Дистанционната работа може да стане закон в Германия

Една четвърт от активно заетите (около 8 млн. души) в страната работят от вкъщи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това трябваше много отдавна да се уреди

Супер! Така е по-удобно! Не мръзнеш по спирки през зимата, не се губи време да стигнеш до офиса

Защо така работодатели от цел свят са против работата от вкъщи? Да не би защото ще лъсне колко кухи шефски длъжности всъщност има и всичко си работи перфектно и без тях?

Как ще работят дистанционно, миличките? Трябва да измислят дистанционни убийства, изнасилвания, джихади... Как ще ашладисват германките да им оправят демографските проблеми и черноработната ръка?

да критикувате немските работодатели?

Супер, дано и в България да се светнат, че много неща са по-удобни да се работят дистанционно

То отдавна има фирми, където работят дистанционно или ходят в офиса един път седмично, но не всяка работа позволява това.

Нищо не критикувам, чудя се?

Работя в корпорация, не българска естествено, и гледам странни за мен работи в мениджмънта...

Става въпрос където може, разбира се. Ако съм стругар, няма как вкъщи да бича на струга.

Ке умре бизнесот!

Те като спрат и това ходене на работа, после сигурно ще станат като разни в САЩ по над 200кг. Съответно с допълнението от сърдечно-съдови заболявания, които са май първи фактор за смъртност изобщо.

Така е. Пълно е с мениджъри, ама какво менажират, не е ясо. И това не е най-дразнещото. Далеч по-дразнещо е симулирането на дейност.

Е,хубаво...ама и не много...Защото аз съм старомоден,и он-лайн с*кс с колежките не правя...

Най-вероятно само да се разбереш, кой какво иска, онлайн ще е пъти по-трудно, от това на место да каже, това там. Най-вероятно ефективността на работа и крайният резултат, ще са по-лоши.

АКО СТАРИТЕ ФИЛМИ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ https://www.youtube.com/watch?v=56NPICz4g_4&list=PLL0K7ro7wxRE5etW6TVJEAQPqc3hz9g45

Дава се конкретна конкретна конкретна конкретна в смисъл на много ясна и точна задача на работника и го оставяте да си я свърши , проверява се само резултата, а не къде, как , колко часа е работил и колко часа е почивал работника ....който няма акъл да управлява, все работниците са му виновни

Искам и тук да е така1 Много работи могат да се вършат от вкъщи

Като пална колата и ида до офиса, или с обществения транспорт, свалям по 5 кила на ден, щото много уморително...

Аз, пък искам да ходя в офиса. Да си говориш и мушнеш нещо чуждо

И се превръщат в едни дебнещи психари, които само се заяждат кой колко време пил кафе и колко пъти ходил за вода и до тоалетната

Аз от месец и нещо работя от вкъщи в Германия. Моята гледна точка е по разлина. Ако човек си има работа дали от офиса дали от вкъщи той ще си я свърши. Ако обаче няма работа е много зле да се работи от вкъщи. Като си в офиса и няма работа, чекнал си се дремеш пред компа и ако някой се обади все едно се много зает много лесно може да се симулира. Като съм вкъщи егати среса, постоянно трябва да звъня на шефа и да се правя че нещо работя, в петък в 16:00 ще ти се обади големия шеф от САЩ уж да ти каже колко ти благодари за работата, а той всъщност те проверява дали си на компа. Абе гадно е. Аз предпочитам офиса.

Дава се задача на човека и му казваш пращаш ми резултата и толкоз, кво ще дебнеш работника

И аз все се опитвам да накарам водопроводчика, тракториста и пичовете дето ми берат малините да работят от вкъщи за да не плащам транспорт, ама пусто не върви и това е.

Т.е. работата от вкъщи за твоите шефове не е приоритет и ти нямат доверие. Аз ако съм на теб, след "края" на тази работа с вируса, ще си потърся нова работа, която приема и насърчава работата от вкъщи, а на старата фирма ще им кажа точно защо напускам :)

Джамбазки, като го изловиха пиян да кара, се оправдаваше, че искал да мине 50 метра. А спринтьори бягат 100 метра за под 10 секунди. Е поне трябва да отидат до колата си. ;) Въпреки това много хора ще се движат.

Дори според Мутайфчийски, първите съпътстващи болести при смърт с коронавируса били сърдечно-съдови заболявания. С това стоене в къщи ще ги увеличат! Сещам се за щат в САЩ, където отчитат, че те са първа смъртност изобщо и идва от надебеляване. Там забраняваха в ресторантите, да предлагат храни с маргарин правен от нефт, който считат за причина за предното.

ti?

Респективно ще работим усилено в полза на затлъстяването в Дойчланд?

Хахаха, това беше яко. Иначе, който си е.е колежки, сега в момента страда и не иска да минава на дистанционно работа като цяло.

Ужасно е стоиш вкъщи затворен жената постоянно те следи ,не можеш да излъзеш,че са те забавили в офиса (докато пиеш някоя бира с колегите), а представяте ли си и тъщата да ви е на гости ! Тия гадове за един наем и едни сметки искат да унищожат мъжкия пол .

Щом те е страх от жена ти, какъв мъж си точно?

На Кой му пука за жена ми любовница ми се сърди ,че по малко време и отделям.

Ако ни държат по къшите е кофти, жената ме кара да върша и доста друга работа през деня, докато съм на работа. Няма спасение.

Като нищо ще го направят и токава ни се стъжни. Ще ни карат да пишем минута по минута какво сме свършили мръсниците.

А още по-добре ще е, ако вземе да научи и азилантите на работа... от вкъщи:)))!

FFF

А като ходиш в офис не ти искат? То който го тегли към микромениджмънт ще го прави където и да работиш.

Пишете си глупости на таркалета ! Как аджеба ще ПРОИЗВЕДАТ Германците прочутите си автомобили докато си пърдят н дивана в къщи !?!

Имаш ли идея какъв вид работа се изисква за създаването и производството на едно мотодно превозно средство?

Не ти е за пръв път да пишеш простотии, от които хал-хабер си нямаш. Добре си се подписал! Отде ви изравят бе.

Да точно така, как да се обслужват клиенти в ресторант или супермаркет, а може ли дистанционно да се карат влакове, самолети и автобуси, а как може да участваш в производство, като си стоиш вкъщи? Работа от вкъщи е възможно при счетоводители донякъде, проектанти, архитекти и дотук.

Защо дрънкаш глупости Соросоид мръсен?!

Мисля, че ако ни затворят вкъщи ще полудеем. Тука в чата виждам много писачи от Отворено Общество на Сороос. За Вас щом Ви изнася стойте си вкъщи, но не пробутвайте Новия Световен Ред на нас!!!

Те Соросоидите искат да го превърнат в Диктатура. Едно време искаше се разрешение от партийния секретар за вско, а сега да искаме разрешение от някое Безмозъчно Соросоидно Влечуго. После ще кажат децата прат на родителите да работят вкъщи, значи децата трябва да спят и живеят в илищата и от време на време да ги виждаме. Между другото дочувам за такива идеи, така че ако ги оставим сега купените ни правителства да правят каквото си искат, след това ще бъде страшно. И най-важното Отворено Общество трябва да го гръмнем и всичките фондации, фондацийки, които са срещу българските и граждански интереси!!!

Стига бе психар. Не те карат да не излизаш от вкъщи, а ти предлагат да работиш от вкъщи, ако естеството на рамотата позволява и работодателят е съгласен. Къде пише, че не може да излизаш. Облъчени мозъци.

Ми как един работодател може да си работи дистационно в България от плаж на Карибите, да речем, що аз да не мога от къщи от дивана, да речем?!

Работата вкъщи е направо рай - няма пътуване сутрин в автобусите, пести се време, децата покрай мен, наглеждам ги, не се бутам с болни хора непрекъснато, спестваш си мрънкането на колегите, неудобните столове и купища неуредици. И тук е мястото да похваля сайтовете на мобилните оператори, онлайн плащането на сметките и всички други разработчици - благодаря за усилията, които сте положили, за да ни облекчите живота. Определено работата ви позволи много хора да си стоят у дома и икономиката да върви. Всеки ден оценявам труда ви - благодаря!

Произведжам си от вкъщи софтуера и ми е супер. Не си прочел статията хубаво, пишат само за тези професии за които е възможно и работодателя го позволява.