Декларирани 68,5 млн. след писма от НАП: ще станат ли фирмите изрядни данъкоплатци

Ето резултатите, засега, от кампанията, насочена към фирмите с големи касови наличности

Обратно в новината

Коментари - Декларирани 68,5 млн. след писма от НАП: ще станат ли фирмите изрядни данъкоплатци | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко! 68.5 милиона! Още 431.5 млн ако съберете, можете да възстановите работата по магистрала "Хемус". Ако вече 500 млн. стигнат де (поне Борисов толкова беше оставил), че цените напоследък нещо не са същите...

Да, веднага, след като Спецов върне милионите от ДДС, На нап!

по-голям стимул имат да работят в сивата икономика

Продължаваме Промяната

Има още много за деклариране и за плащане. Като въведат и още нови онлайн услуги и изисквания ще осветлят сивата икономика. Готвят и голяма тесла на лекарите с частна практика за деклариране и следене на доходите им. До сегаа, колко лекари са ви издавали касови бележки? А да сте попадали на лекар с устройство за плащане чрез по-терминал!???

Са ще ви светна какво стана! Всички сиви пари дадени за заплати, за които са спестени данъци и осигуривки излязаха на чисто с 5% корпоративен данък! Евала! Малоумници!

Корпоративния данък е 10%,а данък дивидент е 5%.Като сте неграмотен правно и финансово не се изхвърляйте!!!!

Точно, това исках да напиша, но съм го объркал, защото бях в движение. Но всичко друго си е точно така

С тази акция са изкарали на светло парите, които собствениците на фирмите са взели, за лични нужди, но не с го обявили офицялно и не са им платили данък дивидент И на шефовете им требва джоб пара Парите плащани на черно на работниците, няма как да се замажат с данък дивидент Ако се плащат от офицялната каса( а не черната), а не се отчитат за разход, надуват печалбата и им се плаща първо 10 % данък печалба и после 5 % данък дивидент

Администрация, която харчи 500 милиона на година е събрала 7 милиона.

И аз съм сред тези фирми. Получих писмо, че дължа 0.02 лв. (2 стотинки)! Гледам: объркала съм осигуровките. С цели 2 стотинки по-малко! УЖАС!

Малко преекспонирате. Говорят за милиони, скрийте се с тези партенки

Остави го. Пишман бизнесмен.Краде, маже, няма и 50 лв в джоба бонус за работниците, но има хилядарки да заведе метресата на Малдивите, за да му вее разхлаждащо на настроението. Редовно се сблъсквам с пишман бизнесмени, който разпродават като луди продукти, особено в IT сфератани не могат да смогнат да заредят новата, ама като ги потърсиш за работа и помощ, реват,че няма клиенти и е криза. Нап-а и огън да ги папа майбах-бизнес засмените!

Чудесно - имате успех. Но проблемът е че Киро работи с милиарди дефицит, не милиони…

Спецов и той ли си е декларирал милиончето?

Май е пропуснал, Но няма да го пропуснат

Ама то останаха ли вече фирми в БГ, след промяната на Киро?

Има си фирми, доста успешни и винаги е имало. Както и такива, които фалират и по света и у нас. У нас бизнеса само"риве", че е зле, ама не е вярно!!! Да сте чули и видели някой известен и голям бизнесмен да се хвали, че е добре!!?? Такова нещо на синия екран в БГ няма да видите. Щото Ганьо се информира икономически от синия екран и на маса сутрин в кварталнито кафене!!!!

Защо да си плащат хората данъци след като тези пари ще бъдат откраднати от мошеници, пример -пътищата и въобще всички места където държавен служител дава пари се краде !

А издръжката на болници, училища, полиция, военни, от къде идва?? Държавата няма пари, това са пари на данъкоплатците. Ние сме във валутен борд и не можем да печатаме пари! Може ли такива елементарни разсъждения!!!!

Това не е оправдание да ми крадат парите по разни магистрали и други държавни поръчки , като почне държавата да стопанисва разумно парите на данъкоплатците тогава ще ги получава, що за наглост !!!