Димитър Манолов: Енергетиката ни сама може да си генерира средствата, вместо да ползва финансиране от ПВУ

Синдикатите поискаха спешни промени на Плана за възстановяване в енергийната му част и са против ограничаването на парниковите емисии с 40%

Обратно в новината

Коментари - Димитър Манолов: Енергетиката ни сама може да си генерира средствата, вместо да ползва финансиране от ПВУ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не коментира, че приходите от ПВУ са в пъти по-малки от приходите, които ще изгубим ако спешно затворим въглищните централи.

Къде са продажните журналя на БТВ, Нова, Капитал, Дневник, че не търсят Кики Кривата уста и Асенка Василева, за да дадат обяснение ЗАЩО ИСКАТ ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ЕНЕРГИЕН РОБ?,?!? Защо от износител номер 1 на Балканите, износител номер в Европа, Подпираме по Парапетите искат да ни направят обикновен купувач, зависим от прищевките на продавачите??? Значи са крадеш от парите на народа е едно, но да унищожаваш от ресурса, който формира пари за България (къмм 100млн годишно) - е абсолютна варварщина! Къде са въпросните журналя, които вчера мълчаха като риби и даваха микрофон на Рашков Дамаджаната, за да говори обичайните си опорки без доказателства за чекмеджето, къщата и т.н. Да му дават поле за изява по теми, остарели с две години, а да мълчат и да не коментират кражбата на 21 век от България?? Аз просто съм безкрайно учуден лекотата, с която претендиращите да са журналисти мълчат, не коментират и не разследват фактите около опитите за унищожаване на българската енергетика, първо чрез Джемкорп, сега с Плана... А фактите около Асенка Крадеца, който е обрал работодателя си.. Тая, пък история, как не видя бял свят в България??? Виден крадец, доказано крал от работодателя си - застава начело на хазната в България... То все едно да пуснеш ци га нин у вас.. Кво стана? . За едни снимки с някакви предмети, приличащи на пари и злато шарлатани като Партията на Прокопиев и Дай България си правят 5та предизборна кампания, а за продажбата на българският национален интерес - удобно се мълчи.. Вчера сме купили 100 мегавата от Гърция, Турция и Македония! (забележете), защото АЕЦ е в извънреден ремонт, едната Марица е планов ремонт, а перките и фото волтаиците не произвели достатъчно, защото било облачно и безветрево... А, как си я представят Кики Шизофренията, Асенка, Дидко Къдравото Еврейче, Татко Радев, Ицо Лодката, генерал Гном..??? Кой ще носи отговорност за разсипване на една печеливша индустрия.???

Е как да се коментира някой, като татко Прокопиев е наложил вето върху разпространението на такива скандални факти. Както виждаш - статията е завряна на дълбоко в сайта и почти никой не я е прочел...

Но тъпанарите гласуват за ПП които приеха тоя ангажимент без да мислят за последиците. И още да на свобода,дори се канят да управляват!

Както винаги - никой. За 30 години разруха никой не е отговорен.

Ако ги питаш ПП - не сме поемали ангажимент да затворим централите, те щели да работят само зимата, а лятото да сме на фотосинтеза, пардон - фотоволтаици. Естествено се предвижда, работниците в централите лятото да са сервитьори по курортите, а зимата да се връщат обратно на работа в централите. Мозък се иска да измислиш този план, просто генитален, пардон - гениален. Дай боже никога да не ни управляват такива продажници повече, явно ни мислят за напълно малоумни.

Ко да ти кажа... След като търпим тихо и кротко лъжите и цирка, и щетите на Харвардските измамници - май сме малоумни. Намериха се и 20% тотални дебили на изборите.

Затварянето на въглищните централи започна от гроб! Много къса памет имат тиквите!

Хаха-хаха, почти. Сигурно за това работят все още.,щото са затворени

е решила да излезе от ЕС, но да продължи да ни трови с матриците,и да продължи далаверата с блядовете

Мариците, стига сте ни тровили! Прави 7 и 8 в Козлодуй с двата блядски кютука, но без участието на москалите

Потресаваща история, няма да модернизираме енергетиката, няма да стройм нови беземисионни мощности, ще си крадем щото това можем. Същия дето спря АЕЦ Белене, дето залпово присъедини 2000 МВт ВЕИ и предизвика криза 2012/2013 същия този "енергетик" днес иска свикване на Съвет по НС . Стига бе .... Няма да се интегрираме към ЕС, ще си крадем.....

То до 2026 ЕС - ще се е разпаднал

Да, ама първо трябва да махнете Урсула и ЕК, те са зациклили в някава неясна "зелена сделка" и в "санкции срещу Русия" и нямат никаква друга мисъл. Нали този план за въстановяване е заради ковид кризата, не за енергртиката.

Тези от ПП доразбиха съвсем разбитата ни страна. Добре , че Слави намери сили и ги свали от власт. Не знам какъв проект са - на ФАЩ , на Канада , на Сорос или на някоя масонска ложа , но явно много добре всичко беше направено - появиха се като антиБойкова партия , защитаващи някакви ценности - против корупция и т.н. и веднага завъртяха схемата - за комисионни от газта и да сринат енергетиката ни. Още преди войната - започнаха схемите - с газта - да купуваме през посредници , плана -да се закрият Тецовете - беше направен - и колко глупости - вместо Тецове - щяхме да строим завод за батерии... А откъде ще дейде енергията - за батериите - на никой не му беше ясно.... Ако имахме нормална съдебна власт - тези трябваше отдавна да са зад решетките - заедно с бате Бойко и повечето представители на партиите ни...

Браво! Подкрепям написаното!

Някой да си спомни, че България няма механизъв за капацитет и че след 1 юли 2026 не е ясно дали централите въобще ще могат да работят, ако не могат да си купят квоти за емисии? Само напомням, че крайният срок за обявяване на този механизъм беше 31 декември 2019. Тогава гербаджиите умишлено го пропуснаха, за да закрият МИ, а сега реват, за да прехвърлят собствената си вина на други. Въобще са в положение, при което крадецът вика "Дръжте крадеца".

Този е като полупроводниците, от полу се превърна в пълен идиот! Вярно, че Боко го захрани хубава, както и другото синдикално мекере Димитров, но очевидно по-далече от джоба си не виждат. Въобще синдикатите в българия не се занимават със синдикални проблеми, а се изживяват като политически субекти. Г-н Манолов сигурно седи всеки ден пред огледалото и се възхищава на собствените си “умозрения” щото стрничния поглед веднага ще ги оцени като не особено съдържателни дивотии.