Доларът е нестабилен в очакване на важни данни, рублата се посъживи

Петролът продължава да поевтинява, което рефлектира най-силно върху канадския долар и норвежката крона

Обратно в новината

Коментари - Доларът е нестабилен в очакване на важни данни, рублата се посъживи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

почнат пъривет преводи за плащане на руски доставки в рубли, последната съвсем ще се укрепи.Селд няколко години оже и да има паритер с дорал/евро.Макар че е безмислено за самата руска икономика която е износител и така или иначе има ежегодно излишъци в платежния и търговски баланс.Все пак Русияи Китай +още дузина държави така или инича формират свой пазар от 7 милиарда души обезпечен с всички техноголии и суровини.

Рублата има покритие в злато, титан и никел, а долара има покритие в хартия, и покрива по 1000 миляарда външен дълг само към Япония и Китай и още 2 пъти по толкова към останалитие. Ако долара се срине, най-много ще го духат кредиторите като Япония и Китай. Парите им ще станат от хартия, просто тоалетна хартия

Това с рублата е пълен смях! Освен за храна на преживни животни, за друго не става!

Такива като теб от 50 години чакате "гнилият запад" да се срине и все не се случва, за сметка на това в Русия копаят дъното.

Не са 7 милиарда души, поне 60 милиарда са руснаците и китайците взети заедно! Заедно с мишките, плъховете и хлебарките! Нали са си от един ген с тях!

"но още на старта на търговията в Западна Европа щатската валута започна да отслабва спрямо повечето свои конкуренти"

пазарен курс На крепостниците е забранено да теглят валута от сметките си, задължително им я превалутират в руПли На фирмите износителки им е забранено да си пазят получената от износа валута, задължително я продават за руПли На практика , в путлеристан няма свободна покупка на валута, но има задължителна продажба на такава, по курс измислен от путлер И тук преди 89та имахме офицялен курс на лева и реален, няколко пъти по висок Тоз филм съм го гледал

Ами бегай си плащай за газа по руските тръби с долари и евра. Само дето ще те върнат.

Хубави вицове разправяш!

възразяваш? Кое не е истина, ватник? Или е важно да плюнеш, да капне копейка?

Dir.RU, все ден все по яки заглавия! ...Рублата се посъживила ...хахахахахахахахахахахахахахахахах. Утре дайте ново заглавие: "Руснаците кацат на Марс"!

Мен, ако питате, рублата направо и на път да бие долара!

Джендърчето,което се опитва да иронизира "РуПлата" не само хубави вицове разправя,ами и с хубави европейски лакове си лакирва ноктите. И знаеш ри защо,защото аз знам?

като нямат аргументи, почват с обиди и псувни Толкоз им е акъла, бояришник и лизането задника на путлер не прощават Нещо да възразиш по същество? Или само плювни?

Рублата имала покритие от злато, това и онова и трето и пето.... ХАххахахахахахах хахахахахах хХААХАХАХА хахаххахаха

лапкай патката

лапкай патката

Капне ли копейка - ще има за газ!

Къде са тия дето изпадаха в екстаз ? Ако са си избърсали лигите с рубли , то значи са едни лаещи псЫ . А то нали знаете… керванът си върви