17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави казва, че трябва да е ебан в главата, за да вземе мандата. Ами нали като затегне каиша и почне да изплаща заемите, некоя група по-бедни ще го изхвърли през некой балкон.

А вътрешния колко е?

Сега ще дадат за кръчми, чалга, гювендии,..

"Πo вpeмe нa ĸoмyнизмa Бългapия e зaдeлялa пoчти 25% oт БBΠ зa apмиятa. Toвa e и eдин oт фaĸтopитe, ĸoитo дoвeдoxa дo coциaлнa и пoлитичecĸa ĸpизa нa тaзи cиcтeмa", казват експерти. Минаха години, позабравиха ни, но дойде време да се откупим на братятя, които още не са построили завода за "нашите самолети". Готвят ни фрегати, БТР, подводници 2. Бирника няма милост. БВП не се гради с локдаун, магистрали (яко партийно изтупани) и безмерно строителство(рекетиращо и рекетирано). Туризма е полумъртъв, услуги, селско стопанство, производство...Ние сме един послушен придатък на ЕС, за "продуктите" му, които иначе не биха дали и на животните си. Програмите са само средство за замазване на очите и подкрепа на некадърни политици. Къде ни е силата: -Административния щат - депутати, НС, МС, армия, полиция, данъчни, прокуратура, следствие-ония що храним-стоманения бастион на властта. Да ама, тез къде им е "продукта"? -Безделниците, безамбициозни, покварени, също са сила, ама не носеща нищо; -Сивата икономика, с корени и в чужбина, ама тя продукта си го прибира; -Мафията-водеща сила!

Хм, втори сме по смъртност от Ковид в ЕС, сега сме втори по дългове ... нещо ни се губи първото място ... И това ли го отчитат като успех - да сме втори по трупове и втори по дългове в ЕС ? Бая успешно правителство е било предишното ... севда още обучава троловете какво да пишат, та затова ги няма хвалебствените слова на феновете на мутрата ...

И това като някакво постижение ли го отчитате. Други държави може да имат и по-голям дълг, но са изградили високотехнологична промишленост и произвеждат високотехнологични продукти които продават в цял свят, а нашият дълг къде отиде, някой знае ли , какво високотехнологично произвеждаме - нищо, как ще връщаме дълга - не знам... с друг дълг, еее няма такава държава, ааа има има.

Гърция?

Къде е сега пожарникаря слънце да се оправдае, че Станишев е направил този дълг?

ами, за една година цените се повишиха толкова, че приходите от ДДС, компенсираха разходите по подмогащите програми.

драги политици, ама вие не успяхте ли да ни направите първи по дълг в света................излогжихте се.

От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ ------------ А от пасоля ни лъжеха, че Путин бил изплатил целият руски дълг вече.

Не може да е скочил "с", защото целият външен дълг на Русия е 308 милиарда долара, при БВП от 1 674 милиарда долара, тоест 18%. За сравнение: САЩ 102% Китай 54% Япония 272% Германия 85% Великобритания 110% Франция 118% Италия 165% Канада 111% Швейцария 52%

Руския дълг е 470 100 000 000 $

Външния ни дълг е 36,8 милиадра евро за януари 2021 г. Тая стъкмистика си я наврете отзаде, има много друго източници!!!

Само ти знаеш, колко е, егати и информирания трол

Имаш интернет!! Вземи и се поразрови като игнорираш нашите "източници". Ама за гербав трол като теб е по-изогодно да клакьортваш на опашатите лъжи.

Има разлика между брутен (тоест включително всички банки и фирми) и нетен, тоест сектор държавно управление. В случая имаме 3-ти най-нисък държавен дълг в ЕС, което си е супер. Но пък е грешно. Концепцията е, че трябва да се взима такъв дълг чрез който БВП да расте повече от дълга. Така се забогатява. Проблема, е че всички опозиционни партии скачат срещу какъвто и да е дълг, и управляващите (това се отанся не само за ГЕРБ, а и БСП и тройната коалиция преди това) се стремят да не взимат никакъв, и така ни забавят развитието.

..и какво стана с лъжите сегга..? къде са тези 32 милиарда ЕВРО дълг, дето Бойко ги е взел само за последните 5 години?

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ Линк: https://tinyurl.com/russiaextdebt

tonk11

И кое му е по темата? А знаеш ли дълга на краварите колко е? Ма не го пиши щото ако пробваш може и да не ти стигнат разрешените символи.

Само дето краварите сонтролират голяма част от света и са една от най-големите икономики в света, най-боеспособната армия и т.н. А кои са руснаците? Само природни ресурси, никаква икономика, огромен дълг, нищета и мизерия... Америка може да си позволи всякакъв дълг, за Русия е пагубно

А БВП на държави в ЕС включва и дейности на организираната престъпност, проституция и наркотици, и понеже никой не знае за колко точно пари става въпрос, всеки е свободен да си измисли колко му е БВПто.

Пълни глупости

Не знаеш как се използва търсачка или те мързи да я използваш? https://www.breitbart.com/europe/2014/06/19/eu-forces-governments-to-include-prostitution-and-illegal-drugs-in-gdp/