Доходите ни нагоре със 7.5%, разходите – с 10.3%

Увеличават се парите, които даваме за храна и жилище, данъци и осигуровки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам, защо тези които коментират, не прочетат внимателно статията. В статията се казва че хората са увеличили парите , които харчат. А не че обедняват. Доходите се увеличават но хората харчат от тях повече отколкото спестяват.ХОРАТА ЩЯХА ДА ОБЕДНЯВАТ, АКО ЦЕНИТЕ РАСТАТ ПО БЪРЗО ОТ ДОХОДИТЕ.

Само да попитам тези от ГРОБ как живем по добре и доходите ни нарастват при изпреварващ ръст на разходите? Лъжите на ГРОБ нямат край, както и кражбите им!

а то било към африканците

В момента е най-добре да си наето лице в държавната администрация - не плащаш осугуровки, всяка година индексират заплатите с 10-20%, работиш ефективно 2-3 часа на ден и за това вземаш 13-а заплата, ползваш 30 дни отпуска, а на всичкото отгоре - ако работиш в полицията, например - се пенсионираш на 55 години с пенсия 910 лв., можеш да започнеш и работа някъде на 1500 лв. заплата, а ако имаш връзки в ТЕЛК и дадеш някой лев - можеш и инвалидна пенсия да си докараш!!! Другите , т.е. "простите данъкоплатци" от година на година по-голяма осигурителна и данъчна тежест поемат, а които не издържат - емигрират в чужбина!!!

И каква е файдата когато разходите са двойни от растежа повече в задника.

Тоест разполагаем бюджет на семейство надолу с 2.8%, като това е по статистика, но в реалност нещата са около 10% надолу в доходите на 90% от населението.

А, туй го гледаме вече 30 години - изпреварващ ръст на разходите спрямо доходите. кажете нещо ново.

С една дума - българинът обеднява. Скоро ще ги стигнем германците.