Българи получиха дипломите си от световен топ университет

Стотици завършили University of Sheffield от целия регион получиха своите дипломи на тържествена церемония на международния факултет CITY College

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАТОВА НЕ ВЛИЗАМ ТУК, ОТ ПРОСТИ ДО НАЙ-ПРОСТИ... НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ НАПИСАНОТО ТУК... БЕЗ КОМЕНТАР...

Абе кой кретен написа това съобщение, пълно с глупости! Преводът ли ви е калпав или тоя, който го е писал е от циганската махала на Войводиново? Трябваше 3 пъти да прочета "новината" за да разбера, че "великите дипломанти и доценти" са завършили не Университета в Шефилд, а са си купили дипломи от световно неизвестни никому измислени университети като нашенския НБУ. И още нещо: Човек, който завършва висше образование се казва абсолвент, а не дипломант, а човек, който завършва доктурантура става доктор, а не доцент.

А бе поредната платена реклама, на порнографско образование, написана явно от човек без висше иначе, щеше да му са ясни поне термините.

КГБ

За първи път го чувам тоя световен ,,топ университет".

Някой може ли да ми обясни това защо е новина?

Защото на някой нашенски комплексар-тъпоумник детето е завършило там или в НБУ.

измама и далавера с менте дипломи и менте университет. Нароиха подобни уж филиали на авторитетни институции... И раздават тескеретата на килограм.

Учат те на бизнес как да лъжеш хората и да продаваш нещо на цена от 2 лева при положение, че струва 1 лев! Сиреч те правят законен мошеник.

И този университет е като нашия в Горно нанадолнище.

Срамна работа..

Между другото, който завърши докторска програма става “доктор”, а не доцент. Доцент е научно звание, а доктор е научна степен. Но кой ти гледа!!!!! Четете и се ограмотявайте, уважаеми журналисти, че иначе се излагате!

Доцент произлиза от латински docere/doceo и означава обучавам се/уча. Доцент означава учител.

и те ще отидат на края на двойката!

Пълна пародия! България ще прокопса!