Десетки пъти по-малко руски туристи почиват у нас

За първите 9 месеца едва 36 000 руски граждани са почивали у нас, за сравнение през цялата 2019-а броят им е бил 450 000

Обратно в новината

Коментари - Десетки пъти по-малко руски туристи почиват у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега? Мъка, мъкааааа

Добре без пияници и арогантни граждани на" Велика държава" а пък бедни и голи Гледах как снимат магазините ни за да се хвалят.Знам отлично руски.

За да получи виза всеки руски турист трябва да докаже че има по 50 едро за всеки ден който смята да прекара у нас, отделна такса ако има мерак да дойде с личният си автомобил... То и затова у нас идват само мазохисти или такива които хранят носталгия по времената когато у нас по Черноморието все още имаше почивни комплекси. За какво им е да идват у нас като в Испания вместо с чалга ги посрещат с транс... музика;)

За кво са ни руски простаци

Пари нямат, не са ваксинирани, само шум и скандали около тях.

следващата година нито един да не стъпи тук!

Руските туристи загубиха платежоспособност. Има ковид . Има по-добри дестинации за същите пари. Резултатът е в една посока.

Другари прокравари, нали това искахте? Да, ама сега няма парички от туризма, а както я бяхте подкарали с този стаден румънски туризъм, ще изгоните и малкото българи от морето и планините на България.