Делян Добрев: Водим разговори с Газпром за цената на газа

Евентуално обединение на АЕЦ "Козлодуй" и "Мини Марица-изток" ще има съществени ползи, смята депутатът

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Водим разговори с Газпром за цената на газа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно е моме за китка!

С разговорите и ще си останете, след като не водихте такива когато спирахте строежа на Южен поток. Ама тогава бяхте заети с разговори за комисионни по концесиите за шистов газ и терминал за втечнен с едни други съконтргенти. Късно е либе за китка!

сукалче мамино , то тези разговори трябваше да ги водите лятото . газта вече скочи нагоре, майка ! Вие разговори ще ми водите сега .Или ще кажеш то тази цена ще е от лятото на 2019г ( когато ще дигните пенсиите с 5% и половината пенсионери ще са измрели ) !

АКО ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ МИНАВАШЕ юЖЕН ПОТОК,СЕГА ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ДРУГИ ЛОСТОВЕ ЗА ЦЕНИТЕ ,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛАКЕИТЕ И ОТКРОВЕННИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СЕГА ЩЕ РАЗЧИТАМЕ НА КУРСА НА ДОЛАРА!? ВПРОЧЕМ ЦЕНАТА НА ГАЗА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ДА РАСТЕ И ТОГАВА........

Смешник! Какви преговори, какви чудеса! Не разбрахте ли, че Путин ви премери, претегли и .....отряза! Духльовци!

Деляне, Деляне, колко си долен ти, колко са долни подлогите ти, шефът на БЕХ - световно неизвестният счетоводител Петьо Иванов от Харманли и другият счетоводител Павлов (шеф на Булгаргаз), дето ще води преговори. Загробихте всичко, майката и разплакахте на енергетиката, хасковски пендели.

я пускайте Овчаровия Румен ...той знае как се пълни сухарката .

Цената на газта подскача у НАС, защото преди няколко седмици (18-юли-2018) Братска Украйна увеличи транзитните такси 3 пъти с одобрението на Брюксел. Наш БиБи се съгласи и подписа, нали живеят от комисионни и подхвърлени Валчери. Няма как Ще подържаме финансово Превратажиите. Колонията е за това да плаща, нищо лично и исторически рефлекс.

Джуклестия щял да води разговори- кой те бръсне па тебе за слива, там може само да се молиш и слушкаш.....

Ти ли или Сашо Дончев ?

Те, руснаците като видят с какво Леке преговарят веднага ще клекнат - ха,ха

В кладенеца, а сега искате да пиете вода от този кладенец .. Ще ви дадат най-високата цена, момченцето Добрев!

АЕЦ“Козлодyй” е на печалба за първите 6 месеца на годината с 98,82 млн. лв., докато за цялата 2017 г печалбата е 117,899 млн. лв. 116 млн. лв. на минyc е дъpжавната ТЕЦ “Марицa 2” за тези 6 месеца пpи минус 79,85 млн. година по-pано.

тези разговори трябмаше да са отдавна завършили, нали така г-н Идиот Хасковски

Може ли човек,който е подсъдим и се води дело срещу него да преговаря от името на България?Това само в българия може да стане.

АЕЦ има 300 милиона печалба, а ТЕЦ Марица Изток 800 милиона задължения. Можещите да разсъждават читатели на дир.бг се надявам да са наясно какво наглеците от Герб са замислили.

Всъщност, ако не вдигнат цената на тока, нашата енергетика ще си замине. И двете държавни дружества ще закъсат, следват рудниците, а след тях ще си замине и целият комплекс Марица-изток. И после откъде ток???

Цената на газа е тази която Газпром ви каже !!!

А скоро и каквото Ердоган каже!

А скоро и каквото Ердоган каже!

Защо толкова късно, бе, тъпанари? Досега къде бяхте, другите държави отдавна свършиха тази работа. Или не искате да се отказвате от рушветите??? Кретени си бяхте, кретени си останахте дори и след 10 години във властта!

не го ли изметоха от всички възможни сметища...

МАМИН, СЛАДЪК гърбоиде... Ма как забрави 2012-та га "плашехте" Газпром с находището в Девенци.. Дето е два пъти по-голямо от Галата... Дадохте на ТЕКСАСЦИТЕ и ОВОС, и концесионно разрешение да го вкарват в промишлен добив.. Забрави ли, Делянчо.. Вече сме в ШЕСТАТА година от договора, с който пак са пъчихте.. Как ще имаме право да намаляваме рускио газ, със собствения си добив.. Само че Девенци в отчетите на Теменужката ви и все НУЛА.. А Галата вече от 10% е под 5% и е към изчерпване.. Та за какво преговаряте, Делянчо, след като тексасците ви турнаха на пързалката.. От 2008-ма досега находището и СОБСТВЕНАТА ни газ се кара като кондензат в Лукойл за тукашните им "газодобивници". ДЕСЕТА година собствен газ - ЙОК... Колкото и да се пънете УЖ, че преговаряте - 2012-та при 700 лв руски газ, парното бе около 75 лв.. Сега при 457 лв. за газ, парното се очаква да е 95 лв.. Приказките ви за скъп руски газ са изтъркани вече.. На фона на хваленето ви през ноември 2012-та - как сте постигнали най-ниската възможна цена за страна, която не инвестира в руски находища.. Досущ като на Германия сте я докарали цената тогава..

В Хасково свършиха ли блоковете за саниране, че тоя се захвана с Козлодуй?

То и с търговските вериги в България се "водят разговори за търговия без печалба" за трговеца ... да, ама няма как да стане ...

Нямаме ли някой по интелегентен от този аскьовлия. Разкаратему физиономията поне от СМИ.

Опитват се да направят обединение между АЕЦ и държавната ТЕЦ 2, за да не повишават цената на електроенергията точно в този момент. Страх ги е, че при още едно увеличение правителството ще падне. Не мислят как АЕЦ ще компенсира загубите на ТЕЦ заради цената на емисиите, т.е. не мислят я дългосрочен план. След тях и потоп.

Уважаеми Делянчо, на водка ли ги водите тези разговори?

тоя ли мрънльо ще води преговорите?всичко е обречено!

Още ли ще поскъпва газа?!? То всяка година водите преговори, но май за комисионните, не за цената!

Сетила се Мара да се побара Сичкити сте руски кавали

а завел ли е "дрим тим"-а на преговорите?

Такива ползи за България изпуснахме благодарение на Бойко, а сега преговаряме за цените на газа...

което можеш да водиш е роднините си към затвора.

като какъв той води преговорите

Така, за да искаш по-ниска цена трябва да предложиш нещо. А аз невиждам нищо което мможем да предложим на Руснаците, освен да им се ребчим, но от това отстъпки нема да получим, освен от добра Руска воля.

Ти да не мислиш че са отишли по собствено желание наште крадливи тикви и калинки? Решение на европейския съд има!

....водите ги ,колко години ....и този като какъв се изказва ...

Всички наперд, че да спасим Мариците!!!!! Глупаци!

та значи аеца да влачи мините на гръб ли бе

Е, нали тоя си подаде остаката за уреждането на родата и далаверите му в Хасково? В ролята на какъв се изявява като преговарящ за страната ни? Калинка? А аз мисля, че е за затвора, а не за Парламента! Както и доста други, впрочем!

за затвора е , но нали е гробар няма за сега да отиде, вижте млад мъж е , а какви бузки си е отгледал от както е във властта

този човечец се бе скрил някъде и отново изпълзя за поредните проговори, които ще се скандални след време, след като той ги води и като го призоват в съда плачейки се обяснява, колко е невинен, самата невинност, няма би да го скрият за малко, ей тъй да не се показва просто, щото не е за гледане и слушане

На този Мнението не е важно защото е Фалшиф Депутат ! Време е да се маха от Парламента !

През последните 25 години правителствата в РъБъ се назначават от американците и се свалят от руснаците! Тоя нещастник щял да преговаря! И колко ще преговаря, колкото за двата кашона старо желязо в Белене? Нали същият този барабар със счетоводителката от автогара Пазарджик ни убеждаваха, че за АЕЦ Белене нищо не дължим?! Руснаците с вас се отнасят по-зле и от началниците ви и затова си траете, защото иначе ще ви наритат като мръсни котета!

Ами ,да ви предложа по едно турско кафе,че тия разговори ги водите от 3години и нищо не сте пийвали. На всеки е ясно,ако може и от тук да се вземе комисионна

Поредната крупна кражба ще се осъществи. Докато тя се осъществява, народното внимание ще бъде отклонено с някоя и друга псевдо новина, която медиите услужливо ще раздухат по заповед на вожда.

Вие луди ли сте как може Атомна Електроцентрала - Българска да се обединят с ТЕЦ Марици -1-2 Американски на Пърдю ! Едни разбирачи сте от ГЕРБ че нямам думи с пръст да ви сочат като калинки -султанки !

Калинката Валентин Николов (герп) като директор на АЕЦ-а изтегли в полза на герп оперативния резерв на централата (180 милиона), които никой не разбра къде потънаха. Сега май готвят същата секира за АЕЦ-а. Типично по гейберски - всичко държавно да бъде съсипано!

Аецът на въглища ли ще работи според Делян Добрев, че да го обединява с рудници???

Какви преговори водите бе голобрад сополанко Когато Европа иска да се освободи наи после от САЩ като отказва да се превъоръжава селския вожд от Банкя заедно с каракачанската овца искат да закупят оръжие което да бъде насочено против Русия Голямо комисионно голямо лапане ще падне А ти глупако в оставка ми говориш за преговори за намаляване на цената Очакваи по голямо увеличение заради тъпанари като теб и твоят вожд Но лошото е че бедняка ще я плаща Бядняка глупака които ви избира и теб и БСП

През мините....а за цената на газа по нататък...еййййй как сте го измислили!

Мини Марица-изток е въгледобивно дружество и не произвежда електроенергия! Този явно има предвид ТЕЦ Марица-изток 2, но тъй като е поредната калинка, не прави разлика. И това нещо беше енергиен министър, а сега е председател на съответната комисия в парламента! Клета клетост!

Ти пък! То само като видиш кой е премиер ти става ясно какви са останалите под него! Имаме си премиер еднокнижник, бивша и настояща мутра!

Не го мисли за балама хасковския селяк. Ако каже тец марица изток веднага ще лъсне че ще плащат на чужди инвеститори през козлодуй.

Въпросната ТЕЦ е държавна.

На обратната страна на фактурата,която ми изпращат от ЧЕЗ за сметката на тока пише откъде го взимат за да ми го доставят. Само 4,6% по техни данни е от АЕЦ,останалото е от ВЕИ и разни други кюмюри.Къде отива по евтиният ток?

Ежедневно изнасяме 900-1200 MWh за Гърция, Македония и Турция. Като изнесеш евтин ток, печалбата (далаверата) е по-голяма. А раята ДГД със скъпия ток. Сега сгряваш ли?

Няма да договорят по изгодна за България цена бе!Не бойте са!