Държавата разделя на две мярката 60/40

Подкрепата се диференцира при 30% и повече спад в оборота и при 40% и повече спад

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ, БАНДИТ ДО БАНДИТА !

Борисов е най-корумпиран, 79% не вярват на ГЕРБ

то има ли държава?

Правилното заглавие на темата, трябва да бъде: "Държавата разделя мярката 60/40 на 50/50 като подкрепата се дриференцира при 30/40 спад в оборота" :)

30 години работех и чаках промяната , всевъзможни бандити все ми обясняваха че светлото утре е аха ,аха на една крачка но трябва да ми увеличат цените и данъците щото видиш ли имало едни по хора които им трябвали доходи да развиват ; бизнес ; и били най ;отговорните ; които ще дръпнат напред давайки възможност на всички останали да живеят по добре , ама не , същите тея мутри си присвоиха всичко даже го узакониха , отдавна разбрах че ;светлото бъдеще ; е за хора крадци и бандити , за схемаджии и тарикати скрити зад измислени ;закони ; , така че скъпи им муто -милиционери -бизнесмени колкото и да си делите накраденото то никога няма да ви стигне , колкото и величавави истории да си предписвате ,си оставате същите крадливи боклуци , в казана с катрана има място за всички ви , и не мислете че можете да излъжете и да обещаете за да се отървете

Е нали държавата е опоскана какви пари ,какви програми , какви мерки (Радеви вълнения)

Аман от манипулации - държавата нищо не може да раздели, разделят държавни служители получаващи заплата от Суверена на България.

Кой бизнес защитавате - вие отдавна сте загубили реалностите и защитавате само вашите си интереси . Тока за бизнеса скочи с триста процента и на вас ви дреме на дедовия . Започваме да създаваме истински работодателски организации- вие не защитавате вече истинските работодатели .

Ето го кънчо видния червен капиталист (закърмен с обич към хората на труда) и независим цоциолг от галфон-интергепшанъл.

и Кънчо там...

Незнам как е на запад ама едва ли ще е както тук! Първо имаме работодателски организации , които представляват бизнеса ама странно или не в тия организации ако се провери не членува голяма част от малкият и средният бизнес т.е представлявани са от някой който сам се е назначил да представлява всички бизнеси в БГ. Второ имаме организации , които много странно наричат себе си " Синдикални " които не подкрепиха протестите на населението като забележете тогава казаха че там нямало " икономически " цели ака причини ?! Много е странно какво по икономическо има да искаш да премахнеш от държавното управление организации които вредят на благополучието на държавата а от там и на населението което живее там! Отдавна говоря че " Синдикални " Организации в България няма по смисъла на Синдикализма , който съществува в цивилизованият свят. Там в Цивилизованият Свят истински синдикалните организации са трън в очите и на Държава и на Бизнес , защото ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ РАБОТЕЩИ а не както у Герболандия да си пият кафето с Буци , Киро Гела и Васил Велев ! Закривай всичко що се нарича " Синдикат " у България тогава ще има едно зло по-малко. 100 пъти задавам един и същи въпрос " Как е възможно представител на синдикат в частна фирма да е назначен и на административен управленски пост в същата фирма ? " ...синдикалиста обикновенните служители ли ще защитава или оня който му е дал ранк " шефче " в същата фирма ? Интересно , Пламен Димитров от КНСБ що не обясни неговата съпруга защо не е подала оставка като шеф на човешки ресурси в НАП след изтичането на данните на 5 милиона българи в публичното пространство ?

Трябва до утре да пиша за да ти се обяснят някой неща за това ще ти кажа че страшно си объркан и много глупости си написал

Това че отказваш да пишеш , но при това казваш че говоря глупости без да назовеш и обясниш е глупост! Чакам да ми назовеш фактите а аз ще ти обясня после къде си позаспал и кое явно не ти минаваш през полезрението

демек вече е два пъти по неефективна ли

Сега ще падне едно криене на приходи ...

Спецов ще ги следи изкъсо :)

Да, ще следи едните изкъсо, а за другите ще си притваря очите!

SU-152

Не знам какво дели държавата ама............. Нюз фийдът ми е заринат със спонсорирани реклами на кандидати за народни представители от ДаНЕ България. Току що преброих 18. Аз на това му викам лошо таргетиране на потенциална аудитория.

Уау! В статия не го пише, но сигурно ще го напишат в друга: финансовия министър в казал, че 1.5млрд лева от актуализирания бюджет ще отидели за пидготовка за есенната вълна на Ковид!! 1.5млрд са бая пара за вирус, който не съществува! Или за едно обикновено грипче... Та ние докато не познавахме вируса и налучквахме как да го борим - изхарчихме по-малко!! Къде са Славка и Тошка? Цяла предизборна кампания направиха да осмиват Щаба и Короната, сега не се чуват - одобряват разхода, явно. Представям си ако Баце го беше изплескал това милиард и половина..., но нали идва от хунтата на Радев - и мишоците от ИТН са се покрили дълбоко! Също самия Радев Естонски беше много против мерките, обаче явно е съгласен 1.5млрд да отидат някъде там... Тук се готви крадене на пари. И Радев иска къщичка с 29 стаи като на другаря Рашков

За това на 11.07 трябва да се мисли преди да се гласува. Защото какво стана, нали беше неефективна тази мярка, нали уреваха всичко, а сега я направиха още по неефективна, факт! Има глупави хора, които не са малко, но има и такива, които не гласуват 50% +, хора, които познавам и са в този % казаха, че ще идат и на 11.07 ще гласуват за ГЕРБ, защото тия новите просто са идиоти и най-лошото лъжци!

Познавам те! Ти си от Младежкото ГЕРБ нали ? Викаш старите кратуни от СИК се наядоха сега е ред на младите верно ли ?

Работата е там, че с тези машини май няма да има значение какво ТИ Си избрал. Значение ще има каква е раьпечатката на устройството. А то от своя страна е податливо на манипулация

На всички без ПОС терминал никакви помощи? Първо крият обороти и данъци. Не знам как го правят ама се инатят та дрънчат. За да си купя нещо до 1-3 лева е мисия невъзможна. Банкоматите ръсят пари от 20 и 50 лв, а ония искат дребни. Ами дай ножица, че да ти дам дребни. С карта мога да ти дам колкото искаш. Даже не ти искам и ресто.

PEYTSCH

Кого наричате ДЪРЖАВАТА ?

Мая Манолова и Слави Трифонов са държавата ...вече.

Нас, дойните крави.

Когато е за плащане - държавата сме ние. Когато е А прибиране на пари - държавата са политиците

Много интересно и не знам по какъв повод присъства този измамник Кънчо Стойчев на тази среща. Кого ще го провери него комисията за корупция .