Делян Добрев: Сигналът за посредниците на газ у нас е вече във ВКП

ДАНС потвърди, че след извършена подробна проверка са предадени материалите на прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Сигналът за посредниците на газ у нас е вече във ВКП | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че не сме с руски газ, че в Унгария този месец за бита средната цена е 71140 флоринта за МВЧ или около 350лв. Тук средната цена е 235лв. при различните дружества. Пък нека газа да е през "посредници", ако ще през Китай.

Явно не си баш наясно а? Знаеш ли защо ти е такава цената? Защото в момента всички пари от държавните енергийни дружества - аец, бех, всички вец и тец на държавата които постъпват в бюджета се използват за да компенсират цените на пазара. Оня умник дето се оказа, че незаконно са го сложили на чело на КЕВР каза, че реалното поскъпване на енергията е трябвало да бъде не 30 а 130 %. Даваш ли си сметка каква е реалнота цена?

Отделен въпрос е, колко е цената за предприятията? Провери ли? Я виж и разбери колко е там скока за да не е много при битовите потребители!

в момента!!!!! Просто нямам думи!!!!!

Който подкрепя герб и мутрата психопат е малоумник.

Делянчо,Радомирчо две нещастни момченца изплюйте първо топките на мутрата крадец и страхливец и тогава кажете нещо измислено от вас самите.Никога повече мутрата от Банкя.

Ей счупиха ми държавата тия. И схемите се разсъхнаха. Мисири и мисирки.

Ха ха, този хасковски каун пак нещо не е разбрал. Една кратка справка в интернет показва, че: Винтерсхал е немска фирма и няма никакви руснаци в нея. След началото на денацификацията на украйна, те се оттеглиха от този проект заедно с ОМВ, та това е другият каун, след кокорчо, даже са съученици тези тупани, дето се занимава с непосилни за интелектчето му неща.

Проектът е СП2.

Псетата на боко тиквата внасят доклад до проклятието на България ВКП. Бедност, мизерия, хаос =ГРОП

1. Русия 2. БКПто и цялото и наследство. 3. Бай Ганьо и цялото му наследство.

1.САЩ 2.ПроДАй България 3.ПП /продължаваме промяната, да се чете Пълни Пед.раси/

Ако не беше САЩ, още щеше да си партиен секретар в някое ТКЗС, а с малко повече връзки и на АПК. Но като пукна 10. ноември в комуноидните глави настана вакум и още с нищо не е запълнен.

ще го търсите това ТКЗС и ще се молите да се върне, но благодарение на САЩ сега ядем гомати от Турция, Краставици от Гърция, боб от Киргистан, агнешко от Румъния и свинско от военния резерв на Германия ...... простаци

МРЗ САЩ - прези 10 години беше 7 долара на час. Тоа на месец е 160*7 = 1120 долара. МРЗ в Русия 2022 е 250 долара. Трябва да си мееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееега тъп да харесваш повече управлението в Русия, от управлението в САЩ :)

Лъснаха им задниците на ПП, и наИТН, и на ДБ. Христо Иванов Бойкикин и изтърсака генерал, болшевика Атанасов в коалиция с Корнелия Ниноваи Мая Манолова от БСП! Много ми е интересно как ще реагират сега избирателите на ДБ? Аз ако съм гласувал за тях, сега щях да ги замерям с яйца, домати и агнешки главички. Внедрените агенти за разбиване на дясното заедно с бай хуя Радан Кънев. А Чалгаря стана ясен. Държи го за топките Олигархията. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Кьовеши те подкрепи и Народа е с теб!

Как ти хрумна мисълта, какво ще правят избирателите на ДБ?

При Рашков вилнееха мутрите! Тогава е направил и палатите в Бояна! А децата от 31во училище през 80те години ги арестуваше в Първо районно управление , когато честваха паметта от смърта на Джон Ленън и глобяваше родителите им! И този сега ще ми е промяната и чистото лице в политиката!

И аз не съм доволен от Гешев! Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Страшен цирк е всичко! В предпоследното Народно събрание ги даваха по телевизията как сладко си гукат Христо Иванов с Мая Манолова в една стаичка в Народното Събрание на едно диванче. Бойкикиния уж скача срещу Пеевски и в същото време се гушкат с Майчето, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Много долни и лицемерни същества. Народа обаче започва да се осъзнава, че целия този цирк беше активно мероприятие да се дискредетира ГЕРБ-СДС , за да може тези да захапят кокала. Хората започват с носталгия да си спомнят управлението при Борисов! Дотогава обаче тези партийки ще счупят държавата.

Какво направи #ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти. Не казал-рекъл: 1. БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2. Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3. Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4. Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5. Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6. Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7. В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8. Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9. Износ на България за над 56 млрд. лв. 10. От 2009 г. до сега са построени 522 км. магистрали. 11. Жертви при ПТП: • 2008 г. – 1 018 човека • 2019 г. – 610 човека • 2020 г. – 425 човека или за 10 години над 4 500 българи са оцелели живи благодарение на ремонтираните пътища и построените магистрали. 12. От 2009 г. до сега са построени 260 пречиствателни станции. 13. Само за БПЦ са ремонтирани: • 6 манастира • 264 черкви 14. Санирани са 1 932 многофамилни жилища с общо обновена площ 10 938 679 кв.м., в които живеят близо 130 000 семейства. 15. Сектор „Земеделие“ е получил над 11 млрд. лв. национални и европейски средства. 16. Изпълнен е ангажимента за двойно увеличение на учителските възнаграждения и са върнати в клас над 50 000 деца, които не посещаваха детска градина или училище. 17. В многогодишната финансова рамка 2021 – 2027 г. България ще получи от ЕС близо 30 млрд. евро по ПВУ и оперативните програми – незапомнена по размер помощ до момента за икономиката и модернизацията на страната.Да

Забрави да кажеш: 13,7% от БВП външен дълг - 2009 г 20,4% от БВП външен дълг - 2019 г.

Колко беше брутният вътрешен продукт и колко стана

Ами не съм, колкото и да е пораснал щом процента на дълга е ПОРАСНАЛ следва, че дълга е МНОГО пораснал :) когато БВП расте и % расте => дълга е пораснал ДВОЙНО :)

Време е червените кхмери да бъдат изпратени в концлагери! Хунтата на Радев действа в момента. Хунтата не стига че открадна парите за магистралата, която буренясва, остави хората без хляб и препитание, взима заем след заем, а парите потъват в нечий джоб. Води ни към национална катастрофа!

Ама човек, аз все още не мога да повярвам тия от “Промяната” в какъв Батак ни вкараха. Все повече хора коментират и се чудят кой е гласувал за тях и всеки втори вече се съмнява ,че бяха нагласени изборите. Плюят по Бойко Борисов, ама Асен Василев е доказано осъден и измамник , завлякъл сумати хора с милиони, официално осъден , Киро тъпото погази конституцията, и да го избереш. Сега народа, че за съжаление много изпростя е вярно ама тия плюеха Бойко а те са осъдени и се вижда как ни мачкат. Всичко вдигнаха, всичко и спряха ваучерите на хората , похарчиха 9 милиарда за какво ? Спестените пари за магистрали и инфраструктура, ако забелязвате нищо не казаха че хазната е празна както преди това лаеха. Напротив оказа се ,че бате Бойко е кътал.

Децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 5000 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Бойко е Велик! Господ здраве да му дава! Знаете ли защо още не са му пуснали Новичок или куршум от снайпер? Защото Господ го пази и закриля. Всички истински вярващи християни в България гласуват за Борисов защото не затвори църквите и манастирите по време на пандемията! Жив и здрав да си Бойко! Направи много добрини за Родината. Лидери на държави се раждат веднъж на сто години и Борисов е един от тях!

Бойко е велик, почти колкото Бай Тошо и Путлер.

Майка България е раждала и продължава да ражда Велики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Киро измамника! Как ще се бориш с корупцията като се свързваш със най-големите крадци, престъпници, бивши сътрудници и офицери от Държавна Сигурност, с пРезидент предложен от Решетников от Кремълската клика на Путин и да твърдиш, че подкрепяш Румен Радев за президент заедно с неговите подгизнали от скандали и корупция съветници, а и самия той корумпиран до мозъка на костите, както и Бойко Рашков за вътрешен министър. ПП е проект създаден в сътрудничество с българските кадри на бившата държавна сигурност. В момента се наливат огромни пари от олигарсите и се купуват журналисти, тв и радия за да им създават медиен комфорт и помпат рейтинга.

Господ здраве да дава на Бойко Борисов!Много добрини направи за Родината. Много се построи, беше евтино и хората живееха добре при него. Плюят го сега само крадците, далавераджиите, корумпирани митничари, контрабандисти, черепчета и Иванчева, на които Бойко им секна далаверите като Южен поток, Белене, заменките и изсичането на горите. Да знае че много българи го оценяват положително, а другите след време ще го признаят.

Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Спецов проверява Рашков за незаконен произход на парите му, а Рашков трябва да арестува Спецов че е ощетил държавата с 1,5 милиона лева данъци като е откраднал парите и е продал фирмата на клошар. Резултата от проверката е ясен. И двамата твърдят, че другия е “чист” като сълза!

Ясно ми беше още от първия ден. В момента се води борба между клановете на мафията. Обединяваше ги единствено да свалят Борисов от власт, да закрият спец. съдилишата и спец. прокуратурата, да махнат Гешев и да освободят 3млрд. лева на олигарсите от запор и да ги пуснат на свобода!

Какво стана с изчегъртването на ГЕРБ бе, тупани? Чагъртате се едни други и накрая народа май наистина ще ви изчегърта. ГЕРБ расте на 26%, ПП намалява на половина, ИТН се топи на 6%, ДБ се срива на 5%, а Маяма, миризливия Бабикян и Хаджи Генчо - адвоката на Черепа изчезват в небитието. Радев става президент само с един милион и триста хиляди гласа. Що не блокирате пак булеварди и кръстовища и влачите ковчези та дано ви забележат. Нещастници!

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. А сега расте подкрепата на 26%. Ами много е просто обяснението! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

От месеци се хващам на бас, че този парламент ще изкара пълния си мандат. Има едни милиарди да се крадат и няма как да се разтури коалицията. Още повече, че при едни нови избори ИТН ще изчезнат заедно с ДБ , БСП ще са на границата от 4-5%, ПП ще се стопи наполовина, а ГЕРБ ще вземе 40%. Така че сега им е паднало на властимащите да крадат и няма пускане на кокала!

Ще загубиш баса,то и Бсп навремето с Виденов премиер 96-та година мислеха да си довършват мандата,но хората събрали се пред парламента бяха на друго мнение

Да, ще изкарат, защото тъпият народ още ги търпи!!!! Ако нещо не ти пасва, излизаш и протестираш. Ден след ден, докато не се изметат всички предатели.

Лъжеш

Хахахаххахаха

Слушай го в последно време от както го оправда съда говори само глупости хасковския дерибей

ПП, БСП, ДБ и ИТН са по-корумпирани и от предишните управляващи. Говореха, че Гешев бил бухалка за тях, а сега новите слагат Рашков да го ползват като чадър и да им прикрива корупционните схеми и да е тяхната бухалка стещу опозицията!

Ай стига бе,аз пък си мислех,че Бсп и всичко около тях е чисто като бистра вода.Даже като гледам как налитат срещу управлението на Герб-Дпс за миг забравям ,че Бсп-Дпс управляваха 2014 година с Орешарски и даже предложиха Делян Пеевски за шеф на Данс

ВЪН! Махайте се! С кой акъл ви избраха да управляватре?! Вие нямате нито срам, нито свян. И без това, България издиша, крепи се на стари договори и решения взимани много преди вас. Всичко изпотрошихте и ограбихте. Още ползвате всичко създадено от ''мръсния'' социализъм, ... До ПП: Не сте построили една сграда, откакто сте на власт. Безродници нещастни. И тоя Киро Тъпиро, се е окопал у властта, трябва със стола да го изнасяме.... 30 год. разруха и нещастия за българския народ. Защо?! Ние ви плащаме заплатите, вие трябва да работите за интересите на България, не за портфейла на САЩ! Ще се изнесат и малкото крайни оптимисти, които се надяваха, че нещо ще се промени. Никой не ви вярва. Докога българските политици ще се кланят, като везири, на американското посолство и НПО-та като Америка против България?! Докога?! Сега, ние трябва да плащаме, за вашите грешки, защо не се оттеглите, всички?! Искаме избори! Искаме политици в затвора, крайно време е да идете там, където ви е мястото! Кирчо и Кокорчо трябва да лежат в затвора, за национално предателство. Диверсификантите, дето си мислят, че ние ядем доматите с колците.... Може да не сме завършили в оксфорТ, но сме учили в български университети и съвсем не са по-лоши дипломите от измислените американски тапии. Чуждопоклонничеството и лакомията докараха България до това! Да си изтриете дупетата, с харварТските дипломи, нехранимайковци, долни. Затвор за вас!

Социализмът е едно недоносче, което още дърпа надолу страната. Русия е пиявицата смучеща българската кръв.

Да, ама още цицате от всичко построено през социализма. вие нищо не построихте, всичко окрадохте. Къде ви е народа, бе чуждопоклонник нещастен?!

"Вие всичко окрадохте". Кога имаш предвид? ЦК то на БКПто, или по - долните ешелон? Мутрите, които същото ДС на БКПто създаде, или олигархията създадена по руски образец?

Предлагам Борисов за шев на КЕВР.

То, ако не беше трагично, щяхме да се посмеем, ама .... Ама, опря ножа до кокъла, и ще излезем всички. Зимата, на огньове пред блоковете ще се топлим.

По - добре пред блоковете, но да ги има поне тях.

И какъв е тоя сигнал, институциите нищо не правят освен да рекетират обикновените граждани, държава няма, в парламента има само банда крадци !!!!

Ей герберски бандити, вие сте за затвора.

Иванчева, пак ли ти изпълзя в социалните мрежи?

Добрев, Добрев, как можахте за 12г да не научите далаверите, а тези хлапета за 6 месеца толкова бързо влезнаха в час? :)

Тоя хасковски каун ако знае какво го чака... Рашков отдавна е подготвил операция "Чисти ръце"...

си е голяма дамаджана, за да може да си пие, докато ПП оберат еврата от програмата за развитие. А Вие ще гледате и няма да видите "чисти ръце".

Ама какви посредници, нали тиквун иска закон да не купува газ от Русия. Добре че Киро му построи диверсификацията!

Киро според мен не става и за шеф на цех за консерви,дано поне плющи добре Ленчето,ама като гледам каква е ливада и това ме съмнява,та и там може бат Бойко да му покаже как стават работите

Крадецът пръв вика " дРЪЖТЕ КРАДЕЦА"! тези ли, делян добрев ли не знае как стават работите с милионите за родата от проекти, как се заобикалят закони и се краде до невъзможност. И тези с промитите мозъци от 12 години господство на ГЕРБ, или "Нахранените" , както казваше също НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА В ТАЗИ ОБЛАСТ н . михайлова, та тези викат тука " Мачкай, Деляне!". ИДИОТИ

И как се нарушава конституцията от дебила на ПП Киро

Кирил Петков и Простият Пожарникаря Хахахах

12 години при Герб народа си живееше добре,проблеми започнаха да имат такива като Васил Божков,Бобокови , Мунчо и цялата клика около тях. Това обаче си е техен проблем и даже много ги забавиха,сега заради тяхното отмъщение ни върнаха в първи клас,както се казва

Йончева,ти ли си бе.Пак ли отвори торбата с лъжите!?

Трябва да си избереме политици с безупречен професионализъм и морал, които да крадат с мярка ( до 50%) от обществените средства. :)

50% вече е множко, струва ми се, че е време малко да се намали процента - да речем не повече от 15%-20% ;)

Простият Гербер, вика дръжте Крадеца Тоя Помияр трябва незабавно да започне да търка нара на Затвора Да Гробуууи, Бляд

Такива като теб са за там,цървул прост

Много си прост и като такъв си вреден за обществото. Затова - в ЦСУ, там при манафите ще ти уври главата/горната/...

Браво Добрев,крайно време беше!Стига са ни обирали "борците срещу корупцията"!

И народа търпи и търпи……..Затова и политиците ви правят на маймуни…..е толкова прост народ никъде не съм виждала.

Промяната е*аха мамата на държавата за по-малко от две години.Останаха само клакьорите на мафията да ни натякват постоянно за някякви Тикви и шкафчета, но в скоро време и тях ще ги засегне виденовата зима 2 дето се задава

ни е нужна КЕВР,освен като бушон на управляващите при увеличаването на цените? Просто поредните добре платени нищоправци...

От това което съм учил - регулаторът работи, ако го мразят всички - държата, бизнесът и хората. Тъпо е, но е така. Това значи че е безпристрастен. В последните години държата никога не е критикувала КЕВР, което значи че е бил удобен. И затова така..

Пълна трагедия е Бг!!!!! Трябва някой като Пиночет да разгони това змийското гнездо от политици!!!!!

това е мечтата на Чорапа. Трябва ни някой като Гешев и още по ербап, на който не му пука, че ще насъскат жълтопаветниците срещу него.

Много интересно,къде е американската газ,която Киро беше уредил даже на по ниска цена,но се оказа абсолютна измама.Такава газ няма както няма и завод за електромобили.Защо лъже този човек и защо никой даже от опозицията не го питат,макар още в началото се знаеше,че Киро лъже,а Асен маже.

Тъп ли си или се правиш? Два месеца каква газ се използваше бе Льольо? С два танкера цяла година ли искаш да изкараш?

Как в главите ви са само кражби и далавери! ДвЕПМ и крадливото, дегенериращо, балканско племе!

Некадърност звучи като комплимент, когато става въпрос за тези управници нарекли се ''Продължаваме промяната''. Същевременно всяко действие не господин Киро доказва, че този човек е за психодиспансер, а не на чело на държава. Абсолютна каша в енергетика, пълен батак с тока и газа.

всъщност трябваше да се казват "започваме промяната", а по -точно подмяната

Всичко това е така, само че вие нямате моралното право да съдите. Крали сте по - малко, но пак е достатъчно. Няма да гласувам пак с отвръщение.

Крадливите герберасти ми говорят за посредници... та нали вие построихте на Вовата турски поток с наши пари? Та нали ваша бе далаверата на границата с Турция на Евролаб? Нали ваши бяха ремонтираните неремонтирани язовири. Ремонт на ремонта е герберастко изобретение.

И Делян си изпоназначи роднините на сладки постове...

млък бе,трол гнусен,построили били Турски поток с твои пари,какви пари имаш ти бе измекяр?!

стига с тая шизофрения... сваляйте санскци манкции плащатейте си в каквото ви кажат и ни докарвайте евтин газ ....