17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже добиваме подземни богатства от 8 000г. за себе си , явно вече сме преуморени та ни го взеха чужденци за жълти стотинки ! Та по повод на това , че сме най бедни в ЕС с най ниски заплати и пенсии , но най богати на природни ресурси !

Така се говори за държавите от централна Африка ,но те поне имат от онзи плод символ да демокрацията ,наречен банан. Е, ние нямаме и банани. Разбирайте ,България е държава от четвъртият свят ,но без банани.

Дрънди прешъзз, маай прешшъззз.

И сега всяка сутрин няколко смрадливци с каруцата и крантата се надпреварват да "добиват" метали в квартала...Даже си имаме и "рицар на бял кон", ама нещо "момите в кулата" се дърпат.

PEYTSCH

Метали в древостта по земите на днешна България? Не е ли дискриминиращо за макетата? Не че ги е имало, ама все те да са първи...

ова са много малка част от онова което имаме и от другото което можем или можехме да спестим. Тук влизат и васкините без които можем, но ни ги набутват насила за наша сметка. Опашата ЛЪЖА е, че те са безплатни. Да си върнем българското злато в България! http://bit.ly/3rg0N15 Добивът на злато в България е грабежа на века и геноци, защото и ни тровят с това! Събудете се, грабят ни мащабно, лъжат ни нагло, мачкат ни защото сме древни, богати и ходим по свещенна земя.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142081765M86QyX3C Патрик Смитьойс: Правителството готви 100 природни концесии. Това е смъртният акт на България! На ден поне 50 камиона с отсечена дървесина се изнася от България (ВИДЕА) https://bit.ly/STOP-ConcessionBG Един материал засягащ всички ни, за мега кражбите на Българските природни богатства чрез супер неизгодни за БГ концесии, за поголовнотоо изсичане на белите дробова на природата - дърветата в нашите гори ...(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v1420779583enbqqzX В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс! http://bit.ly/3sE4dLA Германия дължи $3 млрд. на България по кредити към Третия райх http://bit.ly/3rdnvXW Кеворк Кеворкян: Еврокомисията от години притиска българските власти да прекратят незаконната държавна помощ за двете “американски“ централи „Марица“ 1 и „Марица“ 3. На „Козяк“ не усещат ли миризмата на корупция? https://bit.ly/3dSkCWD Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! https://bit.ly/2TiDrIY РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2MLMNxi Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3qcfAsr Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази! http://bit.ly/2NQFPYx US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света http://bit.ly/3baPP7w Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите - теглете! Във валута https://bit.ly/2Tkwmb1 Клеър-Дейли за Борисов в Евро Парламента (Видео) https://bit.ly/3mf0DnS

Данък “спокойствие” за НАТО

Този, който сключи договора с Дънди "Май прешъс" метълс да увисне някъде. За назидание. И да се прекрати договора моментално.

на метали се е използвал от населенението по нашите земи,а сега добивът се използва за спасяването на долара