Делян Добрев: Не 25 ст., а 1 лв. помощ за горивата, но да отива, при който има нужда

Депутатът от ГЕРБ предложи, ако купуваме руски петрол, да му бъде сложено мито

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

LITASCO was founded in 2000 in Switzerland and it is the exclusive international marketing and trading company of LUKOIL Oil Company. Откога оперира Литаско?

Делянчо и преди две седмици разправяше същото, но КЗК каза че няма проблем. Като дойде време за избори всички се хващат за Лукойл, Белене, Козлодуй, Асфалти и Магистрали, обаче това се изтърка толкова много че никой не им се връзва вече. Ако не почнат да приказват как ще се вдигне стандарта на живот и след това да има реални действия - всички заедно към Белене да търкат наровете.

На кого и какво казва Д.Добрев с тази мека китка?

Дигнете заплатите...Всеки ке си прави сметка кво яде,е.ве,кара,пие и прочие...не барайте ДДС ,Акцизи и отстъпки ке идат пак у някой джоб....и Таня пак ке гледа кат посран...

колко леко и лесно се раздават общите пари, и то точно от тези, които трябва да ги пазят

И от тези които ги крадоха 13 години.

Делянчо го гони евтиния популизъм. Цитат от "Да, господин министър": "Защо трябва да има резултат, нали има действие"

Делян иска всички да сме маниакално бедни като индийски просяци, а той да ни раздава милостиня от ръка като раджа.

Абе вие кво искате, тоз 1 лев да не ви го вземат ли ? Нали тогава от целия балкански полуостров ще се изсипят да зареждат у нас, бензинът ще свърши и пак ще поскъпне ? Пропускът е на държавата, че не е сложила мита, та единият лев да отиде у нея. Спокойно няма да се вдигнат цените толкова много, че да се наложи да зареждате в Румъния. Всеки гледа какво е наоколо и се нагажда по това.

Да, трябва да се подпомага бизнеса, а не да се раздава на калпак! На когото му е непосилно да си зарежда личния джип 4х4, може да ползва градски транспорт, междуселищен транспорт. Само фирмените автомобили да се субсидират, за да се облекчат условията за бизнеса!

Как ще отсеем кой има нужда от подпомагане?

Пак се чудят как да измъкнат някой лев от народа. Този един лев ще го платят вносителите, респективно ще бъде на гърба на потребителя. А от другаде петрол няма как да получим, всичкият отива към Щатите. Та, да си дойдем на думата, най-сладко се краде от собствения ти народ.

Демек при Баце, он има нужда...голема. За герберастите винаги е по-добре левче в чекмеджето отколкото 25 стинки за народа.