Дистанционната работа може да стане закон в Германия

Една четвърт от активно заетите (около 8 млн. души) в страната работят от вкъщи

Обратно в новината

Коментари - Дистанционната работа може да стане закон в Германия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работата вкъщи е направо рай - няма пътуване сутрин в автобусите, пести се време, децата покрай мен, наглеждам ги, не се бутам с болни хора непрекъснато, спестваш си мрънкането на колегите, неудобните столове и купища неуредици. И тук е мястото да похваля сайтовете на мобилните оператори, онлайн плащането на сметките и всички други разработчици - благодаря за усилията, които сте положили, за да ни облекчите живота. Определено работата ви позволи много хора да си стоят у дома и икономиката да върви. Всеки ден оценявам труда ви - благодаря!

Ми как един работодател може да си работи дистационно в България от плаж на Карибите, да речем, що аз да не мога от къщи от дивана, да речем?!

Те Соросоидите искат да го превърнат в Диктатура. Едно време искаше се разрешение от партийния секретар за вско, а сега да искаме разрешение от някое Безмозъчно Соросоидно Влечуго. После ще кажат децата прат на родителите да работят вкъщи, значи децата трябва да спят и живеят в илищата и от време на време да ги виждаме. Между другото дочувам за такива идеи, така че ако ги оставим сега купените ни правителства да правят каквото си искат, след това ще бъде страшно. И най-важното Отворено Общество трябва да го гръмнем и всичките фондации, фондацийки, които са срещу българските и граждански интереси!!!

Мисля, че ако ни затворят вкъщи ще полудеем. Тука в чата виждам много писачи от Отворено Общество на Сороос. За Вас щом Ви изнася стойте си вкъщи, но не пробутвайте Новия Световен Ред на нас!!!

Стига бе психар. Не те карат да не излизаш от вкъщи, а ти предлагат да работиш от вкъщи, ако естеството на рамотата позволява и работодателят е съгласен. Къде пише, че не може да излизаш. Облъчени мозъци.

Пишете си глупости на таркалета ! Как аджеба ще ПРОИЗВЕДАТ Германците прочутите си автомобили докато си пърдят н дивана в къщи !?!

Имаш ли идея какъв вид работа се изисква за създаването и производството на едно мотодно превозно средство?

Не ти е за пръв път да пишеш простотии, от които хал-хабер си нямаш. Добре си се подписал! Отде ви изравят бе.

Да точно така, как да се обслужват клиенти в ресторант или супермаркет, а може ли дистанционно да се карат влакове, самолети и автобуси, а как може да участваш в производство, като си стоиш вкъщи? Работа от вкъщи е възможно при счетоводители донякъде, проектанти, архитекти и дотук.

Произведжам си от вкъщи софтуера и ми е супер. Не си прочел статията хубаво, пишат само за тези професии за които е възможно и работодателя го позволява.

А още по-добре ще е, ако вземе да научи и азилантите на работа... от вкъщи:)))!

Като нищо ще го направят и токава ни се стъжни. Ще ни карат да пишем минута по минута какво сме свършили мръсниците.

FFF

А като ходиш в офис не ти искат? То който го тегли към микромениджмънт ще го прави където и да работиш.

Защо дрънкаш глупости Соросоид мръсен?!

Ако ни държат по къшите е кофти, жената ме кара да върша и доста друга работа през деня, докато съм на работа. Няма спасение.

Ужасно е стоиш вкъщи затворен жената постоянно те следи ,не можеш да излъзеш,че са те забавили в офиса (докато пиеш някоя бира с колегите), а представяте ли си и тъщата да ви е на гости ! Тия гадове за един наем и едни сметки искат да унищожат мъжкия пол .

Щом те е страх от жена ти, какъв мъж си точно?

На Кой му пука за жена ми любовница ми се сърди ,че по малко време и отделям.

Респективно ще работим усилено в полза на затлъстяването в Дойчланд?

И аз все се опитвам да накарам водопроводчика, тракториста и пичовете дето ми берат малините да работят от вкъщи за да не плащам транспорт, ама пусто не върви и това е.

Аз от месец и нещо работя от вкъщи в Германия. Моята гледна точка е по разлина. Ако човек си има работа дали от офиса дали от вкъщи той ще си я свърши. Ако обаче няма работа е много зле да се работи от вкъщи. Като си в офиса и няма работа, чекнал си се дремеш пред компа и ако някой се обади все едно се много зает много лесно може да се симулира. Като съм вкъщи егати среса, постоянно трябва да звъня на шефа и да се правя че нещо работя, в петък в 16:00 ще ти се обади големия шеф от САЩ уж да ти каже колко ти благодари за работата, а той всъщност те проверява дали си на компа. Абе гадно е. Аз предпочитам офиса.

Дава се задача на човека и му казваш пращаш ми резултата и толкоз, кво ще дебнеш работника

Т.е. работата от вкъщи за твоите шефове не е приоритет и ти нямат доверие. Аз ако съм на теб, след "края" на тази работа с вируса, ще си потърся нова работа, която приема и насърчава работата от вкъщи, а на старата фирма ще им кажа точно защо напускам :)

Аз, пък искам да ходя в офиса. Да си говориш и мушнеш нещо чуждо

ti?

Искам и тук да е така1 Много работи могат да се вършат от вкъщи

Дава се конкретна конкретна конкретна конкретна в смисъл на много ясна и точна задача на работника и го оставяте да си я свърши , проверява се само резултата, а не къде, как , колко часа е работил и колко часа е почивал работника ....който няма акъл да управлява, все работниците са му виновни

И се превръщат в едни дебнещи психари, които само се заяждат кой колко време пил кафе и колко пъти ходил за вода и до тоалетната

АКО СТАРИТЕ ФИЛМИ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ https://www.youtube.com/watch?v=56NPICz4g_4&list=PLL0K7ro7wxRE5etW6TVJEAQPqc3hz9g45

Е,хубаво...ама и не много...Защото аз съм старомоден,и он-лайн с*кс с колежките не правя...

Те като спрат и това ходене на работа, после сигурно ще станат като разни в САЩ по над 200кг. Съответно с допълнението от сърдечно-съдови заболявания, които са май първи фактор за смъртност изобщо.

Като пална колата и ида до офиса, или с обществения транспорт, свалям по 5 кила на ден, щото много уморително...

Джамбазки, като го изловиха пиян да кара, се оправдаваше, че искал да мине 50 метра. А спринтьори бягат 100 метра за под 10 секунди. Е поне трябва да отидат до колата си. ;) Въпреки това много хора ще се движат.

Дори според Мутайфчийски, първите съпътстващи болести при смърт с коронавируса били сърдечно-съдови заболявания. С това стоене в къщи ще ги увеличат! Сещам се за щат в САЩ, където отчитат, че те са първа смъртност изобщо и идва от надебеляване. Там забраняваха в ресторантите, да предлагат храни с маргарин правен от нефт, който считат за причина за предното.

Ке умре бизнесот!

Супер, дано и в България да се светнат, че много неща са по-удобни да се работят дистанционно

То отдавна има фирми, където работят дистанционно или ходят в офиса един път седмично, но не всяка работа позволява това.

Става въпрос където може, разбира се. Ако съм стругар, няма как вкъщи да бича на струга.

Най-вероятно само да се разбереш, кой какво иска, онлайн ще е пъти по-трудно, от това на место да каже, това там. Най-вероятно ефективността на работа и крайният резултат, ще са по-лоши.

Как ще работят дистанционно, миличките? Трябва да измислят дистанционни убийства, изнасилвания, джихади... Как ще ашладисват германките да им оправят демографските проблеми и черноработната ръка?

Защо така работодатели от цел свят са против работата от вкъщи? Да не би защото ще лъсне колко кухи шефски длъжности всъщност има и всичко си работи перфектно и без тях?

да критикувате немските работодатели?

Нищо не критикувам, чудя се?

Работя в корпорация, не българска естествено, и гледам странни за мен работи в мениджмънта...

Така е. Пълно е с мениджъри, ама какво менажират, не е ясо. И това не е най-дразнещото. Далеч по-дразнещо е симулирането на дейност.

Супер! Така е по-удобно! Не мръзнеш по спирки през зимата, не се губи време да стигнеш до офиса

това трябваше много отдавна да се уреди