17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившият Хегемон се готви за Война! няма да успее да възстанови господството си , но може да завлече цялата човешка цивилизация в Небитието .. САЩ заплаха Номер 1 за Човечеството

Първо пише Кока а втори кола Имат тук 4 бази които ние плащамене Не може да съдим техни военни по договор. Затова влизат в цеха и робите на земята Така трябва с турски роби, а не като Русия.Ще му правиш държава и армия а той ще те псува При американците няма шест ,пет. 100% парите за самолетите напред робе дебилски,не като руснаците да произвеждаш техни оръжия и да не си платил лиценз

Какво ревете бе май виждате за Путин дирека - Украйна ги мачка без далекобойни оръжия …има още нужда от оръжия за да може късокраката империйка да бъде демилитаризирана и денацифицирана

800 бази по света но демократични. В Германия са 37 Европа е Уса марионетка Печата долари и купуват наред всичко

Хаха, не виждам някой да е тръгнал да напада САЩ, но както и да е…много обичат да се отбраняват заедно с НАТО

Краварите нямат проблем. Могат да си напечатат колкото си искат зелени хартийки. Ние имаме проблем, защото накрая пак ние ще платим сметката.

Последният шанс за Сатанинските Античовешки Щати е атомът и вулканът Йелоустоун. Радиацията и лавата ще предизвика качествени изменения у генофонда им и току виж преминали на нов етап от развитието на индианците и ЛГБТ и да заприличат на нормалните хора !!!!

Няма как. С репчещите се ковидари и полуделия кремлински травестит, който разпали ТСВ, чичо Сам не може да си позволи отпускане. Всяка страна от НАТО би следвало драстично да увеличи военния си бюджет.

....ковида си беше част от войната на Сащ. Тяхна разработка, тяхно планиране, тяхно управление на пандемията. Само не им се получи те да са единственият производител на ваксини.

на наякой да остана да не му е ясно защо се подържа войната в Украина, и най вече защо се предизвика?

Требе се стрижат постоянно овцете и дам им се всява страх - най-голямата заплаха за Вашингтон е добре платена средна класа, която чете и мисли - това не бива да се допуска на всяка цена! ;-).

Това не е бюджет за отбрана, а за нападение.

Такива пари....а едни козари ги смачкаха у Афганистан....

Какви са тези милиарди,направо на трильони да минават.

Преди еврото беще, по-скъпо от долара. След година един долар ще е две евро, три евро, пет евро за долар. Не за друго а защото европейскоте лидери работят за САЩ, а не за Европа.

Ха, закона за "отбрана"..от 2 та световна насам фащ са запалили над 70 воини, конфликти и преврати(вж и БГ тук), имат 800 бази по света, шпионират всичко и насякъде..ноо заплаха са Китай и Раша иначе

С тия демократски либерасти нищо добро не ни чака. Републиканците трябва да се съвземат, иначе изкуфелият и мангалката ще ни съсипят , нашия света, а и себе си.

От руските специални служби. И "Прословутото" КГБ явно се е превърнало в мудна бюрократична структура. Досега трябваше да са организирали широка разузнавателна агентура в западна Украйна и в Румъния и в Полша. Трябваше да подават в реално време информация към армията и диверсионни групи къде, кога и какво оръжие преминава границата. Да се вземат решения къде и как да се унищожава това оръжие. И Украйна в крайна сметка да се превърне в пещ за изгаряне на новонапечатани американски долари. Американците си имат лимит на допустимите финансови загуби, както си имат за допустимите човешки жертви. В ежедневните сводки за загуби, руснаците трябва да вадят информация и колко долари са прахосани. Така и политическата опозиция в САЩ ще има повече аргументи. Абе, като цяло, калпава руска работа.

Да правят това, което твоята тъпа тиква смята за правилно? Не е ли по-добре противника да си мисли, че контролира нещата? И да налива в черна дупка. Тва не може да проумеете с плоските си мозъчета: ВОЙНАТА Е ХИБРИДНА. Единствените на които им пука за Украйна и Украинците са Руснаците. За това и се пипа внимателно. Русия е наясно, че каквото и да стане ще плаща там. По интересното вече се случи, но то не ви вдига адреналина в промитите мозъци. Долара умира като енергийна валута. Колкото и да си отпечатат пари САЩ този път, колкото и да налеят в корумпираните си военни производители, това няма да спаси икономиката им. Всички живеем в планова икономика. Идеята за свободни пазари е илюзия. Плановата икономика работи до момента, в който производствената не каже БАСТА. И това вече се случи. MBS каза на САЩ: Не може някой извън страната ми да ми определя цената на продукта. Виждате опитите на банковите планьорчета и в ЕССР. Слагат таван в цена, на нещо което не произвеждат и не контролират. Хайде пак сега се върни на глупавите си военни разсъждения и ги погледни отново.

"Не е ли по-добре противника да си мисли, че контролира нещата? И да налива в черна дупка." И каква е ползата. Когато ние не знаехме колко сме зле през социализма, си живеехме десетилетия със заблудата. Американците също не знаят колко са затънали. Гледат само одобрените разходи от конгреса и си казват " не е много". А обещаните пари на всички съюзници не се броят. В краяна сметка основно САЩ ще платят разходите за Украйна.

И аз ама от теб. КГБ няма общо с армията. Никога не е имало.

Явно няма, а трябва да има. Както ЦРУ работи за военните. Въобще това деление на армия, полиция и специални служби се прави и е угодно само на бюрократите в тях. Всичко трябва да е едно - сили за отбрана.

Сега наред е да закрием АЕЦ и Нефтохим Ха ха ха ха И ще се отървем от досадното минало Ха ха ха ха За въглищата и газовите централи, вече е решено Ха ха ха ха

В Полша и Англия, и Германия вече са спрели програмите за подпомагане на укропитеците, бежанци. Ха ха ха ха Украинските почнали да си лягат със Сульо и Пульо Ха ха ха ха

Нищо ново под слънцето.

Както коментират Няма да има промяна. Ха ха ха ха Веднага конгресмените се закачат към маркуча на военно промишления комплекс Ха ха ха ха

Ха ха ха ха Слушам укропитеците! Ха ха ха ха Те наистина си вярват, че Русия ще подпише безусловна капитулация Ха ха ха ха

Шило

Вместо в България , в Украйна трябваше да се проведе операция "Бело"

Битката била между наркоманите / Зеленски и пияниците Порошенко За сега наркоманите печелят Ха ха ха ха

https://youtu.be/IccDiynFnic На 50 сек - представяме Руски младоженци.

Бързо скрихте статията за Шенген. Неудобно ли ви е , че съюзниците ни ни третират втора ръка хора?

Скриха провяла на Радев. А Шенген - защото сме открит руски кон.

КАжи ми едно действие което е про Русия последните години

Детските надежди че нещо ще се промени в американската политика към Русия след победата на републиканците са забравени.

Шило

Ха...Май забрави неистовия вой срещу Тръмп за това, че води политика на сближаване с руснаците? И тогава гласуваха рекордни бюджети. Или инфлацията е голяма и парите не стигат, или целта на републиканците не е Русия. Впрочем, те я показаха- Китай.

Искаш да кажеш че републиканците са против Китай, а демократите против Русия. Наивно.

Шило

Искам да кажа, че за републиканците, основния съперник е Китай- и в икономическо и във военно отношение, както и в политическо. А, демократите, с тези деменции, дето са им начело- въображение не чакай. Застинали са във времената на Карибската криза.

Абе докато не се изчистят от RINOs ще има и доста републиканци които са за война в Русия

Последният шанс за Русия е атомът. Радиацията ще предизвика качествени изменения у генофонда им и току виж преминали на нов етап от развитието на шимпанзето и да заприличат на хора.

Шило

Що, да не са ги приклещили вече с североизточните части на Русия?

- Защо е нужна ядрена война на Русия, сър? - Защото са в задънена улица на еволюцията на приматите, Джеймс, нужна е качествена мутация.

Шило

Те, ако са искали, досега да са я започнали.

последен шанс за идиотите с промити мозъци да изберат правилната страна

При ядрена война няма значение, от коя страна си.

така е само, че ако няма идиоти с промити мозъци няма да има война

Тия испуснаха господството и ще Докарат Война !!!

Шило

Съмнявам се. Видяха, че не всичко е пари. В Украйна изсипаха долари и евро, надвишаващи руския военен бюджет и нищо.

Истинското име на Дмитрий Анатолиевич Медведев е Давид Ааронович Мендел. Защо Медведев е евреин?

Шило

Акта за раждане ли му видя?

Сякаш някой знае колко е руския военен бюджет.

Шило

66 млрд. долара.

То почти всички статии на руския бюджет са засекретени, така че 66 е съвсем неточно.

Шило

Дай ми един истински бюджет, на която и да е държава.

"най-мирната" държава в света, стожера на демокрацията, с бюджет за "отбрана", да се чете "нападение" почти 1 ТРИЛИОН долара, при условие, че имат над 30 ТРИЛИОНА дълг, улиците им са пълни с бездомни, инфраструктурата им се руши, инфлация до небето, 1000 военни бази по целия свят, 330+ биолаборатории по целия свят, мда не знам кой глупак може да нарича тази държава мирна и "демократична"

Шило

Как се издържат 800 бази в чужбина и липсата на желаещи за армията?

много просто, като се подклаждат конфликти и се изнудват държавите-домакини да плащат за базите, а войниците са 90% имигранти, които са отишли в армията за виза, престъпници, които е трябвало да избират между затвор и армия, и 20-годшни пикльовци-реднеци които са ги излъгали да подпишат дългосрочни договори и да отидат в армията защото не могат в колеж и сега не могат да избягат, не случайно САЩ не искат да признават Съда в Хага и заплашват с нападение над Нидерландия ако Съда в Хага разследва американски войници за пресъпления, защото много добре знаят какви са в армията им

Шило

Да, така е. Както неведнъж съм го казвал- пращат си там военните, за да са на издръжка на местните.

за толкоз пари можеха просто да купят усрайна вместо да я спонсорират

Ти ли сереш в на майка си яденето или тя ти сервира лайна?

Шило

Нормално. Като прибавиш инфлацията и повишените разходи за издръжка на един военен, дори може да се окаже, че реално е по-малък от миналогодишния.

скоро ще има трибунали и у нас и в источна европа, които ще осъждат на смърт социално слабите и болните за да не развалят пейзажа на богатите! и естествено конфискация на цялото имущество!

Русия и Китай почти не ползват долари, а други страни го намалиха в обращение. Да не е краварите да си останат с хартиите.

Затова долара се изравни с еврото. На умирачка ще да е. Я изтрезней!

ееми воюва им се на налите съюзници, дупе да ни е яко че те войните ги изнасят извън тяхната къща.

Същите "се борят" срещу климатичните промени. А военната индустрия на САЩ, както и самата армия са извън споразуменията за ограничаване на вредните емисии и не подлежат дори на наблюдение.

Аз съм ранобуден педераст! Чукацте ме!!!!

Тя нашата "освободителка" куРусия изгуби войната. Трябва да се онищожи напълно!!!! Точно както ванга е казала ще стане я- русия ке потъне в пепелта на американския атом!!!

Ако това стане няма да само те

Ванга е казала така. Беше казвала че русия няма годни оръжия да се защитава. Ванга никога не е бъркала!!!!

Това няма да помогне на краваристан.

Чичо Джо каза, че ще работи и с републиканците по консенсусни теми. Първата му стъпка е супешна явно. Републиканската камара е гласувала не само исканите от Джо пари ами дори една шпепа повече доилари.