Коментари - "Де Лонги" отваря най-голямата си фабрика, при това трета в Румъния | Бизнес.dir.bg
назад

"Де Лонги" отваря най-голямата си фабрика, при това трета в Румъния

Един от лидерите в производството на кафемашини (и не само) продава на 120 пазара

Обратно в новината

Коментари - "Де Лонги" отваря най-голямата си фабрика, при това трета в Румъния | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румъния е птят към ада. Откакто европейските марки хукнаха към Румъния качеството /единствения им актив/ отиде на кино. Подобни фирми са Мелита а ДеЛонги ще завлече и Миле, на чиято платформа последните правят кафемашини.

Докато ЕНП подкрепя властта на мафията в България, такива ще предпочитат Румъния.

Алооооууу, пеперастите и герберастите, къде сте да ни обясните колко хубаво място за инвестиции е България и как се избивали инвеститорите да идват у нас? Това е ента статия за голяма компания откриваща завод в Мамалигария. Вчера или онзи ден имаше за Мишелин. Днес за Де Лонги. Утре за някой друг. И това са само големите и известни компании, а колко ли по-малки отварят заводи там. Ние тук се радваме ако дойде някоя треторазрядна турска компания да прави мигачи, тръбички и чистачки за таралясници или да шием италиански парцалки на ишлеме. Айде излезте и обяснете на изпростелия и обеднял български народ, защо след 20 години дясно герберастко-еничарско-пеперастко-ДеБи-лно управление България стана черната дупка на Балканите и всеки бяга от нас? Мамицата ви непотребна и крадлива, корумпирана.

Нещо не ни харесва, че не отварят фабрики при нас ли? А работна ръка ИМА ЛИ? Щото Българина бяга на запад да ражда деца и да им е работна ръка. Тук вече си внасяме от 3ти страни. Едно голямо браво на всички комунисти управлявали в последните 75 години. 45 години мракобесен тоталитарен ЗАТВОР + 30 години мизерия и неяснота. Да накарат Българина да вазира от България, немил недраг по нови хоризонти.

Никой не иска да идва да прави бизнес в кенеф. В кенеф където хора на министър-председателя - бивша мутра и наркоразпространител могат да дойдат и да ти кажат, че трябва да им подариш целия си бизнес, част от него или да станеш редовен дарител на партийната каса. Никой не иска да прави бизнес в кенеф където корупцията е повсеместна, инфраструктурата е трагична, а държавата няма никаква социална политика към нормалните, БЕЛИ, РАБОТЕЩИ, УЧЕЩИ хора. Никой не иска да прави бизнес в мангализиращ се кенеф с ширеща се престъпност и несигурност управляван от евтини ку-рви служещи на чужди интереси. И не са ти виновни годините управление на БКП жълтопаветен педал такъв. Ако можеш да четеш виж статистиката - 1990 г. почти 9 млн. население. Днес като членове на НАТО и ЕС - под 6 млн. души население. Що ли е така? Може би защото никой не иска да работи за жълти стотинки и да е роб на някой малоумен тъпанар като Тиквата, Ковачки, лайното Прокопиев, Шиши СВинята и тн.

Да ти тропкам аз в устата комунистически червен боклук! Ще чета аз статистика как в НРБ-то имало 9 милиона души Имаше щото беше затвор-концлагер с автомати по границите и се стреляше на месо! И цялата ви индустрия беше насила - в този регион правиме завод за половин проводници , а в този за цели проводници И целия регион ще работи там защото му е забранено да се мести, не може да идеш от Хасково в Бургас, имаш ЖИТЕЛСТВО. Е държахте хората в концлагер и по населени места като крепостни селяни ВАШАТА СТАТИСТИКА ЛИ ДА ГЛЕДАМ БЕ ТОТАЛИТАРНИ БОКЛУЦИ???? И на всичкото отгоре половината произведено се хвърляше на боклука, щото беше 10то качество , а поне 1/3 се крадеше от същите работници щото 60лева заплатка недостигат. Ама на кой му дреме за качество и производство? Всичко заминава за СИВ едно малоумно въртене на стоки , без никакъв входящ контрол. И всичко това е ясно документирано. Комунисти да те учат на икономика, майко най-големите разсипници и крадци в историята на тоя свят!

Заплатите в България са по-ниски от тези в доста африкански страни и дори някои страни в Азия и Латинска Америка. Докато управниците не се научат, че без индустрия и собствено производство няма просперитет нищо няма да се промени. Вижте само от какво се формира БВП и веднага става ясно каква е трагедия. Почти 1/3 от БВП се формира от добивната промишленост. Това е характерно за изостанали държави и колонии тип африканските страни и Индия по времето на Британската империя. Пълна трагедия. Влезте в един магазин и вижте колко от стоките в него са произведени в България. Дори по-голямата част от храната е с чуждестранни съставки. Е как да имаш благосъстояние тогава, да имаш висок стандарт на живот, висока раждаемост и тн. Всичко това са пари, които изтичат от България.

А пък ние какви мигачи и гумени маншони правим!