Доходите на всеки втори са спаднали заради коронавируса

Един на всеки трима е загубил работата или частния си бизнес, сочи проучване на Галъп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Един на всеки трима е загубил работата или частния си бизнес, сочи проучване на Галъп" Броя на работещите в България за 2019 година е 2.210 милиона, което е около 31.57% от населението. Ако 1/3 са загубили работата си, както се твърди в статията, това са 736 хиляди по-малко работещи, което прави общо работещи към момента 1.474 милиона (21.05% от населението).

какво стана: 2 млрд. човеци останаха без доходи, 100 сатанисти забогатяха с милиарди, няколко хиляди продажни "учени" и медико-фармацевтичната мафия увеличиха сериозно банковите си сметки. Още ли има дебили, които не могат да свържат 2-3 факта, официално обявени дори от казионните "медии"? Тепърва ще теглим последиците от "героичната борба" на елитите с пандемия та

Нищо работа...глупости.. Спа курортите са пълни, жилища се купуват в несвяст, народа е богат като никога

Вдигнаха се доходите на шайката,аптекарите,услугите,на всички търговци на хранителни стоки и всякакви зеленчукари.Цените скачат нагоре на пушек се вдига.Вдигнаха се и доходите на държавните чиновници,магистрати и вся осталная сволач.За простия народ се угоява с макаронени изделия,боблева и други варива.Вдигат се доходите на монополистите,като софийска вода,телефонните терористи работещи като мобилни оператори,топлофикациите които непрекъснато надуват цените и никои не е в състояние да ги контролира.Вдигнати са и цените на почти всички строителни материали,бои и други.Единственото което е намаляло е стандарта на българина.Кръчмарите въпреки намалението на ДДС-то на 9 % така са надули цените че свят да ти се завие.Вдигнати са и доходите на държавната администрация, която работи на принципа ден да мине самун да загине.Затова много хора отно избират терминал едно или две и ходят да слугинстват по света на нормалните държави.Важното е че вожда ходи по-добре и скоро ще го няма изобщо.

Е кой му е виновен на народа, че е прост…

В България,където доходи няма изобщо цялата провинция пустее. Инфраструктурата е пооправена,но хората са избягали заради ниското заплащане на труда. Хората обедняха от всякъде,а депутати те ни си направиха заплатите по 10 000 лв на калпак и пак им малнеят. Масово народа обедня за сметка на алчната феодална измет!

За спада на доходите не е учудващо, но от друга страна на много хора и разходите са спаднали.

кои - разходите за фризьор ?

Доходите на всеки втори човек по света са спаднали заради мерките на правителствата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чакаме мерките на Славе и Галева

За сметка на това чекмеджетата на мутрата и цялата гробарска шайка са пълни до пръсване!

И на всеки втори се вдигнали. Нищо инзвънредно не се случило.

Само доходите на Бил Гейтс и другите ваксъри се вдигнаха.

При мене няма такова нещо

и кое е смешното, че на някои хора им беше взет хляба компютърна мишчице?

Да наричаш някой "мишчице" при положение, че може да те купи, подари и после пак да те купи.... комплекса на мияча на кенефи нещо....

Ти се моли по големите софтуерни фирми, чиито клиенти са фалирали, да не започнат съкращения, че тогава ще видиш какво става. Имам познати, които останаха без работа, защото клиентите им фалираха заради короната, а нали се сещаш, че на фалирали клиенти софтуер вече не им трябва. Познатите ми си намериха друга работа, слава богу, но нямаш никаква гаранция, че няма да се повтори ситуацията.

Високите Данъци и смачканата Корупция винаги са били основни оръжия срещу Неравенството в обществата. Неравенството в Света в момента е на най-Високото си ниво в Историята на човечеството! Индксът за Неравенство Джини, в България е най-висок в Европа ! За 11 години се е повишил с 20% ! Българските бедни са много по Бедни, от всички други спрямо богатите ! До Преди 30-40 години дори и по-малки нива на неравенство е предизвиквало Революции и Национализация на всичко частно,или поне пълна промяна на данъчна,и социална система ! Сега стандартните и социални медии .. ..супер успешно Приспиват всяка реакция към Справедливост и приемливо равенство !

Затова са чекмеджетата

БСП ще ви направи милионери. Другаря Гечев е доказан експерт. Само ни гласувайте доверие другари!

А ние ще гласуваме за БСП,да. А проф. Гечев е топ преподаватели по Икономика,и един от най-добрите икономисти в България.

Професор Гечев фалира България 97ма година, но ти няма как да знаеш, защото не си бил роден.

Скритата инфлация, не е от короната. И гербавите много крадат разбира се!

Не заради короната а заради оня клептоман Баце. Ако парите бяха отишли при хората немаше да е така.

Е ся Славе и другите м0три ще ви дадат всички паре. Спокойно и да се завиете.

Не заради коронавируса, а заради "великите" сили, които лансираха и създадоха геноцида с коронавируса!

Нормално. На другата половина са се покачили доходите. Няма загуби в природата.

Не е на другата половина, а на шепа хора. А половината, за която говориш, тепърва ще загуби доходите си.

Сега да изброим и тези с чувствително нарастнали доходи: 1. Доктори всякакви, не само тези в КОВИД отделенията. 2. Държавни служители, всички до един. 3. Съдебна система, традиционно както всяка година. 4. МВР, МО - всички до един 5. Пенсионери - 6. Усвояващите по държавни поръчки наши фирми. 7. Погребалните агенции.

имаме добър пазар за лабораториите вносители на предпазни средства добре платени консултанти електроенергийни мениджъри и всякакви други предприемачи занимаващи се с обслужване на ограничения народ

ти в на докторите и пенсионерите паничките ли гледаш? мизерия.

Де да беше вируса причината! Образованието е тотално премазано и в тази страна вече препоръчително. Здравеопазването не съществува! Всъщност вероятността да ви утрепят заради едната клинична пътека е много по-голяма отколкото да излезете на собствен ход от болницата. Икономика? Смях и пародия! От там идват ниските доходи! Фарс и лъжи за наивници!

Аз лично намалих харчовете, нали не ходя вече по магазини...така че може да се каже, че приходите ми значително се увеличиха.

Аз съм от другата половина. 40% увеличение. 1.1 милиона евро в банката.

Същата работа.... само, че не по банките в БГ, че тука са олигофрени :)

Доходите в България намаляват, независимо от какви бедствия! Най-голямото бедствие са управляващите комунисти и техните подръжници от рушняшкото посолство! Докато не ги изритаме от България, още ще топят келявата си лъжица в нашата паница!

да му мислят тия, дето разчитат "да приберат" тия дохо - ше приберат 2 пъти по-малко!

тубата :: Ваксинална корупция в ЕС?! Не може да бъде!

Веднага да се изгонят двама руски дипломати че го сънувам тоя Терем

Извинете, господине, за да коментирам, трябва задължително да съм беден ли? Все едно нямам очи за ситуацията наоколо ми и живея в собствен свят? Че аз да не съм тиква :)

Едни останаха без работа, други напълниха чекмеджетата, не говоря само за Вожда, по цял свят богатите спечелиха.

на тая тиква след всички предишни правителства, сега коронавируса и идва оправдание за кражбите и неуредиците в държавата. сякаш са от лани и преди това всичко беше мед и цветя...

На бедния всички са му виновни...

тоа е България ... всички са бедни, дори и тези, които смятат че не са.

Това е най-точния коментар, бих добовил и онази прослойка, наречена оплаквачи - хора, които от всичко се оплакват и вечно реват че нямат пари.....