Депутат: 500 милиона лева от концесията на летище София отиват за БДЖ

Държавната железница няма алтернатива, не може да спре работа, смята Халил Летифов

Обратно в новината

Коментари - Депутат: 500 милиона лева от концесията на летище София отиват за БДЖ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На който и да го дадат това летище ще е в пъти по-добре! Но да се наливат пари от концесията в бездънната ЖП яма съм твърдо против!

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители: не си измислят и пишат прякори всеки път; не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност. А, Кръщелно от Попа, искате ли?

"...ние ги дължим на тези институции, те ще си ги вземат" - кои сме ние? Аз като данъкоплатец не дължа нищо на БДЖ и не искам моите данъци да се наливат в бездънните каци на държавата. Да фалират или да се реформират. Ако бяха частници дали щяха да са на загуба? Това с безкрайното наливане го знаем - не помага. Сега ще дадат летището на ТИМ, че им е обещано още преди години и парите отиват в БДЖ - всички доволни освен данъкоплатците.

се отива на конкурс и от там се избира победителя според различни критерии. Нищо на никого не е обещано. Който го спечели, значи е дал най- добри предложения.

... каквито правят по стоянно? Опа, ама ти не си българин и не знаеш какви са на власт тука. Не ти е простено. Пиши си по чужбинските форуми.

С парите от концесията да се подпомогне БДЖ е безумие а данъкоплатеца няма вариант в който да бъде доволен!

сукаха, харизаха Летището на неправилната държава. ДПС изигра ролята си. Защо не се даде на Германия, Австрия? Къде са сега Патреоте, Демократе , цоцалисте и вся осталная . След ТР идват Саудитските арапе. Оказа се, че на малка територия от 111 000 кв км има най-много предатели и още прииждат. Предаде-гушне пачка и се скрие. И после върви народе възродени по стъпките на Ботев? За опаковане на блокове се дават 3 млд? Ама и там мандалото ще падне и Световната банка слага ръка и кой не й плаща остава без ме санирка.2020- 2025. Тогава бездомниците- в джамиите. Ето как се затваря схемата. Още преди 2 години когато рекламата на ТР Аърлайнс беше изтапанена на Т-2 беше ясно какво ще се случи. Къде сте бре софиянци, нали сте много умни и партеоте,къде сте бре мекотели? А готвите се за парад на Страхливата мижитурка- шушумига. Те това е БГ- става само за рая. Раята не е роб, тя е само обслужващ персонал на истинсите нации и има статут на консуматив, салфетка и всеки я подритва откъде му падне.

Няма такова нещо като България...добре, че не сме на три морета, защото бая хора още щяха да страдат.

Kalin

Харизват нщо което носи сериозни печалби за да източат парите от харизването през БДЖ и след година две ще фалираг и железниците.Схемата е толкова прозрачна че направо на човек му се гади като я гледа.БДЖ няма нужда от парите на летището има нужда от добър стопанин и като е в други страни от подкрепата на държвата!!!

Защитили... какво? Задниците си. Но с 240 проститутки на мафията е така.