Коментари - Денков: Не се очакват проблеми при смяната на руското гориво в АЕЦ "Козлодуй" (снимки) | Бизнес.dir.bg
назад

Денков: Не се очакват проблеми при смяната на руското гориво в АЕЦ "Козлодуй" (снимки)

В крайдунавския град той отговори и на критиките на Бойко Борисов, че целта на ПП-ДБ са нови избори: "Винаги сме искали ротацията да се случи"

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Денков: Не се очакват проблеми при смяната на руското гориво в АЕЦ "Козлодуй" (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма мозък за 2 стотинки, одит, който няма мярка в глупостта си и не знае как га е време да спре ..

То те че не се очакват е ясно, ама кво ще стане е друг въпрос, хахаха, тва да превърнеш два гигаватови реактора в експериментални си е за диагноза, тези са за разстрел на място

А в чехия защо имаше проблеми и не искат да чуят за него? Плъхароподобно, залахаш ли си живита твоя на всичките управялващи и техните близки, ако има проблем, да бъдете рапродадени на части като донори

Да се складира под леглото на тоя олигофрен и дебил денкоф, така е редно ...

Чернобил така са си разправяли на 25 април....

Дебил !!!

То и без руския газ не можеше, ама оцеляхме вече трета година! И с мирния атом ще е така!

Продажници!!!

...кви нищожества и малоумници от вида на усрулите, денкоФците, байдъновците, улавите шолцове, Мара гаргамел, свинете като депесе прасето и банката .... са обявили война на Путин, се налага отсамосеббе си какъв свят и чист човек е Путин, щом е привлякъл на тия безброй нищожества мръсната им злоба ...

Запасявайте се с калиев йдасш! Скаро този ще ни ликвидира!

И от какъв зор трябва да го сменяме? Нали сега си имаме надеждно гориво.

И само щото я наричат "турска" или "азерска" с лъжливите си езици, плащаш десеторно за тая руска газ ..А Австрия и Унгария не спряла и за ден да си точи руска газ по Балкански пАток

Оцелял си точно с руския газ, щото друг газ няма откъде да дойде. Само, че сега ни го препродават с надценнка.

Идват неочаквано.

Е един мишок без грам интелект и мъжко достойнството .........

Един друг идиот през 1987 г. постъпи по подобен начин с Чернобилската АЕЦ - тръгнал да прави експеримент "на живо". Знаем резултата . . .

сапуна и от ядрена енергетика разбирал, брееейй... също като урсулите, които вече са вещи по Ад-овите въпроси.(знае каква е съдебната система в ада).

Дай боже наистина да сменят горивото и да си имаме проблеми. Така ще спре и експорта на ток, както и финансирането на тия пропаднали правителства.

Тоя Денков кой беше и защо прилича на шушумига?

Този и енергетик и ядрен експерт ли е... Словаците го правиха това преди 2 години и викаха руски експерти да им оправят централата! Горивото на Уестингхаус е по ниско ефективно ,по скъпо и в цената не е включена утилизация на отработеното гориво!

надеждно е, ама хамериканските ни шефчета няма как да печелят от това... сега ще ни го продават същото това руско гориво, но демократизирано.. ии.. на тройна ценра, разбира се.

Съществителното "газ", в контекста на написаното, е от мъжки род, умнико. . .

Пазарна икономика= цената се определя от сащ. Ако не , ембарго.

.. . ми щото Е!!!

Верно ли бе мишко?

Това не са проблеми за сапунджията - къде ще е отработеното гориво

Прокуратурата да се самосезира.

Да си мишка е смисълът на живота. Цял живот слугинаж на сащ.

Напротив! Плевню е сравним с този, дори малко го минава на някои завой!

Станаха топ "експерти" по ядрено гориво.... Позор за Бг.

Това да не са стомашни газове. Относно безопасността при ядрената енергетика бихме очаквали по-категорични позиции.

Кой край в България тези отрепки ще превърнат в Чернобил, за да съхранявами отработеното гориво?!? Руското им го връщахме, а сега къде ще правим депото за ядрения отпадък, а плъх такъв?!?!

Мога само да се надявам че проблем няма да има. А ако се окаже че има проблем? Дали ще останем без ток, режим може би? Отговорност ще има ли потърсена АКО случайно възникне проблем?

Дали ще има проблем при смяна на горивото или не. Само при мисълта, че тоя ще ни успокоява, за мен вече е проблем. Крадене, точене, лъгане, това може и да няма последици, но "бъзик" с АЕЦ може да ни струва ..всичко.

Е те тъй като почнат да ме успокояват и да ми гарантират...

руското атомно гориво може да се смени и с руски нефт в АЕЦа - у нас всичко е възможно!

Американските топлоцентрали станаха нарицателно за скъпотия. Защо отново на същия се нахлузваме?

ще е без вазелин

Реакторите имат 40 годишен експлоатационен период и това са съответно 2028 за пети блок и 2033 година за шести. След това се налага реакторите да бъдат подложени на специален процес възтановяващ свойствата на материала, този процес си е патентован от Росатом и само те могат да го направят. Обаче след като вече горивото е сменено, а правителството ни е Русофобско, това не е ясно дали ще може да стане, дори и правителството да стане Русофилско. Денков и предишните правителства успешно унищожават Ядрената енергетика в България докато се продават. Ние и децата ни ще плащаме за тяхната алчност и некомпетентност!

Капацитета му нещастен обаче знае

Най-вероятно няма да има понеже в крайна сметка ще се окаже руско гориво, което американците ни препродават на двойна цена. А ако има проблем, тази мишка трябва да я тикнем в реактора.

Колкото пъти чуя изказване по ТВ, или прочета в Дописка негови думи все се връщам на стиховете на А.С.Пушкин "САПОЖНИК" -обущаря, който с плам почва да критикува и напътства художника на картината. С накрая думите на поета -НЕ ПО -ВИСОКО ОТ БОТУШИТЕ, ДРАГИ! Академика компетентен по всички въпроси Ето сега ни обяснява и за руското и другото горива за АЕЦа. Разбирам да е сапун за пране, да е прах за пране... За отбраната, за приходите и БВП ....И си мисля, защо Денков не отиде при Ники Кънчев да седне на стола и да дава отговори на въпроси. Та си мислим де че ПО -ВИСОКО ОТ БОТУШИТЕ НАДАЛИ!. Вчера една много пътувала и многознаеща блондинка в консултация със специалист ни обясни че филоксерата е гъбично заболяване при лозите. Още не бях тръгнал на училище когато в една поредица "природа" от 1905 година четох за филоксерата, какво точно е и пораженията които нанася па листата и кореновата система. За почвите в които не успява да живее и размножава. Пак в това издание пишеше за пчелите, за кошерите, за гнилеца, за ТЪРТЕИТЕ. Пиша и това ми напомня за пчелина НС и 240 ТЪРТЕЯ в него. Единствената полза е че в "пчелина" се множат и хранят

Мишока защо получава трибуна, нали вече не е никакъв?

Няма да има голями.. Проблемите на двата реактора в Запорожката АЕЦ, на трите реактора във финландските две централи. На чешките - тоже.. Ша са ни достатъчни. Туй до половин година реакторита да престояват. Голям проблем ли ще е? С продължителен и постоянен спад на произвежданио ток.

Не е истина колко глупости са написали платените тролове. 1. Чернобил (РБМК-1000) и Козлодуй (ВВЕР-1000) са изцяло различни реактори, както има разлика дали се отопляваш с Природен газ или с Въглища. 2. Отработеното гориво от 3-та генерация АЕЦ (като Козлудуй), след преработка се ползва като свежо гориво за 4-та генерация АЕЦ, която се надявам да внедрят повсеместно, след като се разправим с еко-терористите.

Ти защо си още на работа?

-ами със сопол или с плюнка. То за вазелин не остана борова гора...

Тези мераци с ,,американско гориво,, са мнооого преди войната в Украйна !!! По същата причина не се построиха нови ,,руски,, блокове / Белене, Козлодуй /, газопроводи и т.н. !!! Сега с ,,правилните управляващи,, вече може да се строи !!!

Иде ли? Иде, иде, разбира се - тоталната анихилация на това много долно, много просто, много зло и адски лакомо българско племе. Милост няма да има за никого - анихилацията ще е от до. От богаташа-кръвопиец, политика-изрод до клошара и последния просяк, за всички чиито основна мечта и нравствена "ценност" са само и единствено парите и нищо друго, както и всичко материално. Всеки щял да се спаси поединично... Да, ама не - спасението поединично въобще не е никакво спасение. Всеки един от българското племе ще бъде анихилиран поединично, по отделно и един по един. Кармата идва... Кармата в и н а г и идва - може да се позабави малко, но накрая винаги идва. А кармата на цялото българско племе ще е много жестока - племето има огромни грехове във времето и през столетията, и ще си плати. И трябва да си плати. Евангелието от Матея казва следното: "Ако едно дърво не дава добри плодове, то трябва да бъде отсечено и хвърлено в огъня. По плодовете им ще ги познаете. Не може едно добро дърво да дава лоши плодове, както не може лошото дърва да ражда добри плодове". Отделно от това световните кукловоди са приготвили за БГ-племето украинската участ - код 404. Не знаете какво е 404? Не знаете що е анихилация? Ами ще ги разберете!

ДЕНКЮФ ЯВНО Е РАЗБИРАЧ ОТ ВСИЧКО.НАТИРИХМЕ ПИТОМНОТО,СЕГА ЩЕ БЯГАМЕ СЛЕД ДИВОТО.