Дигитална рубла още през 2024 година?

Тогава всички кредитни институции ще трябва да са свързани с нова рублева платформа.

Обратно в новината

Коментари - Дигитална рубла още през 2024 година? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия отново доказва че е държавата номер едно в света не само по площ.

Руснаците масово ходят по нужда в гората или на двора, освен Ленинград и Москва на 60%, но дигитална валута.....щели, да имат.

Дядя Вова пак прецака пазара. Те и Кирчо и Кокорчо си мислеха, че ще се справят без рубли, ама на, май излезе друго... Че и на изборите ще се изложат по тази причина.

камо щата Калифорния има 2,5 икономика колкото Русия. Имаше. Днес е сигурно 3,5 России. Икономиката на Русия е с размера на Южнокорейската. Беше. Като Ю. Корея си внася всички суровини и изнася пластмаса под формата на интелигентни устройства. Русия дори перални "Вятка" вече не произвежда!

Рублето барни - долара хвърли. На там вървят нещата.

Рублата на Фред флинстоун!

Сега трябва да измислят и "дигитална" водка. Иначе какво ще купува средностатистическия руснак с дигиталните си рубли?

Тя рублата като не става вече и за тоалетна хартия вече съвсем за нищо няма да става..

Задава се тотално ебаване на мамата!!! Ще знаят за всяка стотинка, цент, копейка или тугрица която притежавате. Ще знаят къде е, от къде е дошла и къде сте я пратили, кога и на кого. Минаха безнаказаните дни когато можеше от касата на собственият си ресторант, кафе, магазин и прочие, да си сложиш парите в един куфар, да пресечеш Швейцарската граница с колата си и банкера от другата страна да ти ги депозира без да задави въпроси, а Швейцария да си мълчи и да не дава информация на други. Блажени са тези които минаха така. Нащо поколение и това след нас, ще бъде жестоко контролирано и почти няма да можеш да минеш между капките :-(

Ще пестят от хартия.... :)