Денков цитира ЕК: Ако жените получат равно представителство в бизнеса, ще носят трилиони

Жените предприемачи са 30%, във високите технологии сме значително над средните европейски нива с 41%, каза премиерът по време на Глобалния форум на жените лидери

Обратно в новината

Коментари - Денков цитира ЕК: Ако жените получат равно представителство в бизнеса, ще носят трилиони | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата по развита част от Европа се надпреварва да си пробута боклукчавите храни ,с долно качество ,за да трови децата и внуците на изпадналите европейци.С двойният си стандарт към нас ,а тези научковци ,лижи, ближи зад.ици да си вземат тлъсти комисионни .защото само така във властта не е достатъчно!.,,За нас политиците, и всички по върха на сладоледа няма да ни направи никакво впечатление промяната ,и интеграцията към еврото ,защото сития на гладния не вярва ..Масата от хора с тоя умрял стандарт да му мислят.Ще им намерят място на трилионите.В Бг всички са бедни ,на един не му достигат пари за хотели ,и палати ,на друг за хляб.А пък колко благо говори другаря академик ,ама така е един друг се надпреварват да ни убедят ,колко мислят за Бг .А защо ли ?То е ясно защо ,за да може всеки от тях да е там у Парламентът ,колкото се може по дълго.Пък все няма кой да свърши черната работа .Само мазни ,високопарни слова .С две думи ,,Въздух под налягане,,

Като се започне от онези големите изобретатели от БАН,та се стигне до ....,ама края не му се види, да изреждаш хрантутник до хрантутник ,все лапачи ,та откъде да дойде тая управия в Бг.Един да се трепе за без пари ,а излишно много други , с научни степени да цоцат .... Незаменимите учени .Бреййй много учени в тая държаВА ,пък икономиката не ще нагоре да шаВА .

....едни ще носят трилиони ,за да може много други ,като тоя щраус да лапат .....там са накацали мнооого мнооого.Както се казваше ,,ТОВА ДА ВЗЕМЕШ ОТ РАБОТЕщИЯ, И ДАДЕШ НА МЪРЗЕЛИВИЯ ,ЗА ДА УПРАВЛЯВА КРАДЛИВИЯ ,,Сещате се КЪДЕ най вече го има !!!Трябваше вземем ,рано,рано едни големи тояги ,и да направим истинска ,а не розова революция ,като им натрошим кратуните ,за да не може такива кухи академични тъпани от соца ,да не си въобразяват ,че са незаменими демократи ,сега с поетични слова да ни баламосват ,със своите причудливи ,и екстравагантни методи за оправяне на така изостаналата ни Татковина.

Ахаааа, сметнал е колко сме оборотни. Да разкара 12 на Рики Мартин от БГ. Който иска да си го слуша, ама не и национално ниво.

Комунистите от миналия режим бяха решили да заповядат дъжд на вятъра..... Академичко за да бъде гендър изравнено предлагам и 50% катерици по мините.....а академичко?

вече има доста войнички-жени. незнам какви са, но правилно - жените да работят , ние да благоденстваме. Или как беше - да бъдем джентълмени - да не правим забележки как по-правилно да носи торба цимент.

Я да сметнеме. Една жена може да работи като за една жена, ни повече ни по-малко. Демек 1:1 с мъжа! Така същото време в което работи, да кажем 50г САМО И ЕДИНСТВЕНО една жена може да даде живот и да възпита 5-10 други/нови човека! Като минимума за да не се затрие една нация е 2.5-3 деца. И сега къде точно му излиза сметката при положение че цяла западна европа е застаряваща, демек изчезваща? Иначе човеко е академик и много ги разбира нещата. Да го поставим в друга перспектива! Изглежда е много по-важно кариерното развитие спрямо човешкия живот. Защото явно се натрапва че е по-добре да имаш кариера от колкото деца. И те така с трилионите.

Човекаб то е АКАДЕМИЧКА!!!

А пък мъжете, ако получат равен шанс - ще раждат по три! Гений!

Абе денкоф,тия джендъри са ти изпили мозъка,който и без това не ти е много.

Без 12 на Рики Мартин и джендрите ще окапат.

Жените могат да правят хекта трилиони, ако раждат по осем деца, а не да ти бачкат във фирмата без пари или за някакви смешни 2 хиляди евра

Жените трябва да се носят на ръце. На главите те сами ще се качат!

Този се е 100% мъж под чехъл! И го сложиха даже и уж да управлява....мъка и трагедия. Ама нищо, то както се вижда дните му са преброени. Боцко заяви, че сглобката не съществува вече и Мара Габриел по всичко личи, че няма да застъпи на ротация! Та нека да си поиграем още малко на премиер Денков да ни поднесе още малко от академичните си бисери на похойка на женски форуми и прочие мероприятия .

Най голямото недоразумение на Бьлгария

Гледайте го този идиот, академик при това. Да се смееш ли, да плачеш ли.

Феминизъм - до първия свестен мъж. Комунизъм - до първия личен капитал. Атеизъм - до първата турболенция в самолет.

Интересно, че не се наблюдава желаещи за жени заварчици, докери, боклуджии, стругари и фрезисти. Всички кифли искат да са мениджърки, да си цъкат телефона и да карат служебен мерцедес. А раята да им работи. Ако това е равноправие - здраве му кажи...

Равното представителство не се ДАВА от никой, а се ВЗЕМА от желаещите. Защо мъжете си мислят, че трябва да дават на жените равни права в нещо насила. Това е насилие по сексуален принцип. По важно е да има допълване на умения, опит в екипите, а не равенство на абсолютен принцип, което е демагогия и глупаво нищо незначещо говорене. Което е основно при Денков.

Понеже мъжете не дават властта, то държавите така ще направят, че да има квоти и ако не изпълняваш квотата за разнообразие расово, сексуално и полово на ръководните длъжности то ще има санкции. Почти като в Китай, но с обратен знак!

Да ви светна ! Дядо Господ е казал:Мъжът ще работи да изкарва прехраната,а жената ще ражда деца,за да ви има. Който е нарушил този закон е загинал.България,барабар с Европа и целият т.н. "цивилизован свят" затова си заминава.

Няма такова нещо като дядо господ и дядо коледа! Има Бог всемогъщ, Цар на царе и Господ на господарите! Огън пояждащ и отделен от всичко друго защото не можеш да оцелееш пред Него! Докато манталитета ви е дядо боже нищо няма да видиш от Бог! Това не ти е комшията или някой отхвърлен дядо на улицата ве. Имайте поне малко разум!

От къде го синтезираха този?

На 3-Д принтер е правен.

ПАРИ, ЗМИЙСКИ КОКАЛ !!!!!!!

КВИ ГЛУПОСТ за учени ГОВОРИ ТОЯ. В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЖЕНИТЕ Повечето МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ РАБОТА НЯКОЙ ВЗИМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ.

САПУНЕНИЯТ ААААКАДЕМИК може само да цитира, то за другото си иска МОЗЪК

Този тайничко е за Григорова, да знаете. Ама не смее да си каже, защото техните ще го бият.

Сглобката взели милиарди от Нашият джоб ,за БТР от САЩ Страйкър, ...без изобщо да питат Парламента!! Сороснята Денков,Тагарев,Петков и Кокорев се събрали ... ..бръкнали Дълбоко в Нашият джоб извадили Милиарди и ги Изпратили в богатите САЩ!!!!???? Отново!? За Трети път след два пъти милиарди за Хартиените самолети!?

Значи ще гласуваш за Ваня. Макар че на вас педалите и мъжете като жени ви се виждат.

Ако глупостта имаше крила, щеше да се казва Денков и да пърха над всички ни самодоволна.

Либерастите упорите отказват да проумеят, че разни възможности и равни резултати са две коренно различни неща. Първото е демокрация, а второто - тоталитаризъм

Всички "успешни" жени, които познавам, са се издигнали чрез леглото - семейно или друго, няма значение...

А ако мъжете почнат да раждат дали ще има демографска полза? Абе плужек що не идеш да се гръмнеш

Нали знаете, че се правят опити....

То и ти си като женичка но ти нищо не донесе на България а само изнесе

Преди време учехме, че манифактурата или по друг начин казано, разделението на труда е повишило призодителността, защото всеки е започнал да прави това, което му се отдава и което може. Ясно е, че жените и мъжете са добри в различни области и това няма как да се промени с мантри. Интересно е, кой е спрял сега жените да носят трилиони?!? Явно космоса им пречи!

Жената е пламенна боркиня срещу патриархата и дръзновена феминистка- до момента в който стане свекърва! Без всякакви угризения веднага предава фронтовата линия и става най върла крепителка на тотална диктатура на патриархата и свиреп тиранин на всички женски права!

ммм Даааа - ето затова ще гласувам за Ваня

@

разсмива ги

Idioteles....

Аз затова мислим да гласувам за Ванчето Григорова. Като че требе да избирам от две женки, нека да е истинската и по умната и убава. Те у ППДБто всите са женки.

ПУХЛЬО!!!!!!!!!

Още по-интересното е че по този начин Денков гледа на жените от експлоататорска точка. Това си е чист сексизъм. Да го съдят!

Преди малко Боко каза-" в сряда ще обявим край на сглобката!" Няма да подкрепим бюджета на Харвардските мастии-и жълтопаветниците! Не искат да довършим Хемус!? Ми тогава защо да ви поддържаме топките!? Защо? Лошото е ,че късно му дойде акъла в главата на Боко:))

Преди малко Боко каза-" в сряда ще обявим край на сглобката!" Няма да подкрепим бюджета на Харвардските мастии-и жълтопаветниците! Не искат да довършим Хемус!? Ми тогава защо да ви поддържаме топките!? Защо? Лошото е ,че късно му дойде акъла в главата на Боко:))

А кой ще ражда децата, едно поколение бе деца и отиваме на 0. После тези трилиони ще си ги блъскаме в главата ама ще е късно.

Не сме далеч от момента в който естественото раждане ще е отживелица, както и появята на кукли роботи. Какво премахнеш от жената - майката и секс - то други качества не останаха. В кофата!

То Денков освен да цитира и рецитира, друго не може! :))))))))))))))

Жените ще "носят трилиони"! А каво "носят" сега? Защото ако почнат да "носят трилиони" това означава, че или нищо не "носят" в момента, или ще спрат да "носят" каквото "носят" в момента. А може и да съвместяват "носенето"! Голямо "носене"!!!

Е то жената каквото и да носи като пари все нанякъде го носи, въпросът е откъде ще дойдат, хахаха

С такава малоумна пут...а начело на държавата и роболепен послушко и лизач на посолски садници далеч няма да стигнем, ще копаем дъното като девета дупка на кавала. Да почнем да набираме жени в армията щом искат равенство. Жените са добри в едни професии, а мъжете в други. Няма значение мъж или жена Ви е шеф, важно е да Ви уважава и плаща добре Тия само разделят народа на мъже и жени, на русофили и русовоби, а са прости като гадулки.

Да и имам и държавата, да и имам и сглобката! Уж премиера с какво се занимава? С равните права на жените е бизнеса??? А в същото време реалният премиер Пеевски поиска забрана на износа на инсулин! Да се смееш ли, да плачеш ли....

Аз вече приех равенството между половете. Вече не съм джентълмен,защото сме равни. В транспорта ставам само на бременни.

Жените са на принципа - дайте , да дадем! Ако им се наложи да взимат отговорни решения повечето се допитват до експерти-мъже. Иначе им харесва да са началници.

Магарето, колкото го натовариш, толкова ще носи! Научете се да цените и уважавате женския труд в семейството, тогава всичко ще си дойде на мястото. Стига сте внушавали на женорята, че децата и семейството не са работа, престанете и вие да вярвате в това! Ако почнете да плащате на готвачки, чистачки и детегледачки, вашите "мъжки" доходи няма да ви стигнат. Много е лесно да държиш вкъщи безплатен обслужващ персонал и да плащаш само на някоя любовница. Както е казал Джон Ленън "Жената е негърът на света"! Ай стига толкова сте изисквали от нас.

Жена ми харчи колкото 2 гледачки, 2 чистачки и 2 готвачки. На всичко отгоре мрънка.

А стига циври,ма!Вместо да си ошетате,оперете сготвите и накълцате една салата със ракийка само се шматкате като изоглавени по почивки и екскурзии!

кЪв акъл,кВа глава бе ?,,Вие нямате представа с колко прост човек си имате работа". Ц.Бориславова.

В семейството е кой както си го направи. Моята магазин, чистене и готвене рядко се случва да се сети какво е. Да си гледала като си се омъжвала.. както и аз се

Абсолютно съгласен. Нека да получат същото каквото и мъжете. Да ходят да зидат, да бъркат бетон, да полагат павета, да изливат плочи, да полагат асфалт на 40 градуса жега, да влачат чували и арматура на строежа, да копаят в мината наравно с другите, да режат дървета и да влачат трупи. Нали това искат? Щом ги влече и щом ЕСССР е казал така ок. Мъжете също могат да правят кафе, да вдигат телефона и да си клюкарят с другите по цял ден одумвайки някой. Ако шефката е добра може и да я треснат. Нали искате пълно равенство на половете? Еми ето ви го.

Прав си, ама в статията се намеква, че те искат да се шефове просто, не искат да бъркат бетон, искат някой да ги спусне директно горе. Представи си жена шеф на строителна фирма, която не е забила пирон през живота си.

Именно затова говорим. Всеки иска да е вожд, а никой не иска да е индианец. Еми то не става така. Като искаш да си вожд първо трябва да си индианец. Другото са феминацистки приказки и глупости от джендърясали кретени-бюрократи.

Можеше и нещо свое да каже не да цитира ЕК. Толкова безлично управление не сме имали. Изцяло на дистанционно управление