Димитър Тадаръков: Бюджет 2019 е предизборен и на страха от предсрочни избори

Депозитите на българите в банки са 50 милиарда лева-половината от харчовете на държавата, каза професорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да ми (си) обясни защо след като напоследък Цацаров и специализираната прокуратура и тези от КОНПИ уж са се разработили и погнали големите крадци на прехода, не са го проверили този, с десетките далавери, в които е учавствал, и имотите му, вкл. онези, които е прехвърлил на други лица, като брат си, или парите му в офшорки? Или пак чакат отвън, "братските партнъорски служби" да ги подсетят или да им свършат работата?

Спомняте ли си, че това недоразумение ни обясняваше преди една-две годнии колко велик бил Доган и как работел над някакво страотно световно откритие и всеки момент щял да го представи и да учуди света! Подобно на "уникалният му етнически модел:, който щеше да го експортира навсякъде по света, щото бил много ефективен... Само ми е интересно кой още вярва на такива..."Блазе" им на студентите на този, за когото стана ясно, че освен всичко друго бил и плагиатствал при дисертацията му...Но за България предполагам, че е О'К, след като е с ДС квалификации... Абе там в УНСС има ли сред т.н. преподаватели поне някои, които не са от ДС, начело с онзи толуп, ректора им, дето бе и в УС на БНБ а Искров, когато пак тези бандити (от ДПС) опоскаха и милиардите на КТБ?!?

Тоя ако е професор и икономист, то аз съм английската кралица и саудитският крал едновременно!

Булгарлизинга ръси мозък , аре у лево бе !!!

Оказва се, че има умни и компетентни хора в България, но ме управляват пожарникар и физкултурник! Сега са развързали торбата и ръсят пари, ама не безразборно, а там където трябва. "Калинките" на ГЕРБ, които са на всички нива в държавната и общинската администрация,в министерства, ведомства, агенции и къде ли още не, трябва да се нахранят добре! Има хиляди села в България, където кметът не се избира, а се назначава от областният управител! Това са кметските наместници на ГЕРБ, в които е и хлябът и ножът! От тях зависи много и затова хората са длъжни да изпълняват повелите им! Защото идват избори, а това е ударният отряд на ГЕРБ. В България всичко е извратено максимално и няма нищо общо с демократичният процес. По същество има купен с държавни средства електорат, който е заинтересован да си пази сладкото местенце. Така ли трябва да бъде? Защо тая администрация да не е "шарена". Кой допусна това да се случи и кой го направи? В коя друга европейска страна има подобен феномен? Да вдигаш ти възнагражденията на определени категории хора, защото знаеш, че са твои избиратели. Защо на нашите майки и бащи ще им дадат 20 лева и то чак от 1 юли 2019 година, а тук говорим за 10% увеличение и то на възнаграждения над 1000 лева. Защото 10% на 1200 лева не са 20 лева!

Този тип на фона на българската икономика ли се е снимал?

Прав е човека ако, че е отхапал голям пай от баницата.Сега точи зъби за още, ама опашката е голяма. Дали ще се дореди? А иначе си е прав,видимо е.

Депесарска подлога!

ибрикчията на доган

Знаещ човек. Прав е за бюджета.

Кой го е страх от предсрочни избори, бе червения?

Публикувайте списъка с придобивките му, а не "експертното" му мнение...

Хубава жена имаше...

..имаше , ама и тя му видя кирливите ризи! Професор, с диплома само за местна политическа употреба! Пълна утрепка и псевдопреподавател!

"Професор" Тадаръков,вие "закупихте" на безценица цяла кожарска фабрика на Гара Искър,София, за жълти стотинки...Нали така?Двуетажна сграда с РЗП няколко хиляди квадрата и още парцели около нея от няколко декара..Бившата БКИ/Българска кожухарска индустрия/.Там работеха стотици български семейства....Вече 25 години сградата пустее,а вие чакате да се покачи цената и,за да я продадете прескъпо.И вие,дето окрадохте България,ще ми давате съвети за повишаване на раждаемостта,харчовете на държавата и т.н......?!?

докъде могат да паднат хората, но не е единствения. и къв професор е тоя, пфу

ПРОПУСНАХТЕ И БЪЛГАРСКА КОПРИНА В КНЯЖЕВО - СЪЩО СОБСТВЕНОСТ НА Т.Н. ПРОФЕСОР ТАДАРЪКОВ

Точно !

Само му виж снимката на този експерт...

разкара