Делян Добрев: Парламентът да даде мандат на кабинета да преговаря за АЕЦ "Белене"

Частен инвеститор без държавни гаранции за АЕЦ "Белене". Развалят договорите за американските ТЕЦ-ове

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Парламентът да даде мандат на кабинета да преговаря за АЕЦ "Белене" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАТИЯТА : " US тецовете ще мислят 3 месеца за договорите си" ПОКАЗВА , ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛ ЕДИН МИСЛОВЕН ПРОЦЕС ПО КОЙТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ ИМА И ОЩЕ ЕДНА СТРАНА - Тридесет ЕВРОПЕЙСКИ БАНКИ КРЕДИТОРКИ на които плащаме със сметките на тока лихвите на инвеститорите. ЦЕНТРАЛИТЕ ВЕЧЕ ГИ ПЛАТИХМЕ , а инвеститорите ги заложиха ПОВТОРНО на същите тези ТРИДЕСЕТ БАНКИ! НИЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПОВТОРНО ЦЕНАТА НА ЗАЛОГА , но н вече свързан НЕ СЪС СОБСТВЕНОСТТА на "американските Малрици" , А С НЯКАКЪВ НОВ СТРОЯЩ СЕ НЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОБЕКТ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ "АМЕРИКАНЦИ" !!! СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В РОБИ НА НЯКАКВИ УПРАВЛЯВАЩИ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРОДАЛИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА РАЗНИ "АМЕРИКАНЦИ" КАТО ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪПРОСНИТЕ "АМЕРИКАНЦИ" ДОРИ НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА СВЕТЛО, А УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ СЪЗАКЛЯТНИЧЕСКИ ИМ ПОМАГАТ В ГРАБЕЖА !! Престъпно е поведението на КЕВР който допусна в БЕЗ ДА НИ ПИТАТ ЦЕНАТА НА ТОКА ДА СЕ ВКАРАТ КАТО РАЗХОД ЛИХВИТЕ И ГЛАВНИЦИТЕ ПО ЗАЕМИТЕ които "стратегически инвеститори " без пукната пара в джоба ни загробиха с ДЪЛГОВЕТЕ СИ към банки "незабелязали" , че ДЛЪЖНИКА В ЛИЦЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ не присъства при подписването на ДОГОВОРА ЗА КРЕДИТ !!! НА ТОВА МУ КАЗВАТ ОМРАЗЕН ДЪЛГ В КОЙТО ПОТЪРПЕВШИ СА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ПОДЛОЖЕНИ С ЦЕНАТА НА ТОКА НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПОРЧИСТВАНЕ! КОЙ ЩЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛА СРЕЩУ БАНКИТЕ И "АМЕРИКАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ" ??? КОЙ ?? ЦАРЯ ЛИ КОЙТО НИ ВКАРА В ТОЗИ ОСОБОН ЗАЛОГ , ИЛИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КОЙТО ОТКАЗА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО СИГНАЛА НА ДОБРЕВ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ БАНКИТЕ И ИНВЕСТИТОРИТЕ ИМ?!! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА !!! ПО ЛОШО Е И ОТ ТУРСКО!!!

Алоооооо, Боко бре, другарю пожарникар.Та нали определи АЕЦ-Белене като гьол, що ще търсиш в гьола бре?Спряхте проекта, платихме на руснаците 6-700 милиона евра/щото ни осъдиха/ а сега пък го размразявате.Всъщност вие ГЕРБЕРАСТИТЕ за близо 10години управление имате ли едно, поне едно последователно политическо действие бре?Въртите си дъ-то според личния ви интерес а българския народ да го духа сополив под вода.Вижте какво прави Орбан, изгони Сорос и всичси соросоиди от Унгария, строи АЕЦ с руско обурудване, не допуска и един "бежанец" в Унгария а за 3-то дете държавната помощ е 40000,00евра.

Дир. бг . си играе игричките и трие или изчезват някой от коментарите . Да знаете , че доста коментара се затриха преди малко . Жал ми е за хората които си писаха мнението преди малко .

Защо триете за ХАСКОВСКАТА КРАДЛИВА РОДА?

В това момче има нещо генерално сбъркано. Преди няколко месеца говореше ,че така наречените Американски централи ще бъдат спряни,а сега говори,че очаквал да ги спрат. За АЕЦ Белене той Ни убеждаваше колко не ефективен и не Европейски е проекта,сега говори точно обратно!! За съжаление това са големите експерти ГЕРБ!!!!!

Парите от Европа свършват. ЕС ни каза — оправете си съда, ако искате да продължаваме да ви плащаме. Излезе минфин Горанов и рече, абе за какво ни е работещ съд. И една седмица по-късно пеевско-гербавият октопод извади "Белене" от нафталина, за да си подсигури следващата десетилетна лапачка.

Забравил ли си пиленце , че си дал на ПРОКУРОРО „особените залози“ за ТЕЦ-те Марица Изток 1 и 3 ?? какво се е случило от 2013 година до сега и защо ПРОКУРАТУРАТА мълчи по посочените от теб измами превръщащи милиони българи в ТРИ СИНДЖИРА РОБИ на десетки ЗАПАДНИ БАНКИ кредиторки на "американците" Тези БАНКИ когато се договаряха със собствениците на централите ПИТАХА ЛИ НИ дали сме съгласни НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ПЪК "АМЕРИКАНЦИТЕ" ДА СТАВАТ СОБСТВЕНИЦИ на активите? Даже не са ни съобщили, че сме се превърнали в техни ДЛЪЖНИЦИ на които от сметките за ток са отчислявани ЛИХВИТЕ И ГЛАВНИЦИТЕ на "СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ" инвеститори!! КАКВА НАГЛОСТ КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! ЗАЩО ЦАЦАРОВ И ХОРАТА МУ МЪЛЧАТ!! Според Домузчиев ние вече сме изплатили ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА "АМЕРИКАНЦИТЕ" но въпреки това продължаваме да гъшим ЗАПАДНИТЕ БАНКИ КРЕДИТОРИ!! ДОКОГА ТАКА БЕ БОРИСОВ?! ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТЕЗИ ЧУДОВИЩНИ СМЕТКИ ЗА ТОК В КОИТО НАД 50% СА ЛИХВИ И ЗАЕМИ НА РАЗНИ КАТО ГИНКИ КАЛИНКИ , "АМЕРИКАНЦИ" И "ЗЕЛЕНИ" БАНКИ!! ВСЪШНОСТ КОЯ Е ТАЗИ "ЗЕЛЕНА БАНКА" КОЯТО ПРИБИРА 30% ОТ ПЛАТЕНАТА ЦЕНА НА ТОКА ИЗКУПУВАН ПО 80 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТ?? УДОБНО ЛИ ЩЕ Е НА БОРИСОВ ДА ОТГОВОРИ , ИЛИ АКО СЕ СРАМУВА ПРЕДПОЛАГАМ НЯКОЙ ДА МУ ОБЯСНИ ОТКЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ ПО СМЕТКИТЕ МУ И ЗАЩО ДЪЩЕРЯ МУ КАРА КОЛА ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА!! ВСЪШНОСТ - коя е "ЗЕЛЕНАТА БАНКА" ?!

към "2018-05-14 09:32:48 1 (нерегистриран) в момент когато цяла Германия за 1 ден може да изкара на възобновяеми източници слънчева БГ ще строи атомна централа, продажни мръсни комунисти реплика +9 -1 2018-05-14 09:38:03 Идиот (нерегистриран) А през ноща ?" През ноща както и сега "интелегентния" народ спи и няма нужда от електроцентрали, а от ум.

Най-нормално би било да се забрани да се строят атомни електроцентрали в земетръсни райони, особено ако са населени и около тях се развива сериозно земеделие. Атомното лоби може много да ни убеждава в това колко е сигурна една АЕЦ, но реално това са ПРОГНОЗИ. Статистиката показва, че се случват непредвидени обстоятелства.

ВЪЗМОЖНО НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!! През 2013 година Дилян Добрев в качеството му на министър подава сигнал до прокуратурата за това, че БЕЗ ДА СА БИЛИ ПИТАНИ И БЕЗ ДА Е ИСКАНО СЪГЛАСИЕТО НА МИЛИОНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ТОК , СЪЩИТЕ СА ПРЕВЪРНАТИ В ДЛЪЖНИЦИ ПО ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ НАЛОЖЕН ВЪРХУ СМЕТКИТЕ ИМ ЗА ТОК С КОЙТО СА ПЛАЩАНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛИТЕ!! Получило се е следното безумие - МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СЪС СМЕТКИТЕ ЗА ТОК СА ПЛАЩАЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА "АМЕРИКАНЦИТЕ" , А ТЕ СА СТАНАЛИ СОБСТВЕНОСТ НА ЗАЛОЖЕНИТЕ АКТИВИ НА ТЕЦ 1 и 3 !! Защо те са се превърнали в собственици , а не ние които им платихме ДЪЛГА към 30 западни БАНКИ , който дълг продължаваме да плащаме въпреки, че ЗАДЪЛЖЕНИЕТО Е ПОКРИТО!!! НЕЩО ПОВЕЧЕ!! ПРЕЗ 2016 година има нови договори обвързващи ни с вземания за 11,1 МИЛИАРДА ЛЕВА!!! ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО Е ЧУДОВИЩНО!!! КАК БОРИСОВ ЩЕ ПРЕКРАТИ ДОГОВОРИТЕ КОИТО Е ПРЕПОДНОВИЛ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ?!! КОЙ МУ Е ДЕЛИГИРАЛ ПРАВА ДА ДЕЙСТВА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА И ДА СКЛЮЧВА ТАКИВА ЗАГРОБВАЩИ НИ ДОГОВОРИ?!! КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ С ТЕЗИ 11,1 МИЛИАРДА ЛЕВАСОБСТВЕНИЦИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ КОИТО НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ СЪС СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ?!!! ТОВА Е ОМРАЗЕН ДЪЛГ С КОЙТО ТЕЗИ 30 ЗАПАДНИ БАНКИ СА НИ ЗАГРОБИЛИ, ЗА КОЙТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ!!

ГЕРБ пак нещо са надушили далаверата щом така се размърдаха. 10 години скимтяха, че не ние нужна нова АЕЦ, дума не обелваха за ТЕЦ-овете, сега изведнъж им просветна....

Не се ли праведе референдум по този въпрос?

Гинка няма ли интерес!? Сигурно има логика, 100% процента печеливш бизнес, който има известен риск за местното население ако не дай си боже се случи авария да се връчи на "стратегически" инвеститор. За нас риска, за инвеститора печалбата, разкош!

Този на снимката нали го освободиха от Депутатското място ,какво се изказва като Депутат ! Колкото до АЕЦ -Белене , как може да се даде такъв стратегически обект на чужда Държава ! Само Тъпи , необразовани и лакоми за лесни пари , не искат да го построят за Българската Държава ! България трябва да има АЕЦ за бъдещите поколения и да развива Атомната Енергетика ! Стига празнословие и манипулация , БАН каза че на България е нужна нова АЕЦ ,за да имаме евтина за бита и индустрията енергия !

Нали беше гьол?! Къде са протестиращите?!

Защо - нали беше безсмислен този АЕЦ според специалиста по газови хъбове - каратиста енергетик бойко борисов ? Или сега сте избрали правилната фирма, от която да вземете комисионната ? На делянчо от Хамериканското посолство ли му снесоха този текст ? Ех това политическо лицемерие - остава само да ни убедите, че е за наше добро това лицемерно сменяне на мнението ...