Дания разреши експлоатацията на "Северен поток-2"

Пускането на газопровода е възможно само ако поне една от двете линии е тествана, проверена и са изпълнени всички условия от разрешението за строеж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво стана. САЩ запонаха акцията от България. Да спрат тръбата от юг. Да ама от север ще върви. Ебати лошия късмет.

Ужаст!!! Диверсификацията, пардон демокрацията е в смъртна опасност!!!

Соросите газ пикаят, тъкмо ще има за новата тръба да се напълни!

То беше ясно - говоренето е безплатно, всичко друго е с пари. Германия каза, че ако го спре ще плаща милиарди неустойки

Ще плаща на кой? За какво? Единственият акционер е Газпром. Германия или немски компании в проекта НЯМАТ неизпълнен ангажимент, че да плащат неустойки. По важното е че в статията никъде не пише за фирма, която се наема да довърши тия 180 километра. НЯМА!!!! Няма и да има.

За твое сведение BASF, от създаването си до днес, НИКОГА не е губила сделка и ВИНАГИ е била на печалба, дори при две загубени войни. Та някакви американци ли ще ги спрат? И още нещо - фейсът не бива да ти е основен източник на информация :)

Ха..ха! За BASF, Bayer, Mayer газ ще има и БЕЗ СП2. По световните СМИ (не по фейса) върви, че полагането на тръбите могат да изпълняват само застраховани съдове. НО, НО, НО...НИКОЙ корабен застраховател не се наема да застрахова коритото "Академик Черски" и спомагателния кораб "Фортуна". Като прибавим и американските санкции се вижда как СП 2 бавно умира в гърчове, а с него и плановете на Путинландия да шантажира Европа.

Абе нещо за двата разбити в САЩ Ф 35 КС 130 няма ли бе свободни медии

Датчаните пее.аха американците. Така става, като искаш да купуваш Гренландия.