Коментари - Държавата спря мярката 35 евро за всяка заета седалка в чартърен полет | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ -трол -педали и миризливи хотелиери и бармани да не коментират?

Стига сте писали за "горките" барове и ресторан'и! Нещо да усетихте от намаленото им ДДС?

Защо работят хранителните супермаркети, които имат по-висока посещаемост от барове, дискотеки, спортни зали, стадиони, защо? Да не би да плащат където трябва и както трябва за да работят?

Защото тези магазини са жизненоважни за хората . Ако ги затворят как ще се храниш ?

На майкати путката, малки магазинчета има колкото искаш.

Който има 2-3000 евро да отиде до Малдивите или Гъзибар, да си плаща 35-те евро!

Тук става за пристигащите в БГ туристи! ХАйде малко да сме по-подготвени преди да пишем глЮпости!

И, Кой им ги плаща тези 35 евро бе, друже? Ти и аз! Да си ги плащат те! Аре, нема нужда...

Еййй, много сме късогледи, друже. Да, ние ги плащаме, но туристът идвайки тук ще похарчи много повече пари, които чрез данъци се връщат в нашия бюджет.

нали колкото по-малко движение толкова по-малко вирус се разпространяваше?? ко станА? И от къф бяс държавата ще дотита и спонсорира разпространението на вируса?? повече смисъл има да им дават пари за незаета седалка ако искат да се спре с пландемията... а сега е ясно че никой не му дреме за вируса и той е само повод и прикритие за това дето идва

Ха! Значи досега всички данъкоплатци от името на държавата (доколкото я има ) са плащали на туроператора ведно с клиента му?! Всяка седалка му е плащана два пъти?! А на полетната компания също ли е плащано втори път?! Дано съм разбрал грешно!

Промяната,продължава...

Туристи дойдоха на морето от страната, Румъния, и малко от Русия. Нашенци не можаха да идат далеч заради пандемията, затова дойдоха на море у нас. Ние обаче им съдрахме по 100 кожи, както и маса народ се изтрепа по пътищата. Та... Казвате сме били европейци :)

Не разбрах върнаха ли се вече учениците от държавната почивка? Че училището вече започна...

Полека-лека, от Дудуков 2 изключват държава. Зимата хой ще ядат!

То остана ли мярка, магистрала, инфраструктура , които служебните да не са спрели???

Толкова много ни спестиха излишни разходи че усещам как скоро ще почнем да се къпеме в пари

не са спрели въздуха и слънцето но обмислят как да ги обложат с данък

Държавата избива ли си 35 евро на турист от данъци??? Лудост поредна. Кои туроператори ще подпомагаме - тези които осраха родината ли? Ами вие по 35 евро на ден да им давате на туристите те пак не искат по бетономорието или бетонината. Може да задължите българите да ходят на почивка, която държавата (разбирай те волю-неволю) ще плати. Така е, когато дървари строят ракета. Поредният проект на комунистите-капиталисти. Тези доказано некадърни същества са свикнали да вземат пари от чуждият джоб и ето ти модерният капитализъм. Първо обраха хората, природата и държавата за да си построят хотелите, после поради накадърност поискаха да се 'субсидира' бранша. Защо направо не отворите каменоломна 1000евро на килограм и не задължите държавата да изкупува поне по 1тон на месец? А и да даде 60/40, ако не може 0/100, за онези некадърниците(т.нар. рая) които за съжаление са нужни да чукат камъните. Разбира се ФАЩ ни показаха и още. Може цялата сделка да мине без камъни като самолетите. Или Магнитски - вземаме парите за да ви помогнем. Ужас на квадрат.

Какво си избива от парите давани за пенсии? Държавата по-малко ли пари ще дава за социални помощи, след като поредния бизнес фалира и хората останат на улицата? Когато сте толкова...... Хайде няма да слизам до вашето ограничено ниво на интелект. Държавата не е фирма. И не се управлява както се управлява една фирма. Най-малкото защото, всяка социална дейност е пълна загуба за една фирма. Респективно според вашето мислене трябва да бъдат спрени всички пенсии, трябва да заплащате пълния размер цена на ток вода. Трябва задължително да се закрият всички държавни болници и да останат само частни болници. Също така трябва да се закрият всички училища и държавни детски градини. Защото нито едно от тези неща не носи приходи а е само разходи.

Ако бях цар, точно товя щях да направя...

Не слизай на нашето ниво, моля те. Цял живот не си успял. Държавата не ти дава пенсии, освен СОЦИАЛНИ. Тези пари идват от всичките блага, които държавата стопаниства, но не притежава.. Да не говорим за всичките ограничения които стопанина кара собственика да спазва. От твоето високо изложение личи, че ти разлика не правиш между нещата. Между другото само ще подхвърля, че всичко което държавата ДАВА е с една единствена цел - да запази положението си на стопанин. Но е готино как някой, който не прави и притежава нищо може да дава нещо. В заключение ще помоля теб и всеки политик да използва личните си средства, точно както държавните. Ходете и давайте помощ на бизнесите - следващият път плати двойно в Шел или Кауфланд, поне са успешни. Така ще има работа за стюардесите, капитани и полоти на акционерите. Просто да не остават без работа хората.

На майкати путката е бетонирана . Педал

Държавата ,разбирай второто временно правителство на Радев,не само че оряза авиопревозвачите, но и въобще не е започнало да прилага гласуваните от парламента средства по мярката 60 на 40.Няма нова форма за кандидатстване в Агенцията по заетостта. Какво си мислят, не знам, но ще ни изкарат пред Дондуков 1 и Дондуков 2 без време. По тая мярка юмрука е с пале ц между пръстите.

Ти пита ли тези, които работят и плащат данъци, дали са съгласни, държавата да ти плаща,без да работиш? Последната година, колко данъци си платил!? Кои сектори в момента са затворени? Единствено дискотеки! Всичко друго работи! А,и спокойно може да се преориентираш,по всичко личи, че не си,кой знае, какъв специалист!

Той планът за развитие също спря. Ако не спечелят правилните хора дето сега ги финансираме с тия държавни пари от спряни мерки помощи и магистрали, планът за развитие въобще няма да бъде внесен. С други думи забравете за парите от Европа-да за ония същите милиарди.

Нормално. Парите за пенсии и майчински трябва да се събират от някъде.

И за социални помощи на новата вълна безработни също. Туроператори, екскурзоводи хотелиери ресторантьори строители на магистрали и така нататък.

Държавата спря мярката 35 евро за всяка заета седалка в чартърен полет - един смислен ход за намалявате точенето на бюджета от мутрите !!!

Следващият смислен ход ще е спиране на пенсиите. Така и дъртите мутри няма да точат бюджета, не само младите няма да го...

Пенсиите са изработени пари за старост, а не крадени за хотели и чартъри !!!

Като се изработи ще идват от бюджета? Абе нещо не виждам В другите държави в Европа и по света да са спрели помощите. Ама явно служебните предпочитат да плащат помощи за безработни отколкото помощи за запазване на бизнеса.

Че това си е промяна, както и да се погледне. ""Момчетата'' с боядисаните коси си изпълняват обещанието

И още ще има, споко.

Радев вдигна юмрук и го вкара на гербавите мутри дълбоко отзад. Затова квичат вече година по форумите и не могат да преживеят унижението.

Примката се затяга. Новият световен ред ще ни направи бедни, разорени и роби. Някои все още си мислят че всичко е временно и не осъзнават, че сме във война.

продължава...

Туроператорите да сменяват професията, вече всеки сам си планира и резервира всичко без поредници!

Резервира ама друг път. До Турция, Египет и т.н. се пътува и ще се пътува масово с туроператор. Как виждах пенсионер или ром да си организира такава all inclusive почивка сам?

Балтова каза още, че не било ясно как е станала промяната кой я е направил и защо

Нищо! Затова пък от ЕС започнаха да замразяват финансирането по европрограмите. Но нас пак от нищо не ни е страх, защото Кирчо Петков ще оправи нещата за няма и 800 дни. Обещава, човекът! А той не е прост като Боко, той е учил 1.6 години в Харвард!

Такива като тебе на Кирчо могат само да лу лапат паламарката.

..да не ме бъркате със Спецов?!

Кранчетата на МУТРАТА,едно по едно се затварят. Глутницата герб реве в екстас

Неграмотник! Но всички комунисти сте такива. ЕкстаС :))))))))!!!!!!

не е държавата а служебното правителство на най добрия президент!

Жалко, правителството на Радев ще направи така, че правителството на тиквите от ГЕРБ да изглежда като загрижено за народа и мислещо за държавата. Тия се постараха да се окаже, че Дори тиквата пред сценаристите изглежда като политик.

Когато гражданската авиация е била в своето начало, то не само багажът, но и пътниците са били претеглени и всеки е плащал относително своето тегло плюс багажа си. Това е честно. Другото е алабала ...

Са претегляли пътниците само богати хора са използвали самолети. Било е лукс.

Ами и днес да претеглят само богатите. Какъв е проблемът?