, щом се появи малоумен продавач. Хайде със здраве и си пази здравето, защото само то ти е твое!

Глупак си, че не виждаш кой какво е създал и кой какво е откраднал. Гледай си твоето здраве , за неговото има кой да се грижи!

един корабе изплаща за 10 години непрекъснато плаване натоварен! на домуза ще го платят всички българи с цената на тока!! ще строаи високоефективна топло-електроцентрало и с високата цена ва ток около 500 лв на мегават при 40 и пазарна 80 ,сичките ша му строим капита-комуниз-- а!!!

Тези да ги разправя на баба си! Китайски инвестици гарантирани от държавна банка, европейски пари от плана юнкер, от европейските фондовете и от държавните поръчки се печелят само ако имаш връзки с държавните институции които ги препоръчват или раздават. Нищо друго не ти трябва.

Госпожо Чалева, какъв собственик е Домусчиев на "Български морски флот", вие изобщо чувате ли се какво говорите ? Нотариален акт ли има за него ? Мерете си приказките или се подготвяйте повече когато пишете материалите си.

Ха па тоа, бизнесмен. Оле мале, то т’ва Ако бяха бизнесмените по света един модерен град нямаше да има. Ни Рим , ни Лондон , ни Париж. Ни Ню Йорк, Вашингтон , Мексико сити, Токио, Хонг конг ,

Такива бизнесмени като този Домусчиев и повечето в Булгаристан, на запад щяха да бъдат в затвора !!

Още мастилото не е изсъхнало и китаеца сложи договора на хуя си!!!

Глупости, за Китай всеки път към Европа е добър.

Да не се окаже, че държавата е гарант по заема и хоп тези 100 милиона потънали?

И не наричат журналистите "олигофрени".

Този отворения, не бих го взел и за домакин на корабите на БМФ. Тогава домакина беше отговорен за стюардите - сервитьорите на корабите.

Китай много зле започва в БГ като се свързва с такива съмнителни типове.

Няма какво да се перчи, ами да ходи да ляга до Жорж Ганчев и да ги опява попа!!!

Този,да не се окаже пирамида или балон?

Браво, фотографе!!! Добре си изразил мислите на китаеца с фотото: " Ще ме ми ядете .УРА"!!!

Авалата ГЕл. Делнахте ли с Винету 100-те милиона дарение от ЕС

Не виждам място за телешки възторг. Тези кораби могат да се построят и във Варненска корабостроителница, да плават под български флаг и да си плащат данъците в България. Пари за подобни начинания, колкото искаш, дори и у нас. Разликата е, че сега ще се крият данъци, а това е измама. И за какво толкова му ръкопляскат ? Срещу % в офшорките, или защото са тъпи ? Или просто защото е много по-трудно да получаваш комисионни от фирми регистрирани в България, отколкото на Бахамите. Както казваше един голям английски адвокат в началото на 90-те години - Прекалено много недосегаеми има у Вас.

корабите ще му платим всички ние потребителе на ток! Ще строи с друг кредит голяма високоефективта топло-електроцентрала и чрез преференциалните цени към 500 лв на мегават ,ще си върти синджирчето на стадиона!!

6 кораба на куково лЕто!!!

Не се ядосвайте, на този Бог му е показал жълт картон!!! Вижте го колко е изпит и бледен!!! Пътник е!!! А шефовете му ще му издоят паричките като циганин текезесарска крава!!!

Китайците като ви надушат , какви балони и измекяри сте и ще се телепортират по най бързия начин обратно във Виетнам (Пекин , все тая).

За кабелна плащаме 14лв за 300канала,а за два канала на гела плащаме 4лв.

Аууу,тоя "бизнесмен" е страшен!Има опит само в износа на скрап за Китай от нарязаните кораби на България!

Е нали с банкалията си бъркат по дупките , как да не е бизнесмен .

Този се облажи преди известно време пак с инвестиции за няколко милиарда покрай нЕкви такива срещи на Борисов с инвеститори, дошли в България. Какво стана с тея милиарди , дето ги глътна тогава тоя гелосан мошеник

Домуса да продава на китайците и да се разкара най-сетне. Заради такива като него думите на поета "чорбаджия ли е или иззедник или турските сердари" отново станаха актуални.

Браво!

Крадец

Много е лесно фа плямпаш, като си откраднал цялото БМФ! То и Шарлопов плямпше и П. Симеонов, но къде са? Има еин мишок с очила мисля, че Велев се казва, с очила и все акъл дава - мисля, че той открадна хладилния завод Антон Иванов. Другият баш всезнайко е Корнелия Техноимпексова. Хората, които успяха да откраднат стават много "интелигентни" - но нведоми са пътищата Господни !!

Как спечели ,,от 2200работника,останаха няма и 200,,А и оня от надзорния,дето ,,надзираваше КТБ,,наказаха го като му дадоха държавна банка да продължите старите дела,А НИЕ ДА ВИ ИЗПЛАТИМЕ МИЛИЯРДИТЕ.Е ЗАТОВА ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕМ БЕДНИ,защото ви създадоха ,,перфектни условия,,Само незнам докога ще ни съсипвате изроди ненаситни

Тоя за какъв се мисли? Един от разсейките на тумора, известен като демонокраДция.

Облагите за приближените до ГЕРБ започнаха, даже сипят и мъдрости.

Г-не, пак ще се върнем на темата!!!